Kérdések és válaszok 2.-2

.

Kapcsolódó témakör: Annunaki napjainkban (2016.11.26)

.

A piramisok eredete, életkora, és építői?

Nagyon sok mindent olvastam a piramisokról. Éveken át gyűjtöttem az információkat de a végleges megértést a kristályterápia hozta el nekem. Mikor ezt a spirituális módszert tanultam, döbbentem tudtam meg, hogy a kezelés közben lemerülő kristályt éjjel úgy kell felölteni, hogy egy ideális oldalméretű és szögű például rézdrótból készített kristály alá kell tenni. Pont a csúcs alá, a csúcsnak az alapra vetülő pontjára, és a kristály csúcsát észak felé fordítva. A kristály az egyetlen anyag a földön, mely át tudja alakítani a kozmikus sugárzást földi rezgéssé. Magyarul egy párhuzamos világból egy jelet áttranszformálni a mi rezgéstartományunkba. Olyan ez, mint az autóban a benzinszint mutató műszer. A benzinszint változását például digitális számmá alakítja. A kristályterápiánál alkalmazott zárványokkal teli (természetes) hegyikristály, egy párhuzamos univerzumból töltődik fel valamilyen energiával, egy ideális piramis alatt, mely összegyűjti, fókuszálja a kozmikus rezgéseket, mint a nagyító a napfényt.

Később másik technikával megkérdeztem a Létezéstől, hogy mire valók a piramisok? Válaszként hosszasan láttam, hogy a Gízai nagy piramis csúcsából egy kisülési ív indul ki az univerzum felé, és nem egy konkrét bolygóhoz ér, nem egy csillagképhez, hanem egy másik galaxishoz kötődne. Valami nagy kiterjedésű erőtér. Úgy nézett ki, mint egy tölcsér, ami valahonnan a messzi galaxisból indul, nagy területen gyűjt erőt , majd egy vastagabb villám formájában, folyamatosan áramlik a piramis felé. Lényeg, hogy nem egy egyszeri kisülésről van szó, hanem folyamatos energiaáramlásról.

Ezek után kicsit átértékeltem eddig információimat.

A Földön sok piramis van. A Gízai 3 piramis ideális méretű csak. Ezek teljesen mások, ezekről olvasni lehet a piramisok c. résznél. Az annunakik leírásaiban nem szerepel olyasmi, hogy ők építették volna. Bár képesek voltak ilyen mennyiségű kőtömböket mozgatni, hiszen megépítették az első űrrepülőteret akkora kőtömbökből, hogy még ma sem vagyunk képesek ezeket mozgatni, maximum mindenki eléjük áll egy-egy fotó kedvéért. Viszont az annunakik használták ezt a három piramist, legfőképpen a nagyot. Akkoriban Egyiptom területén nem létezett más piramis. Először navigációs céllal használták (űrrepülők leszállása), később beköltöztek. Ide kötődik a két piramisháború. Ezekről részletesen lehet olvasni a sumer résznél.

Meggyőződésem, hogy a Föld energetikája erősen kötődik valahova az univerzumba a három Gízai piramis által. Ha ez a kapcsolat megszűnne, nagy gondban lennénk, bizonyos, számunkra eddig ismeretlen energetikai egyensúly felbomlása miatt. Arról nincs tudomásom, hogy az annunakik ezzel így foglalkoztak-e, de tény, hogy használták a piramisokat, amiket nem ők építettek, hanem itt találtak. A merészebbek legalább egymillió évesre teszik a három Gízai piramis eredetét. Ezt el tudom képzelni, mert korábban élt a Földön több magas szintű kultúra.

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy most mi van a csúcspont alatt, az alapra vetített ponton? Esetleg egy katonai kísérleti eszköz? Thoth Smaragdtábláiban is olvashatunk a piramisokról.

.

Az élet vize létezik?

