A MAGYAR Nemzet karmája

.

Folyamatosan mondom és le is írom, hogy aki a saját karmája szerint él, az boldog és egészséges, úgy érzi, hogy „megy” az élet.

Aki kevésbé él a karmája szerint, az inkább küszködik, boldogtalan és beteg.

A legalsó szint, mikor megfoghatatlan betegségek jelennek meg, melyeket gyógyszer nem tud megoldani, mert a probléma gyökerére mindenki csak maga tud hatni. A gyógyszer viszont abban jó lehet, hogy ad még egy esélyt (időt) a megvilágosodásra, lévén, hogy nem halunk bele rögtön a betegségbe, kapunk még néhány hónapot-évet.

Fontos megjegyezni, hogy mindenkinek más és más a karmája, sorsa, szerepe, forgatókönyve, kottája. Mindenki csak a saját szerepét játszhatja jól. Gondoljuk el, milyen vicces lenne, ha Az Ember Tragédiájában mindenki Ádám szerepét akarná játszani, mert az neki jobban tetszik. Az is érdekes lehet, ha mindenki csak 10%-ban játssza a saját szerepét, a maradék 90%-ban pedig azt, amire kedve van. Szép összhatás.

Ilyen a világ globálisan nézve.

Mindez igaz bármelyik nemzetre is. Mindegy, hogy egy nemzet sorsát önismeret, asztrológia vagy egyéb technikák felől közelítjük meg, mindig ugyanoda lyukadunk ki. A mai magyar nemzet nem igazán éli a sorsát. Ezt saját bőrünkön is tapasztaljuk. Fog ez valaha változni? Az rajtunk múlik. A változás előfeltétele megérteni, hogy más úton járunk. Teljesen máson. Ha ez tudatosult a nemzetben, akkor merülhet fel igény a változásra. Ha van igény, akkor véghez kell vinni. Lehet, hogy körülményes a folyamat, de így működik. Azonban ez a hosszú folyamat lehet sokkal rövidebb is. 2012-2013 radikális változásokat hoz az emberiség történelmében. Bármelyik nap ébredhetünk arra, hogy teljesen más a világ, mint tegnap volt. Ekkor egy nap is elég a megvilágosodásra. A magam részéről bízom a változásban.

Örvendetes, hogy ma már ez a téma nem tabu. Országos lapokban is lehet erről írni. A cikk címe az is lehetne: ÉBRESZTŐ. A képre kattintva elolvasható.Comments are closed.