Angelina Jolie és a melldaganat

.

Orvosai szerint 87 százalék esélye volt mellrákra és szintén komoly esélye volt petefészekrákra, írták a világ sajtói. Angelina Jolie félt, mert édesanyja is hasonló betegséggel küzdött. A világ egyik része támadja, hogy miért nem próbált valamilyen alternatív módszert arra, hogy elkerülje a beavatkozásokat, hiszen neki van elég pénze hozzá. A világ másik fele pedig példaként tekint rá, a bátor nő, aki felvállalta amit tett.

A nőgyógyászati betegségek (mell, petefészek) lelki oka a párkapcsolat. Ezek a szervek a nőiességet jelképezik, a petefészek tipikusan az otthon, a fészek szimbóluma. Lehet valaki nagy sztár, azonban ha a párkapcsolata nincs rendben, akkor megjelennek az első lelki problémák, majd azok meg nem oldása a fizikai betegségek melegágya. Az, hogy az édesanyja is ilyen betegségben szenvedett azt jelenti, hogy az ő párkapcsolata sem volt rendben. Lehet sok mindent a genetikára fogni, azonban valójában ami öröklődik, az nem más, mint a viselkedési minta. Például ahol a szülők szív és érrendszeri betegségben szenvednek, ott a minta a nem megfelelő táplálkozást, a mozgás hiányát és bizonyos lelki konfliktusok nem megfelelő kezelését tartalmazza. Az ebben a családban felnövő gyerek átveszi a mintát és ő maga is így él. Ha így él, hasonló betegségeket fog létrehozni. Azonban ha változtat a szokásain, akkor nagy valószínűséggel nem lesznek hasonló betegségei.

Kinek milyen gyógymód a megfelelő? Mindenkinek a hite és tudata szerinti. Amiben nem hisz, amit elutasít, az neki nem segít. Ha jelen esetben Angelina Jolie a műtétekben hisz, akkor neki az való. Azonban ez csak tüneti kezelés, mert továbbra is meg kell oldania párkapcsolati problémáit. Ha ő valamilyen alternatív megoldásban hinne, akkor neki az lenen jó. Ne ítéljünk meg senkit sem azért amit tesz. Mindenki mindig az adott körülmények között igyekszik hogy a legjobb döntést hozza. Azonban most a döntést a fél-elem uralta, mivel Angelina nem volt egy-ségben. Mikor valakit a félelem ural, akkor beszűkül a tudata, tompul a külvilág érzékelése. Kevés információból és át nem látva a helyzetet, leginkább rossz döntést hoz az ember. Emellett tudni kell, hogy a nevezett, daganatot okozó gének minden emberben ott vannak, több ezer éve is ott voltak, és nem halt ki az emberiség. A gének, csak a sors katonái. Mikor kell, akkor aktivizálódnak.  Egyébként a bennünk levő vírusok és baktériumok is ilyenek, ők sem az ellenségeink, hanem minket szolgálnak (lásd Germán Újmedicina).

 

 Comments are closed.