Kérdések és válaszok 1.-1

.

Kapcsolódó témakör: Annunaki napjainkban (2016.11.26)

.

A Nibiru bolygó fizikailag mi, egy bolygó, űrállomás, vagy csak a képzelet szülötte?

A Teremtés eposz, mely még a Biblia alapját is képezi, részletesen leírja az ősi ütközést a Nibiru és a Föld őse (Tiamat) között. Az eposzt a vezetők a népnek színdarab, illetve táncos előadás formájában adták át és tartották fenn ezt az információt az ősi időktől kezdődően. Még i.e. 1.000 körül is Babilonban újraszervezik az Akitu fesztivált, melynek keretében minden évben előadják a Teremtés Eposzt, azaz a Naprendszer keletkezését.
Vízözönkori visszatéréskor a Nibiru egyik holdját az Uránusz vonzása magához húzta, és az új hold, mely mai nevén Miranda, Uránusz körüli pályára állt. Ezáltal módosult az Uránusz és Neptunusz bolygók Nap körüli pályája. Érdekes dolog, hogy a Miranda nevű hold erősen hasonlít több szempontból a mi Holdunkhoz, mely a Teremtés Eposz szerint a Nibiru, Kingu nevű holdja volt, mielőtt a Nibiru, Északi Szél nevű holdja ütközött a mai Föld elődjével a Tiamat-tal. Ezután ütközött maga a Nibiru a Tiamattal, mikor is elérkezett hozzánk az élet csírája, és ez közös a Nibiruéval.
Az üstökösök ellentétes haladási iránya a Naprendszer bolygóihoz képest, tovább más síkú pályája, mind megegyezik a Nibiru haladási irányával. Az üstökösök a valamikori ütközés szilánkjai.

Az első igazi intelligens ember Adapa volt, ő Enki egyik földön születet fia, anyja egy földön született nő. Adapa annyira okos volt, hogy meg is tanították mindenre az ember eredetével kapcsolatban, sőt megmutatták a fő istennek, Anu-nak (Enki, Enlil, és Ninharsag apja). Ő el volt ragadtatva, és unokájának fogadta, a Nibiru-n akarta tartani. Azonban Enki ezt nem engedte. Külön érdekesség, hogy Adapa űrutazása (Földről a Nibiru bolygóra, majd vissza) a sumer leletekben részletesen le van írva. A szövegeket olvasva, mint egy könyv esetén, szemünk elé tárul, ahogy az űrhajó ablakán kinézve látja távolodni a Földet, és ahogy az zsugorodik, Adapa egyre jobban félt. További élmények a hangok, zajok, és ahogy az űrhajósok nyugtatják az első intelligens földit. További fontos információ a Nibiru bolygó kinézete, az ottani élet egy olyan szemén keresztül, aki nem is tudott a bolygó létéről. Az ottani eseményeket idegenként figyelte, úgyszintén az Annunakik viselkedését, morálját. Nagy szerencsénk, hogy ez mind le lett írva. Sumer és akkád leletek sokasága meséli el ezeket az eseményeket meghökkentő részletességgel. Így tudjuk meg, hogy királysághoz leginkább hasonló rendszer működött, mely sok háború (észak dél ellen) után jött létre egy észak-déli házasság révén, mely a kipusztulástól mentette meg az ott élőket. Megismerjük az állatvilágot, növényvilágot, időjárást és a nagyméretű építményeket (hatalmas terek, csarnokok, szobák).

Amiről nem esik szó, az a fény és a hő kérdése, azaz bármilyen naptól távol mi biztosítja egy emberszerű élethez szükséges fényt és hőt. Az önhőtermelés és fénygerjesztés (lásd Uránusz és Neptunusz) lehetséges ahogy azt a sumerok leírták, majd az ember által készített űrszondák mutatták létezik és működik, még csak az a kérdés, hogy egy emberszerű lény tud létezni ilyen körülmények között?