A sumer leírásokban többször is szerepel, hogy az annunaki istenek a Földön el kezdtek gyorsabban öregedni, mint a saját bolygójukon. A rendszeres itt tartózkodás révén, életciklusuk kezdett áthangolódni, mint amikor kimegy az ember az USA-ba. Előbb-utóbb átáll. Csupán itt az annunakik számára kezdett egyre gyorsabban telni az idő. Még így is sokkal hosszabb életet éltek, mint az emberek, de már mindenképp rövidebbet, mint az eredeti bolygójukon. Magyarul az életük rövidülésével fizettek azok az űrhajósok, akik idetelepültek. Erre csak az első százezer év elmúltával jöttek rá, mikor hazarepültek egy nibirui évre. Döbbenten látták, hogy a Földön élők jobban öregednek. Hamar meg is fejtették a titkot. Ezután, szinte az ember genetikai megalkotásával egy időben zajlott még egy projekt, az anunakik öregedésének késleltetése. Míg az ember teremtéséről rengeteg leírás maradt fenn, addig az utóbbiról kevesebb. Azonban tudni lehet, hogy létrehoztak egy élet vizének nevezett folyadékot, mely elég sikeres volt az öregedés lassításában.

Legprecízebb leírást a Gilgames eposzban találunk. Hosszú és fáradtságos bolyongás után (kb. i.e. 2.900 körül), öreg ember kinézettel, Gilgames (a király, aki megtagadta a halandóságot) elér az Édenbe (ekkor már elhagyatott terület, amolyan szanatórium, öregek otthona), amit őrök vigyáztak. Itt találkozott Gilgames a saját ősapjával (déd-déd-déd…apa), aki már előrehaladott korban volt (kb. 8.100 !!! éves), nem volt isten, viszont részesült az élet vizéből. Az idős ember elmagyarázza a Vízözön (kb. i.e. 11.000) történetét, mert akkoriban ő volt az egyik város uralkodója. Túlélte a Vízözönt az istenekkel együtt, összebarátkoztak, és ekkor részesült az élet vizéből, melytől ugyan halhatatlan nem lett, de lelassult az öregedése, sokkal hosszabb lett az élete. (A Vízözön előtt természetes volt a 800-900 éves életkor, ez csak generációkkal később lett lerövidítve a mai 120 évre). Neki elmagyarázták az annaunakik, hogy nem létezik halhatatlanság, egyszer mindenki meghal, csupán ezt az időpontot lehet kitolni bizonyos módszerekkel. Ilyen volt az annunaki találmány, az élet vize. Az istenek úgy döntenek, hogy Gilgamesnek vissza kell mennie az emberek közé. Indulása pillanatában ősapja elárulja a titkot, hogy létezik egy vízi növény, melyből kivonatot készítenek az istenek, és ezt isszák (a technológia az idős ember számára ismeretlen volt). Ugyan Gilgames visz magával ilyen növényt, de ez nyilván elpusztult az úton, a leírás szerint amíg egy tóban fürdik, addig egy kígyó megeszi azt.

Időnként felfedezzük, hogy milyen fontos a víz. Például Dr. Masaru Emoto le is fényképezte, a víz struktúraváltozásait informatikai kezelés után. Ilyen informatikai kezelés, ha szólunk a vízhez, és a szó jelentése struktúraváltásra kényszeríti azt.

