Bioinformatika

Az ember egyszerre, párhuzamosan, több dimenzióban, a létezés több síkjában van jelen. Sőt ezek egymással szoros összefüggésben állnak, egymást befolyásolják, alakítják. Az ember egy adott pillanatban jelen van materiális szinten, a kvantumfizika szintjén, lelki szinten, a makrokozmosz szintjén, még akkor is ha ezek felől nem tudatos. És ezek a szintek erőteljesen hatnak egymásra.

Az embert tekintve, alapelv, hogy a biológiai rendszerek működési elve teljesen más, mint a mechanikus rendszereké. Éppen így, a materiális világ törvényeit sem lehet kivetíteni a “túlvilág” rendszereire, még ha ezt nagyon sok megélhetési spirituális mester így is állítja. Minden rendszerre a saját törvényei vonatkoznak, és gyökeresen különböznek minden más rendszertől. Szent-Györgyi Albert éppen ezért javasolta, hogy a kvantumfizikához hasonlóan ki kellene dolgozni a kvantumbiológia elveit, mert egy biológiai rendszer teljesen más, mint bármelyik más, más gondolkodást, más szemléletet igényel, hiszen mások az ott működő törvények.

Az élet nem más, mint az anyag-energia-információ hármas egysége. Nevezhetjük ezt test-lélek-szellem egységének is. Az anyag, a test, mint a legsűrűbb rezgés. A lélek az energia. A szellem nagyon magas szintű rezgés, mely kizárólag információ. A kvantumfizikán alapuló bioinformatika az, amelyik energetikai és informatikai síkon, rezgésként értelmezi az életet.

És hogy ez mennyire nem új keletű, a hagyományos kínai orvoslás már ötezer évvel ezelőtt, ezeken az elveken működött, de ehhez teljesen hasonló az ősi magyar gyógyászat, mely négy elemmel magyarázta és ezek alapján gyógyította az embereket. Nyilván nem magyarázták a kvantumfizikával, de maga Emánuel Jézus is bioinformatikával gyógyította az embereket, igaz ennek egy sajátságos módjával, például kézrátétellel, vagy egy jó szándékú gondolat küldésével, átok levételével, vagy áldás adásával, az aura megtisztításával, stb. Ezek mind energetikai és információs síkon hatottak. Azonban ha a páciens nem tette hozzá a saját tudati fejlődését, akkor egy-két év alatt vissza esett ugyanabba a “gödörbe”, ahonnan e bioinformatika kirántotta. Egy érdekes dolgot vettem észre. Ha valakin egyszer tudunk segíteni akár csodával határos módon, ha ő maga nem változtat az életén és gondolkodásán, akkor vissza esik, és az a technika, legyen az bármi, ami segített, most teljesen hatástalan. Meggyőződésem, hogy az élet ad mindenkinek egy lehetőséget, és ha azzal nem akar élni, akkor az egész csak elfecsérelt idő.

A bioinformatika úgy tekint a szervezetre, mint egy működő számítógépre, amelyben programok milliói futnak rendszerekbe szedve. Az élet dinamikus, folyamatos változás. Az élő szervezetet nem csak materiális hatások érik, hanem energetikai és informatikai hatások is. Minden tápláléknak, minden táplálék kiegészítőnek van ilyen informatikai hatása is. Éppen ezért talán megérthető, hogy például egy természetes C-vitaminnak és egy szintetikus C-vitaminnak teljesen eltérő elektromágneses spektruma van. A kettőnek köze nincs egymáshoz, még ha materiálisan úgy tűnik is. Az is fontos, hogy a természetes C-vitamin a növényben nem egymaga van, hanem nagyon sok más összetevővel együtt szinergikus hatást fejtenek ki, azaz megsokszorozzák egymás erőit. Ha a növényből csak a C-vitamint vonják ki, a szinergikus összetevők nélkül, akkor ennek az anyagnak teljesen más lesz a hatása. Ettől még jobban eltér a szintetikus anyag. Ha ezeknek az anyagoknak a rezgés spektrumát grafikonon ábrázoljuk, teljesen eltérő ábrákat kapunk.