Esetleg az is elképzelhető, hogy ez a bolygó valahol elérhető távolságban kering, és amiről mi beszélünk, mint 12. bolygó, az nem más, mint egy űrállomás. Ennek némileg ellentmond, hogy amikor a Nibiru a Föld közelébe ér, akkor mindig erős megrázkódtatásokon esik át a Föld a tömegvonzás miatt.

Némileg segítene a helyzet tisztázásában, ha közzé tennék azokat a felvételeket, melyeken a Nibiru látszik. Ugyanis egyre több tudós vallja, hogy vannak fényképeink. De mit várunk olyan szervezetektől, amelyek még a Hold képeit is átkonvertálják fekete-fehérré, hogy ne tűnjön fel egy oda nem illő szín. Ami még így is gyanús, azt egyenesen letörlik a képekről.

.

A Föld növényzete részben a Nibiruról származik?

A leírások részletesen elmesélik, hogy az emberiség az ősi időkben a homo sapiens kialakulásától egészen a Vízözönig hogyan fejlődött. Kb. 3.600 évente lökésszerű fejődés történt, közben pedig gyakran a kihalás fenyegette. Mintha egy láthatatlan kéz mindig kilökte volna az ingoványba süllyedt szekeret. 3.600 évente az istenek mezőgazdasági szerszámokat adományoztak az embereknek, megtanították a földművelést (vetésforgó, melyet a magyarok hoztak be Európába), illetve a leírások szerint a gabona nem földi eredetű, hanem az istenektől kaptuk ajándékba. Ez nem a tönköly, ahogy a magyarok szeretik mondani, hanem annál sokkal ősibb. Ezek a gabonák sokkal kevesebbet teremtek, így az ősi időkben a szénhidrát csak töredékét képezte napi szinten az emberi táplálkozásnak. A gabona a sumer társadalom csúcskorában főleg a sör alapanyagaként volt ismert, legalább 500 sörféle létezett és azt is leírták, hogy az istenek és az emberek szívesen hűsítették magukat sörrel a nagy melegben.
Szendi Gábor a paleo táplálkozásról szóló könyveiben orvosi tanulmányokra hivatkozva bizonyítja, hogy a gabona nem emberi táplálék, mert tönkreteszi a vékonybelünket (lyukas bél szindróma) és így kialakulnak az autoimmun betegségek. Az orvosi felmérések szerint ma már genetikailag az emberek 99,99%-a fogékony az autoimmun betegségekre részben a gabona miatt. Globálisan nézve a két dolog összecseng. Egyfelől régen a szénhidrát csak nyomokban fordult elő a napi táplálkozásban, ma viszont dominánsan, és még mellé jött a cukor, a vegyszerek, hormonok széles választéka. Másfelől ha idegen helyről származik a gabona, akkor azért nem tudjuk megemészteni.

.

Mikor ér a Föld közelébe a Nibiru?

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem tudjuk. Legalábbis akik tudják nem mondják. Az a néhány annunaki és közvetlen leszármazott, aki itt él, ők biztosan tudják a dátumot, hiszen egy pontosan kiszámítható periódusról beszélünk és az annunakik ezt többször átélték. A földi emberek számításai inkább találgatások, bár vannak logikus számítások is. Néhányan földrajzi eseményekhez kötik a korábbi találkozásokat és ebből számolják ki csillagászati és matematikai módszerekkel.
akik még biztosan tudják a Nibiruról szóló valóságot, azok az űrkutatók, akik napi szinten használják az annunakik nyelvét, lévén az űrben ez egy domináns nyelv, mint mondjuk a Földön az angol.

.

A dán, norvég, svéd, finn, észt, lett, litván, azaz az északi népek más faj mint az Európai?

