Találmányok, feltalálók

.

Minden földi materiális megnyilvánulás tervrajza a morfogenetikus tér. Szigorúan csak az fog megvalósulni, ami a morfogenetikus térben rögzítve van. Az viszont mindenáron. A Föld morfogenetikus tere minden olyan információt tartalmaz, ami szükséges az élet számára. Az emberi fejlődés nem más, mint a materiális élet válasza a morfogenetikus térben tárolt információ változására.
(A morfogenetikus térről részletesen lehet olvasni itt, illetve a tér hatásáról az emberi fejlődésre itt.)

A feltalálók azok az emberek, akik a szuperérzékenységi skála felső tartományában vannak, vagy hiperérzékenyek. (Az érzékenységről részletesen lehet olvasni itt.)
Ők leszedik a morfogenetikus térből a „találmányokat”. Általában valamin gondolkodnak, akár éveken át, és időnként egy-egy pillanat alatt megjönnek a válaszok. Olyan gyorsan jön az információ, hogy szinte beleszédülnek, futkos a hideg a hátukon, és olyan nagy mennyiségű információ érkezik egy pillanat alatt, hogy órákig tudnak róla beszélni. Ilyenkor semmi más nem történik, mint az univerzum kihelyezett egy információt a Föld morfogenetikus terébe, egy olyan információt helyezett fel az égi internetre, amelyik szükséges a materiális élet fejlődéséhez, és azok az emberek, akik tudnak kapcsolódni az égi  internetre, azok letöltik ezeket a „találmányokat”. Ezért fordulhat elő, hogy párhuzamosan többen is megvalósítják ugyanazt a találmányt, és aztán egymást vádolják azzal, hogy ellopták egymástól.

A világ találmányainak kétharmadát magyarok szedték le. Ez azért van, mert a magyar nemzet karaktere az enneagram szerinti négyes. (A karakterekről részletesen lehet olvasni itt). A magyar nemzet identitási problémákkal küzd, magába forduló, depresszív hajlamú, ugyanakkor spirituális, komoly égi kötődésekkel bír. Ez a kapcsolat, az érzékenység teszi alkalmassá a találmányok leszedésére. Fontos tudni, hogy az ember csak egyvalamit tud jól csinálni. Aki le tudja szedni a találmányokat, az SOSEM tudja azokat sikerre vinni. Mert LEHETETLEN. Mindig kell valaki, aki ővele együttműködve sikerre viszi a találmányt. Mivel a magyar nemzet a már említett négyes karakterű, ezért magyar találmány Magyarországon igazi nagy sikerre nem fog jutni. Ez egy fizikai törvényszerűség és jó lenne már, ha végre megértenénk és elfogadnánk. A találmány, ez a mag, olyan földbe kerül, mely nem képes maximális fejlettségű növény kinevelésére. A találmány egy hármas karakterű nemzet területén tud a legjobban hasznosulni. Tipikusan ilyen az USA. Az EU-ban nincs hármas karakterű nemzet. Az is érdekes, hogy a világban nincs több négyes karakter, csak a magyar nemzet, tehát leginkább a magyarok képesek a találmányok leszedésére, és legjobban az USA-ban lehet őket sikerre vinni.
Például, Paulo Coelho mondhatni egy próféta, aki megértette a világ működési elvét, azonban saját maga nem tudta írásait eladni. Aztán találkozott valakivel, aki nem tud írni, de jól el tudja adni a könyveket. Így ketten együtt jutottak sikerre. Coelho leszedett információi széles néptömegekhez eljutottak, és mivel ez a karmája, így jól meg is él belőle. Az őt segítő személy, aki jól ért az üzlethez, szintén a karmája szerint él, ezért ő is sikeres. De sikerük közös. Csak együtt, egymással szimbiózisban tudnak sikeresek lenni. Valahogy így működik a világ. Kell egy feltaláló és kell egy üzletember. A kettő CSAK EGYÜTT TUD SIKERES LENNI. Önállóan egyik sem lesz igazán sikeres.

Egy találmány sokszor korai. Ha a környezete nem érti meg, akkor nincs esélye. Vagy ha az élet nem teszi szükségessé. Például Tesla vízzel működő autóját amellyel ő maga évekig közlekedett, ma kezdik megérteni azok, akik hasonló felfedezésekre jutottak. Annak idején még az USA sem tudott vele mit kezdeni. Pedig annál jobb helyen nem is lehetett. Száz évvel megelőzte a korát. A vízzel hajtott autó csak akkor lesz érdekes, ha valamiért teljesen hiánycikk lesz a kőolaj. Ameddig kevés van és drága, addig a pénzvilágnak ez jó. Azonban amikor egy csepp sem lesz, akkor majd ők maguk veszik a saját kezükbe a vízzel hajtott autó fejlesztését, mert akkor már az érdekük lesz.

Már az első világháború után kezdték az USA-ban tanulmányozni a morfogenetikus teret. Azonban csak a hatvanas években jutottak el a tér megértéséig. Ekkor már mindkét világhatalom komoly sikereket ért el a tér alkalmazásában. Kevesen tudják, és még kevesebben írják le például azt, hogy az USA minden megtalált UFO-t úgy őriz, hogy nem csak fizikailag tartja távol az emberek elől, hanem még a morfogenetikus teret is leárnyékolják. Ugyanis egy UFO magával hozza azokat az infókat, amelyek hozzá kapcsolódnak, de nincsenek a Föld morfogenetikus terében. Egy feltaláló, aki le tud szedni találmányokat, ha egy UFO mellé áll, biztos módon le tud szedni néhány földönkívüli találmányt, azaz olyat, amelyik nem tartozik a Föld találmányai közé. Éppen azért árnyékolják le az idegen eszközöket, hogy nehogy valaki ilyen információkat leszedhessen. Ugyanakkor amerikai tudósok sora dolgozik nem működő UFOk mellett és sok földönkívüli hadászati találmányt alkot.
Egyesek szerint az ember igyekszik, hogy beavatkozhasson a Föld morfogenetikus terébe, hogy azon olyan változtatásokat eszközöljön, amelyek számára előnyösek. Azonban ez necces terület…

És mit tegyen egy feltaláló nemzet? Szedjen le minél több találmányt és alkalmazza azokat. A magyar négyes karakter integrálódó állapotában az egyes, a reformer. A magyar találmányokat külföldi, már befutott magyarok segítségével meg kell valósítani. Egyedül képtelenek vagyunk rá, ha elfogadjuk, ha nem. De alkalmas körülmények között nagy sikereket érhetnénk el. Ez a magyar nemzet karmikus feladata. Aki a karmája szerint él, az boldog, egészséges és semmiben nem szenved hiányt.Comments are closed.