Az egészség egy labilis egyensúlyi állapot. Mikor kibillen ez az egyensúlyi állapot, akkor a szervezet igyekszik visszaállítani azt. Ilyenkor megjelenek különböző tünetek. Azonban tudni kell, hogy A TÜNET NEM AZ OK. A tünet csak kísérőjelensége a helyreállítási folyamatnak. Amikor valakinek fáj a feje, akkor az nem az ok, hanem egy helyreállítási folyamat velejárója. Ennek megfelelően a tünetet csak akkor kell kezelni, ha az már nagyon kellemetlen, és csak addig, amíg kellemetlen. KEZELNI MAGÁT AZ OKOT KELL. Tehát nem megoldás az, ha hosszú hónapokon át fejfájás ellen valamilyen fájdalomcsillapítót szedünk. A betegség egy reakció eredménye. A betegség oka lehet fizikai, például valaki egy balesetet szenved, vagy lehet lelki eredetű, például a rossz párkapcsolat. Aztán az már más kérdés, hogy egy baleset miért történik meg. Mert az sem véletlen. A TÜNET ELTŰNÉSE NEM SZÁMÍT GYÓGYULÁSNAK. A betegségek kialakulásának folyamatáról részletesen lehet olvasni ezen a linken. A bioinformatikai módszerek lényegesen hamarabb kimutatják az információs rendszer egyensúlyának felbomlását és ezáltal a kezdődő betegségeket, mint bármilyen materiális módszer, hiszen materiális síkon ekkor még semmi sem látható. A bioinformatikai módszerek a betegség kialakulásának második szakaszában gyűjtenek adatokat, míg a materiális szint a harmadik.

Az emberi szervezet sejtekből áll, számuk sok milliárd, de igazából csak saccolni tudjuk. Ahogy azt sem tudjuk, hogy hány növényfaj él a Földön, hiszen óránként tűnnek el és jelennek meg újak. A sejt egy tudatos egység. SOKKAL MAGASABB A TUDATA, MINT AZ EMBERÉ. A sejt maga sosem tenne olyat, ami neki rossz. Az ember viszont tudatosan, állandóan rosszat tesz saját magának. Erről szól a modern élet.
A sejtek mint önálló városállamok végzik tevékenységüket, jól meghatározott szerepüket. A sejtek egymás között elektromágneses jelekkel kommunikálnak. Adott szervet alkotó sejtcsoportok nagyon komplex elektromágneses jeleket bocsátanak ki. Például a máj specifikus jele a vese specifikus jelétől a mintázatában különbözik. A máj jele nem egy fütyülő jel egy adott frekvencián, és a vese jele nem egy fütyülő jel egy másik frekvencián, hanem mindkettő egy-egy komplex jel, és a mintázatukban különböznek egymástól. Olyan ez mint egy-egy zenekar, az egyik Liszt egyik művét játssza, a másik pedig Bach egyik alkotását. Mindkét zeneszerző többé-kevésbé hasonló zeneszerszámokra írt zenét, a kettő különbsége a mintázatában van. Amikor valamilyen ok miatt a sejt-sejt szintű kommunikáció kezd nem jól működni, akkor megjelenik a betegség. Az ilyen ok lehet materiális szintű vagy informatikai, energetikai szintű.
Tipikus példa a materiális szintre a zsírszegény életmód. A sejthártya fő alkotó eleme a zsír. A phospholipid, ahogy a neve is mutatja zsírból van. Természetes zsírból. A modern ember száműzte a hasznos zsírt az életéből, viszont  rengeteg haszontalan hidrogénezett növényi zsírt fogyaszt, ez is mint a cukor és a szénhidrát, minden táplálékban benne van. Kérdés, hogy miért? Tehát aki egészséges zsírból keveset fogyaszt, az beteg lesz azért, mert a sejtjei nem tudnak egymással kommunikálni. Az elején egy kis diszharmónia lép fel, majd betegségek.
Tipikus példa az energetikai szintű információáramlás blokkolásra az elektroszmog.

A bioinformatika egyik kézzel fogható ága a biorezonancia. A biorezonancia tipikusan a sejt-sejt szintű kommunikációt javítja. Mikor már a zenekar teljesen széthangolódott különböző okok miatt, mikor már a zenéjük sérti a fülünket (betegség), akkor a biorezonancia mint egy karmester újra rendet tesz, és irányítja a játékot. Mivel az orvoslás ezzel az eszközzel nem volt hajlandó foglalkozni, a “gyeplőt a lovak közzé dobták”, ezért a biorezonanciát besorolták a wellness kategóriába. Így gyakorlatilag bárki, aki elvégez egy alap tanfolyamot, mondhatja magáról, hogy más embereket gyógyít. Az én véleményem szerint gyógyítani csak orvos gyógyítson, azonban természetes gyógymódokat ismerő és alkalmazó orvosokra lenne szükség, akik még egy minden vallástól független, de mégis papi képzést is kaptak, hogy a lélekkel és a szellemmel is foglalkozni tudjanak (lásd Rudolf Steiner). Mert csak így kerek az egész. Az otthon használatos biorezonanciás eszközök szerepe viszont fontos lehet, mert a legelső tünetek megjelenésekor már lehet mellékhatásmentes kezelést adni. Más kérdés, hogy az ilyen néven eladott készülékek egy része erre teljesen alkalmatlan, illetve az emberek is csak megveszik a készülékeket és elteszik a fiók mélyére. Valamilyen nagyon nagy baj kell történjen ahhoz, hogy elővegyék és használják. Ilyen az ember. (lásd nihilizmus c. cikk)