Egyre több bizonyíték mutatja, hogy a Föld lakossága mind a homo sapienstől indult, mint gyümölcsfa oltáskor az alany, és erre különböző oltványokat oltva (különböző idegen fajok által, amelyek azonban a nagy Szíriusz család tágabban vett tagjai) más és más lesz a termés. Úgy tűnik, hogy az említett északi népek teljesen mások. Ők jól elvannak maguk, nem is hangos tőlük a világsajtó. Szeretnek dolgozni, befogadóak, bárki mehet hozzájuk és ha be tud illeszkedni (becsületes és dolgozik), akkor befogadják. Teljesen más a mentalitásuk, és emiatt a viselkedésük is. Bár rájuk is hat a civilizációs társadalom, azért szerintem amikor bedől Európa gazdasága, ők még mindig jobban fognak állni, mint a többiek. Például Svédországban nincs minimálbér, vagy minimálisan kötelező szabadság, ugyanis nincs értelme, senki sincs megalázva oly módon, hogy törvényi alsó szint lenne szükséges.
Ahogy tudjuk például a magyar nemzet az enneagram szerinti 4-es karakter, aki befelé fordul, dacára spirituális képességeinek nem bízik saját magában, depressziós, nem látja a jövőt, de még a jelent sem.  Állandóan tapossuk, bántjuk, büntetjük egymást, összefogás helyett a széthúzást gyakoroljuk. Olyan ez, mint egy tengerészgyalogos kiképzőtábor. Aki itt túlél és kimegy mondjuk az északi népekhez, az ott sikeres lesz, mindet elsöprő eredményeket tud elérni, lévén ott más a gondolkodás. Nálunk ha valakinek nem sikerül valami, akkor többen örülnek neki, mint ahányan sajnálják. Északon ez pont az ellenkezője.

.

A NASA bukásával (pénztelenség) vége az űrkutatásnak?

Szerintem nem történt más, mint a NASA megszüntette az egyik veszteséges üzletágát, az űrutazást. Ettől még a titkos információk vannak, léteznek, sőt ezek kutatása is zajlik. Szintén fenntartják a kapcsolatot idegenekkel. Egyszerűen már NINCS SZÜKSÉGÜK az űrutazásra.
Ezzel párhuzamosan indulhat a kereskedelmi űrutazás, mely az anyagi érdekeltség révén látványos fejlődésnek tud indulni, akár például a digitális fényképezés annak idején.  10-15 év múlva szerintem teljesen természetes lesz, hogy be lehet fizetni egy nyaralásra a Hold körül keringő szállodába, ahonnan érdekes lesz majd látni mindazt a Holdon, amit eddig titkoltak előlünk. Ahogy az emberek 99%-át nem érdekli hogyan működik a repülőgép és mégis repülnek, úgy majd néhány jó mérnök megoldja a biztonságos űrrepülést és az átlagember csak használni fogja azt. Ez természetes folyamata a fejlődésnek.
A NASA arra már rájött, hogy nem érdemes drága pénzen kis távon röpködni, ugyanakkor bolygóközi űrutazásnak esélye sincs a jelen technikával. Ahhoz át kell értékelni a fizikát, és új elveken kell a tér-idő ugrást megvalósítani.

.

Mire ideér a Nibiru, lehet, hogy nem lesz ember a Földön?

Ha ezer év múlva ér ide, akár ez is lehet. Tény, hogy a Föld történelmében mindig voltak krízis időszakok, amikor is kis híján megszűnt az élet. Tény, hogy ennyi ember, vagy emberszerű lény nem élt még itt. Egyre több helyen és egyre nyilvánosabban mondják el különböző fórumokon, hogy komoly kihívás a jelenlegi lakosszám. Gond ez élelemezési, energetikai, fizikai hely szempontjából, illetve a lelki tényezők sem elhanyagolhatók.
Több páholyban tanítják, hogy kb. 12 intelligens civilizáció volt már a Föld nevű bolygón. Azonban ezek zömmel kis létszámúak voltak. Képzeljünk el egy idevetődő fajt, amelyik egy néhány tízezres, százezres bázis épít. Idejön a semmiből, és néhány ezer, tízezer év múlva elmegy, vagy kipusztul.  Vannak itt-ott különleges maradványok, például a Szfinx alatti város (plaza), a Titicaca tó környéke, vagy maga a 3 Gízai piramis életkorát is legalább egymillió évesre teszik.
Úgy tűnik most mindenképp egy technikai fejlődés irányába indul az emberiség, csak még előbb le kell zárja a jelenlegi Halak Korszakot. Ez a fejlődés hozhat egy Atlantisz szerű életvitelt is. Azonban ők is kihaltak. Egyszer minden véget ér. Mindenesetre érdekes lehet, amikor a Nibiru lakói az ő egy évük után újra közel kerülnek a Földhöz és itt már nincs nyoma életnek. Pedig egy évvel ezelőtt még volt.
A spirituális tanok szerint még kb. 350 év van hátra a jelen civilizációból.

