Csalogány Ébredés

.

„A mérnöki végzettséggel rendelkező író, a materiális világon túlmutató gondolataival, különböző életterületek kérdéseit foglalja össze, misztikum nélkül, a fizika segítségével. Egyszerű nyelvezettel, a laikusoknak is érthető módon meséli el a XXI. században élő emberiség (fel)ébredését, mely nem más, mint a világ megértése a maga valóságában.

Az emberek többsége elszenvedi az életét. Úgy érzi, hogy sikertelen, boldogtalan, bizonytalanságban él, fél, szorong, aggódik, nem jól működnek az emberi kapcsolatai (párkapcsolat, munkahely, szülő-gyermek, kisebb-nagyobb közösségek). Megváltozni senki nem tud, mert az lehetetlen. Azonban egy új látásmód, egy új életszemlélet radikális változást tud hozni mindenki életében. Egy letisztult gondolkodásmód elhozza mindenkinek a harmonikus élet lehetőségét.

A könyv nem csak Magyarországon egyedülálló, hanem világviszonylatban is, hiszen ilyen átfogó és letisztult látásmóddal, ilyen, mindenre kiterjedő életszemlélettel csak nagyon ritkán találkoznunk. Ahogy a könyvből kiderül, a világ a maga egyszerűségében nagyszerű és átlátható”.

Szülőföld Kiadó

ISBN 978-615-5214-59-2
Kemény kötésben.
Író: Orosz Zsolt

Az első kiadás elfogyott. A 2017-ben készült második kiadás ingyen letölthető itt kinyomtatását nem tervezzük. 

.

Kiegészítő anyagok 

Mivel egy könyvet befejezni sosem lehet, csupán egyszer abbahagyni, ezért az alábbiakban olyan kisebb írások kerülnek bemutatásra, melyeknek még a könyvben lenne a helyük.

 Comments are closed.