Napjaink slágere az ASEA víz. Mindenki tudja, hogy sokszor hiába a kezelések hada, az emberek (páciensek) állapota nem javul látványosan, nem tudnak fogyni, nem alusznak jól, alig csökkenek fájdalmaik, az emberek tele vannak kiölhetetlen gombákkal, baktériumokkal és vírusokkal. Azt tudjuk, hogy mindez azért van, mert a sejten belüli kommunikáció nem jó (a mátrixban). Ahogy a családban is, ha egyik-másik ember rossz állapotban van, akkor nem lehet vele kommunikálni, és így a család sem tud jól működni. De ez igaz egy nemzet szintjén is. Orvosok és atomfizikusok 20 év munka árán megalkották azt a terápiás vizet, amelyik nem tesz mást, mint javítja a sejten belüli kommunikációt, de ezt látványosan. Így a szervezet el kezd működni. Látványos regeneráció indul el. FDA és európai engedélyek alapján kerül forgalomba, igazoltan nincs mellékhatása, nincs toxikus hatása. Lehet, hogy ez lesz az élet vize modern világunkban? Majd elválik. Azonban tény, hogy ez a víz nem tartalmaz információt, „csupán” javítja a belső kommunikációt. Igaz, hogy egy hét alatt elé kezdi leoldani a hasfalból a zsírsejteket, de ha az ember nem mozog rendszeresen, akkor a zsírt nem fogja elbontani a szervezet. Hiába issza valaki a vizet és remek belső kommunikációja lesz, ha nem lesz építő jellegű információ, mert csak eszmogban ül egész nap, nem táplálkozik helyesen, egész nap stresszes, stb. Az ASEA víz remek találmány, azonban magában kevés. Mellé kell tenni a harmonizáló rezgéseket. Például napi séta a természetben, koncertek, tánc, hobbi, boldogság érzet, szeretet, biorezonanciás kezelések, és egyéb hangoló terápiák.

Mindent egybevetve a víz érdekes. Érdekes mint regeneráló szer, mint energiaforrás, mint információtároló (róla mintázták a magnószalagot, videoszalagot, merevlemezt, stb., és ki tudja még mi mindenre jó.

Örök érvényű szabály, A NAGY FELFEDEZÉSEK NEM MÁSOK, MINT AZ ÉLŐ VILÁG MESTERSÉGES REPRODUKCIÓI.

.

Az annunakik milyen módon gyógyítottak, ismertek-e olyan technikákat, mint az scifi filmekben?

Mikor kb. 450.000 évvel ezelőtt leszálltak a Földre, az annaunakik energetikai, természetes, gyógymódokat és a mai sebészeti beavatkozásokat ismerték. Bár kevés korai leírás szól erről a témáról, de azt azért tudni lehet a későbbi leírásokból, hogy diagnosztizálni főleg az emberi energiaáramlást kimutató technikákat alkalmaztak. Az ágyon fekvő beteg felé leengedtek valamilyen nagy üvegszerű áttetsző lapot ami láthatóvá tette a betegség helyét. Szerintem ilyenkor a meridiánokat, csakrákat tették szemmel láthatóvá és az energiaáramlásból, vagy annak hiányából lokalizálni tudták a probléma helyét és esetleg jellegét.  A gyógyításban is alkalmaztak olyan eszközöket, amelyek sugároztak, ez több képi ábrázolásban is szerepel. Nem tudni, hogy ez radioaktív sugárterápia volt, vagy a mai biorezonanciás kezelés.  Emellett a természetes növények erőit alkalmazták, ezt a technikát mi ma fitoterápiának nevezzük (gyógynövény terápia). Amikor sérülés történt, vagy végső esetben sebészeti beavatkozásokat is alkalmaztak. Úgy tűnik, hogy az alkalmazott gyógyszerek természetes alapúak, előre elkészített oldatok, tinktúrák voltak, vagy helyben készítették el. Szintetikus gyógyszerekről és gyógyszeriparról nem szólnak a leírások. Az annaunakik ősi gyógyító technikája szinte teljes mértékben megegyezik a mai hagyományos kínai gyógyászattal. Katonai és kutatási szinten már léteznek emberi energiaáramlást láthatóvá tevő készülékek.

Az emberi létszám gyarapodásával a gyógyítás jellege is változott. Az annaunakik eleinte csak egymást gyógyították, később a királyokat, akik az ő helytartóik voltak. A királyok, mint az istenek képviselői is sokat tudtak a gyógyításról, azonban nem rendelkeztek azokkal az eszközökkel, amelyek az energetikai működést elemezni tudták volna. Ezért ha egy fontos ember betegedett meg, akkor sokszor az istenek segítségét kérték a diagnózis felállításában.

