Megszállottság

.

Egy harmadéves egyetemista srác, aki az orvosi egyetemen tanult, megismerkedett egy kimondottan szép külsejű, címlapra való, ámde nem egyetemista lánnyal. A fiú, egy orvosi dinasztia leszármazottja, így a rokonok nem nézték jó szemmel a kapcsolatot. Egyetlen kivétel ez alól a fiú édesapja volt, akinek nagyon tetszett a fiatal lány, rajongott érte, mindig kedves volt hozzá, már már udvarolt neki, azonban  semmilyen rosszra nem  kell gondolni.

A rokonság tiltakozása ellenére a kapcsolatból házasság lett, majd született két gyerek. A fiatalok jól éltek, a gyerekek már a középiskolát járták, amikor meghalt a férfi édesapja.

Innentől megváltozott minden. Néhány napon belül a fiatalasszony el kezdett másképp viselkedni. Új szokásokat vett fel. Néhány hónap alatt annyira megváltozott, hogy szinte már nem is ő volt saját maga, hanem valaki teljesen más. Kezdett idegen férfiak után járni, főleg az idősebbeket kedvelte. Sőt még nőkkel is hírbe hozták. Még mielőtt válásra került volna a sor, az asszony elhagyta a családját. Nem érdekelték sem a gyerekek, sem a korábbi élete, és munkája. Idősebb férfiakkal élt hosszabb-rövidebb ideig.

A fiatalasszony amellett, hogy nagyon szép, mindig okos, és épelméjű volt. Azonban most a pszichiátriára került és megállapították, hogy skizofréniában szenved. Bár kezelik gyógyszerrel,  és altatásban egyéb módokon, úgy Pesten, mint Bécsben, „senki nem tudja”, hogy mi történt, mitől „kattant” így be. A skizofréniát kezelni lehet, de meggyógyítani nem.

Ha tágabb körben nézzük az eseményeket, akkor elmondható, hogy a fiatalasszonyt megszállta az apósa, akinek mindig is tetszett. Ez az új tudat annyira domináns, hogy felülírta saját programját, saját családszeretetét, anyai érzéseit. A skizofrénia nem más, mint a megszállottság legerősebb foka. Bár gyógyszerrel nem gyógyítható, azonban az elhalt lélek eltávolításával és hazavezetésével egy óra alatt teljesen megoldható a probléma. Az a sok seb, amit okozott az emberek lelkében, az viszont csak hosszú idő alatt tud begyógyulni.

Amerikában egy szexológus konferencián azon elmélkedtek a szakemberek, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy sok nő olyan perverz és megalázó szexfilmben vesz részt, és büszkén felvállalja mindezt, még ahhoz is hozzájárul, hogy az interneten bárki megnézheti. Kiderült, hogy ezen nők általában skizofréniában szenvednek, több tudatuk van.

A megszállottságról részletesen a Születés előtt, halál után c. résznélComments are closed.