.

Az annunakik technikai fejlettsége régen és ma. Előfordulhat, hogy a tanítvány tanítja a majd a mesterét?

Kb. 450.000 évvel ezelőtt az annunakik hasonló technikával rendelkeztek, mint amivel mi is rendelkezhetnénk, ha kissé tökéletesítenénk a jelen eszközeinket, mondjuk a háborúk és a gazdasági sanyargatások helyett. Tehát nem voltak ők annyira előrébb. Hasonló hajtóművekkel rendelkeztek, meglepte őket a Föld gravitációja (első alkalmakkor itt hagyták a fegyvereiket, mert azok súlyával nem tudtak felszállni), a Földre való leszállás térképe részletesen leírja, hogy mikor milyen hajtóművet kell beindítani, stb. A Földre leszállni csak akkor tudtak, mikor a Nibiru erre járt, ilyenkor időben elindultak, megelőzték a bolygójukat, leszálltak a Földre, itt éltek néhány évet, évtizedet, majd indultak vissza, hogy elérjék a már visszafele haladó bolygót. Ha nem sikerül elérni a Nibirut, akkor itt maradnak 3.600 évig. A leírásokban szerepel olyan eset is, mikor az egyik űrhajó megsemmisült, és minden űrhajós meghalt. Ez nagy gyász volt. Úgy tűnik, amikor a Földre szálltak, az volt az űrutazás hőskora az annunaki történelemben. Ez valahol logikus is, hiszen ha hamarabb tudtak volna jönni a Földre, ha képesek lettek volna rá techniaki szinten, akkor minden hamarabb történt volna akár egy-két millió évvel.

Aztán a rutinná váló repülések révén sokat fejlődtek, hajtóműveik erejét először négyszeresére emelték, majd a Vízözön körül már többszörösére. A fejlődésük töretlen volt, hiszen ott voltak a Marson, illetve néhány száz fős legénység (Igigi) volt a Föld körül keringő bázison, ahol például átvészelték a Vízözön eseményét. Tehát hasonló technikából kiindulva mint a miénk, létre hoztak egy fenntartható bolygóközi űrállomást. A Vízözön leírásából tudjuk, hogy ez az állomás nem volt túl nagy, és nem is lehetett ott túl sokáig tartózkodni, mert a Vízözön lezajlása után mikor visszajöttek a Földre, eléggé megviseltek voltak fizikailag (mozgáshiány) és az élelmiszerhiány miatt majdnem éhen haltak.

Ami szintén kb. 400.000 évvel ezelőtt kezdett fejlődni az a genetika volt. Hiszen kb. 150.000 év kellett ahhoz, hogy kikísérletezzék a homo sapiens genetikai ugrását. Eleinte a görög mitológiából ismert  szörnyszülöttek keltek életre, ló fejű ember, emberfejű oroszlán, és egyéb emberi nyelven beszélő, valamilyen kezdetleges tudattal rendelkező ember-állat keverékek. Több helyen meg van említve, hogy néhány ilyen szörnyszülött megértette, hogy ő csak egy genetikai kísérlet rosszul sikerült eredménye, és hamarosan meg fog halni. Ilyen beszélgetések után az annunakik mindig szomorúak voltak. Aztán ez a tudás magas szintre fejlődött. Isis nagyon szerette férjét Osiris-t, és még nem volt gyermekük, ezért rögtön férje halála (Seth megölte) után apjához, Toth istenhez fordul, aki az „isteni tudás birtokosa”, azaz mai nyelven génsebész volt. Ő a halott Osiris DNS-ét felhasználva, valamilyen máig még nem értett technológiával (klónozás?) áldott állapotba hozza lányát, Isis-t. A beavatkozás sikerül, Isis istennőnek fia születik, akinek a Horus nevet adják. Horus egy az egyben úgy néz ki mint apja Osiris, éppen ezért titokban, a világ és főleg Seth isten elől elrejtve nevelik fel.

