Szervátültetés mellékhatásokkal

.

Már elég sok film készült arról, hogy valaki szervátültetés után radikálisan megváltozik, és átveszi a donor bizonyos tulajdonságait. Mint kiderült ez nem kitalált dolog, hanem egyre valósabb. Ahogy az orvoslás egyre profibban végzi a szervátültetést, ahogy egyre nő a szervátültetések száma, úgy egyre többen találkoznak azzal a következménnyel, hogy a műtét után megváltoznak. Konkrétan új képességek jelennek meg, mint például egyik napról a másikra tud festeni, énekelni, megérez dolgokat. Továbbá meg szoktak jelenni bizonyos félelmek, amelyek addig nem voltak. Itt a csúcs az, amikor egy úszó fiatalembernek a műtét után víziszonya lett. Meg szoktak még jelenni olyan képességek, hogy az illető látja a szellemvilágot, látja és érzi az energia áramlását, stb. Legdurvább megnyilvánulás az, amikor azt mondják a műtét után a páciensek, hogy ketten laknak egy testben, és az új tudat rá akarja venni olyan dolgokra, amelyek eddig nem tett.

A materiális szinten dolgozó orvoslás nem tud mit kezdeni ezekkel az információkkal, azonban az egyre növekvő számú visszajelzések arra késztették a komoly, a szervátültetésben neves intézményeket, hogy legalább mérjék fel a helyzetet. Az első felmérések még arról szóltak, hogy megkérdezték az embereket, hogy szívesen vennék-e ha a donor például gyilkos lenne, pszichopata, vagy egyszerűen csak a donor akarata ellenére vennék ki a szerveit. A vizsgálat célja az volt, hogy az emberek előítéleteit vizsgálja. Azonban hamar tovább kellett lépni. A következő vizsgálatok már arról szóltak, hogy hány embernek lett tudatváltozása a szervátültetés után. Nagyon érdekes dolog történt, ugyanis a páciensek szégyellik ezt még akár bevallani is. Ugyanis kisebb közösségük (család, barátok) bolondnak tartja őket, vagy legalábbis hóbortosnak. Többeket tönkrement a családi, baráti élete. A megkérdezettek alig negyede ismerte el, hogy a műtét után, mely tökéletesen sikerült materiális szinten, tudata, képességei változtak. A válaszoló páciensek száma és a kapott információk alapján a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy minimum a szervátültetésen átesettek fele esetén jelentkezik a tudatmódosulás, kettős tudat kialakulása, vagy új képességek megjelenése.

A legújabb kutatások már oda is eljutottak, hogy nem csak a pácienssel beszéltek, hanem a donor családját is felkeresték, felmérték a donor képességit, tulajdonságait, életmódját, gondolkodását. Ekkor megdöbbenve tapasztalták, hogy a donor bizonyos képességei, tulajdonságai, akarata, életcélja megvalósul a szervátültetés után egy új emberi testben. Mintha uralnák azt, de legalábbis befolyásolnák.  Mivel a kutatást végző neves orvosi intézetek szigorúan csak materiális síkon gondolkodnak, ezért a tények megmagyarázására kezdtek elméleteket gyártani. Itt szó volt a szervek memóriájáról, a sejtek elektromos tevékenységéből fakadó információ tárolásról, stb.

Mi történik valójában?

Mikor meghal valaki, a lelke elhagyja a fizikai testet. A lélek ekkor 42 nap alatt átmehet a negyedik dimenzióba. Azonban ha nem megy el, akkor itt ragad, és ekkor nevezzük öt megszállónak Erről részletesen leget olvasni a Születés előtt, halál után c. résznél. Mikor valaki békében hal meg, megnyugvással, nyilván szívesen hazamegy a negyedik dimenzióba. Mikor valaki nem akar meghalni, akkor nem megy el szívesen, még szeretne élni, úgy érzi vannak elintézetlen dolgai, és azokat be akarja fejezni.

A donorok egy része balesetek áldozatai. Ilyenkor a hirtelen halál után napok telnek el, mire a lélek megérti, hogy már nincs hozzá kötve fizikai test. Nem érti, hogy mi történik vele, ugyanakkor látja, hogy valamelyik szerve átkerül valaki másba. Látja, hogy teste megszűnik létezni, ezért számára nincs más megoldás, mint az, hogy megy a szervvel, hiszen ez lehet számára az életben maradás egyetlen formája. Hajtja még anyagi tudata,  a család, a barátok hiánya, az elintézetlen ügyek. Gyakran el tudja intézni, hogy a szervátültetésben részt vevő véletlenül arra jár, ahol a donor élt, családja, barátai dolgoznak, stb.

A donorok másik része kórházban hal meg betegség miatt, de mindenképp van egy egészséges szerve. Sok helyen a törvény úgy szól, hogy ha a beteg írásban nem tiltja, akkor halála után szervei felhasználhatók. Nyilván fiatalon meghalva, komoly kihívás, a hogyan tovább. Itt maradni és idegen testben élni, vagy belátni, hogy ennyi és haza kell menni a negyedik dimenzióban.

Mi a megoldás?

Mindenképp haza kell segíteni az itt ragadt, és egyik volt szerve révén idegen testbe került lelkeket. Nem elűzni kell őket, hanem tartani nekik egy előadást az élet működéséről, és ha megértették, kell nyitni egy átjárót és hazasegíteni őket. Ez az egyetlen megoldás. Gondoljuk csak el, ha mi ragadunk itt? Legalább aki elolvasta ezt a cikket, még ha nem is hiszi, de már sokkal közelebb került a halál misztériumához, mely nem más, mint egy játék vége. Mikor vége a színházi előadásnak, akkor a színészek hazamennek. Ha ott maradnak a következő előadásra amin más színészek másik darabot játszanak, mekkora káosz lenne abból?

Egyébként ha a valós életben legalább beszélnénk róla, akkor sokkal kevesebben maradnának itt halál után. A Biblia, az inkvizíció előtti időkig beszélt a reinkarnációról, épp úgy, ahogy a templomokban  gyakorlatilag tanították az angyalokkal való gyógyítást is.Comments are closed.