KARMIKUS vörös iszap

.

A Karma törvénye szerint, minden gondolattal, minden tettel egy-egy magot ültetünk el. Ez a mag kikel, és termést hoz. Ha tudunk róla, ha nem, ha hiszünk be, ha nem, meg fogjuk enni a mag termését. Ha epret ültetünk, akkor epret, ha bogáncsot, akkor bogáncsot eszünk. A termést mindenképp lenyomja a Sors a torkunkon!

A 90-es években 8 évig Ajkán dolgoztam a hőerőműben. Akkor már szembesültem egy problémával. A 70-es években sok családi ház épült az erőmű ingyen salakjából. Később derült csak ki, hogy ez a salak valamilyen szinten sugároz. Egész utcákat mutattak, ahol minden egyes házban volt legalább egy-egy daganatos személy.

Sokat jártam a most nevezetessé vált tárolók körül. Akkor még nem voltam azon a tudatszinten, hogy megkérdezzem, hogy gondolta valaki, hogy itt tárolják ezt az erősen lúgos, nehézfémmel terhelt vörös iszapot ekkora mennyiségben, csak úgy szabadon? Mit gondoltak, végtelenül gyűjthetjük minden következmény nélkül? Termelés mindenáron? Nyereség mindenáron?

Azóta tudom, hogy éppúgy Magyarország, mint bármely európai ország időzített bombákon ül. Itt van csak az atomerőművek esete. A Földön mindenhol ott van a Yin és a Yang egyensúlya. Feketében a fehér, és fehérben a fekete. A Yin a megtartó anyag, míg a Yang a kiterjeszkedő erő. Mikor felborul az egyensúly, akkor azonnal törekszik helyreállni. Az atomerőművekben az energia kinyerése folyamán az anyagból kivesszük a kiterjeszkedő férfi energiát, mert ezt felhasználjuk villamos energia előállítására. A megmaradó kiégett fűtőelemek, atomi szerkezetük alapján nem mások, mint nőnemű uránatomok, melyeket megfosztottak férfias energiájuktól. Az egyensúly igyekszik helyreállni és a kiégett fűtőelem, minden élő és élettelen anyagból kivonja a férfias Yang energiát, hogy az egyensúly helyreálljon. Ez azt jelenti, hogy szétporlad a legerősebb beton, papírvékony és törékeny lesz a legvastagabb fém cső, stb. Egész vidékek atomi szerkezete változik meg (!) éppúgy az atomerőmű körzetében, mint a tengerbe dobált kiégett hulladék több száz kilométeres környezetében. Az egész vidék porózusabbá válik, mértek már szakadásokat magában a földkéregben is. Az atomerőmű és a hulladék környezetében minden anyag és minden ember Yinesedik. Nem létezik biztonságosnak nevezett szigetelés. Gondoljuk meg, milyen egy tisztán nőnemű társadalom élete, ha a férfiak mind meghaltak a háborúban?

A levegő tele van nehézfémekkel, ezért törvényt hozunk, hogy irtsuk a parlagfüvet.

Ott a sok vegyszer adalék az élelmiszerekben, a munkahelyi stressz, a megfelelési kényszer a bölcsőtől a halálig. A túlnépesedés, mely már most is kezelhetetlen, néha magam is elhiszem, hogy ennyi embert csak műanyag élelmiszerrel lehet etetni.

A vörös iszap a 8-as főúton áthaladó gépkocsik kerekével eljutott Győrbe, Pécsre, Ausztriába és Nagyváradra. Beszivárog a földekbe, a szél pedig valamilyen mértékben, de eljuttatja néhány száz kilométerre. A nehézfém terheltségről sok olvasható az interneten, csak egy nem, hogy lehet tőle igazából megtisztítani a szervezetet. Beteljesül egy karma. Szüleink ültettek, mi aratunk, ha akarjuk, ha nem, ha hiszünk benne, ha nem. Mi lesz a gyerekeinkkel? Ez rajtunk is múlik, de nem tűnik úgy, hogy intelligensebbek lennénk elődeinknél.

Mindenki 2012-t várja, a csodát, a megtisztulást. Lehet, hogy minden a fejünkre hullik? Nemsokára meglátjuk.Comments are closed.