Az annunaki világ nyersanyag függő volt, hiszen a már meglévő űrtechnikát felhasználva éppen ezért jöttek a Földre. Tény hogy aranyat kerestek és találtak. Megtalálták a Föld legjobb aranylelő helyeit és az aranyat olyan minőségben tudták feldolgozni, amire éppen csak most vagyunk képesek. Arra vonatkozólag, hogy miért pont az aranyat keresték több elmélet is született már, szerintem e legbiztosabb választ tőlük kapnánk, mert mi csak találgatunk.

A Földön első bázisaikat a már ismert területeken alapították részben a melegebb klíma, az élhetőbb élettér miatt, azonban nagy örömükre szolgált, hogy itt egyben a kőolaj úgy magától tört a felszínre, mint nálunk a vízforrások. Az elején hajtóműveik biztosan kőolaj származékkal működtek. A Vízözön körül már fejlődtek ezen a téren is. Egy Sitchintől származó információ szerint ekkor már vízzel hajtották a rakétáikat. Ezekről valamilyen szintű leírás fennmaradt. És láss csodát, a NASA is pont ilyen hajtóművekkel kezdett kísérletezni évekkel ezelőtt. Lehet, hogy ők is olvasták az ősi műszaki leírást?

Másik érdekesség, hogy másképp telik az idő a Nibirun és másképp a Földön, az eltérő csillagászati periódus miatt. Aki a Nibiruról ide költözik, annak a Nibiru szerint telik az ideje, majd hosszas itt tartózkodás után, kezd átállni a Földi ciklusra. Eleinte csak napokig nem aludtak, míg a végén több annunaki már nem tudott elmenni, számukra értelmetlen lett volna a távozás. Az a néhány százezer év amit az annunaki genetikai kísérletezés hőskorának tekinthető, szerintem nálunk néhány évtized lenne, ha igazán akarnánk és foglalkoznánk vele. Ha megnézzük az ember mellett élő kutyát, azt szokták mondani, hogy hétszer gyorsabban él. Egy embert több kutya is kiszolgál. Egy annunaki mellett sok emberi generáció meghal. Mindenkinek a saját ritmusában telik az élete, a saját időmértéke alapján. Tehát eléggé rövid idő alatt bizony utol lehetne őket érni, sőt meg is előzhetnénk, ha addig nem pusztítjuk ki saját magunkat.

Az annunakik ismerték az UFO-kat, például dolgoztak együtt szürkékkel. Bio robotoknak nevezték. Nem tudni, hogy ezek azok a szürkék, akik erre járnak, vagy másik faj. Egy dolog biztosnak tűnik, az annunakik úgy mondták, hogy a szürkéket nem ők hozták létre, csak azok szolgálják őket. A szürkék nem jelentettek nagy létszámot, időnként felbukkant egy-egy egyik-másik űrhajón, de legfőképpen a Nibirun.

Az annunakik hasonló fizikát tudhattak mint mi. Pontosabban mi fejlődünk hasonló módon mint ők, lévén a bennünk lévő, tőlük származó genetika. A leírásokban sehol sem szerepel tér-idő ugrásnak még csak a gondolata sem. Hasonló módon, mint mi, mindig belefutottak a háromdimenziós világ korlátaiba, a térbe és időbe.

UFO valóság ELSŐ rész: UFO valóság

UFO valóság MÁSODIK rész: Annunakik közöttünk?

Annunakik közöttünk? – kérdések és válaszok 2.

Annunakik vezetnek? Comments are closed.