A népet főleg gyógynövényekkel, és kisebb sebészeti beavatkozásokkal gyógyították, a már tudatosan képzett személyzet. Az orvosok általános tudással rendelkeztek, nem voltak szakosodva, mindenhez kellett értsenek. Ennek megfelelően a társadalom magas fokán álltak, szavuk fontos volt a döntések meghozatalában. Azonban ha műhibát követtek el, akár súlyos büntetésben is részesülhettek. Az olyan orvost, akinek betege műhiba miatt meghalt, akár meg is ölhették, ha az elhunyt beteg családja meg nem kegyelmezett, vagy az orvos pénz árán meg nem vette az életét.

.

Az UFO valóság 2.7-es fejezetében említett peptid űrbéli kapcsolata ellenére sem hozta az elvárt sikert, vajon miért?

A peptid nem gyógyít és nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatot és kezelést, nem helyettesíti a gyógyszeres terápiákat. A gyógyszert nem szabad lecserélni peptidre!

A peptid a sejt DNS szintjén hat, a DNS hibáit igyekszik kijavítani, mely hibák a DNS információjának másolásakor keletkeznek. Ez az információvesztés maga az öregedés. A peptid a regenerációt segíti.

A technika elvileg nagyon jó kellene legyen, azonban magam is többször találkoztam azzal, hogy éppen az ellenkező hatást váltotta ki. Például autoimmun betegségeknél az immun peptid előhozta a már évek óta nyugvó sokízületi gyulladást. Ilyenkor a gyógyszeres kezelés révén nyugalmi stádiumba helyezett betegség egy hónap alatt kiújult, és akuttá vált, a beteg újra nem tudott járni, mozogni, stb. Más személyeknél viszont éppen ellenkezőleg, szinte semmilyen hatást sem okozott. Az is érdekes, hogy akinél egyik típusú peptid nem hatott, annál a másik sem.

Szerintem az egyetlen probléma a peptiddel, hogy az orosz gyártó az általános rizsán kívül nagyon keveset mondott a valódi orvosi tapasztalatokról. Hiába kérdeztem olyan személyeken keresztül akik közvetlen kapcsolatban állnak a kutató orvosokkal, egyetlen választ sem kaptam.

Véleményem szerint akinél nem hatott, annál a sejten belüli kommunikáció nem jó, azaz a sejthártyán megjelenő információ nem jutott be a DNS-be. Eddig erre nem volt megoldás, de már elérhető az ASEA víz, mely éppen ezt hivatott megoldani. Az eredményeket kíváncsian várom. Szintén véleményem szerint, akiknél túlzott reakciókat váltott ki, azoknál igazából elindította a regenerációt, mely kiprovokálta a gyógyulási krízist. A gyártótól éppen ilyen jellegű információt vártam volna, hogy milyen ez a krízis, meddig tart és mit kell tenni. Ezt azonban ők nem vállalták fel. Szerintem inkább széles körben emberi kísérletet végeztek. Azonban kicsit elszámolták magukat. Mivel nem építették ki az információáramlás csatornáit, így ők maguk is kevés visszajelzést kaptak. Azok akik a peptidből szerettek volna meggazdagodni MLM szinten, azok rosszat úgysem mondanak vissza a gyártónak.

Tudni kell, hogy a regenerációt támogató módszerek két kategóriája létezik. Az egyik a homeopátiás szintű, mely lassan hat, kisebb erőket mozgat a szervezetben. A másik az allopátiás tartomány, mely gyors, erős, radikálisabb. A mai felpörgött ember sokszor nem elégszik meg a lassú változással, illetve sokszor annyira betegek az emberek, hogy gyors megoldások kellenek. A regeneráció mindig gyógyulási krízissel jár. A homeopátiás szintű technikáknál az e krízis is kisebb, sokszor nem érezhető. Az allopátiás technikáknál sokkal intenzívebb, fájdalmasabb. Ahogy mondani szokták, a gyógyulásba bele is lehet halni. Ezért mindig csak és kizárólag  nagy tapasztalatú szakemberre kell bízni a döntést, hogy milyen technikát alkalmazzon.

.

UFO valóság Első rész: UFO valóság

UFO valóság Második rész: Annunakik közöttünk? 

Annunakik közöttünk? kérdések és válaszok 1.

Annunakik vezetnek? Comments are closed.