Nagyon sok bioinformatikai eszköz van, és közöttük eligazodni ugyanolyan nehéz, mint mondjuk a televízió márkák, vagy laptopok, vagy autó között. Nagyon észnél kell lenni, mert könnyen belefuthatunk olyan készülékbe, amelyik nem sokat ér, vagy ellenkezőleg csak szöveti melegítést végez, amitől az emberek többsége (magas vérnyomás, szív és érrendszeri problémák, stb.) rosszul lesz. Igazából csak az az eszköz ér valamit, amelyik úgy van programozva, hogy a tüneteken túl az okokat is kezeli. Például a látásminőség romlása esetén hiú ábránd csak a szemet kezelni, hanem kb. 40 egyéb, a szemet kiszolgáló belső rendszer és szerv működését kell javítani, ahhoz, hogy a látás javuljon. A 2007 évi debreceni és a 2008 évi pécsi Országos Szemészeti Kongresszuson lettek bemutatva egy ilyen látásminőség javító program eredményei, az orvosi szakma mély megdöbbenésére és messzemenő elutasítására.

.

Külső terek hatása

Első és legtipikusabb tér ami hat ránk, az a morfogenetikus tér. Ez egy olyan erőtér, mely tipikusan csak információs tér. Egy információ háló, energiát nem tartalmaz. Ez egy alaprajz, mely materializálódni fog. NEM JÖHET LÉTRE OLYAN ÉLETFORMA, AMELYIKNEK NINCS MORFOGENETIKUS TERE. Nem épülhet úgy ház, hogy nincs tervrajza. Tervrajz lehet két vonal a homokban is. Ha már arra gondoltam, hogy hogyan nézzen ki, akkor az a gondolat már egy tervrajz.
A morfogenetikus tér az élő szervezetre mint bioinformatikai rendszerre hat, irányítja azt, megmondja, hogy mi történjen, hogyan történjen. Amit nem mond meg, az nem történhet.

..

Elektroszmog

Mivel az ember egy energetikai rendszer, és hatnak rá a külső terek, ezért nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy miként hatnak ezek a terek az emberre. Korunk “véletlen” velejárója az, hogy egyre több elektromágneses tér vesz minket körül. Minden faluban, minden embernek van már wifi-je, az országos 4G hálózat lefedettsége hamarosan 100% felé közelít, minden falban van villany vezeték, nem lehet úgy ebédet enni, hogy a mikrohullámú sütő valamilyen módon ne kezelte volna az élelmiszert, stb. És hogy ezek hatnak-e ránk? IGEN. A homo sapiens fejlődése során a szervezetünk megszokott bizonyos földi életkörülményeket és ehhez képest az utóbbi néhány évtizedben teljesen “új környezetbe” tettük magunkat.

Az egyik legnagyobb károsító rezgés az 50-60 Hz-es elektromos áram által gerjesztett tér. Már a hetvenes években kimérték, hogy az egész Föld 50-60 Hz-en rezeg, még Afrika villanymentes területein is. Ennek a térnek a legerősebb hatása a női hormonrendszerre van (a műanyagok is kimondottan a hormonrendszert támadják meg). Amíg nem volt villany a bolygón, addig a nők menstruációját a Hold szabályozta. A nők ciklusa a Hold fázisváltásaihoz igazodott.  Amióta a villanyáram megjelent a Föld egészén, azóta a nők ciklusa már nincs a Hold által vezérelve, mert a hálózati áram által keltett tér sokkal erősebb és mintegy árnyékolja azt.
Ezen túlmenően az ilyen alacsony frekvenciák hatással vannak például a szívre, hiszen az is hasonló frekvencián dolgozik, és elektromágneses jelekkel vezérli magát.
Az alacsony frekvenciájú rezgések (0-25kHz) esetén további hatás mutatható ki az agyra, illetve befolyásolja az anyagcserét (elhízás, változik a vér pH értéke, változik a hemoglobinok oxigénfelvevő képessége, krónikus fáradtság érzetet kelt, az immunrendszer működését tönkre tudja tenni, magas vérnyomást tud produkálni akár rövid ideig, fejfájást, depressziós hajlamot okoz, hallucinációt, stb.).

Gyermekkoromban még a magyar állami tévén láttam tudományos műsort arról, hogy a rádiótornyok mellett, mikor párás az idő, a káposztaföldön jól lehet hallani a Kossuth rádió műsorát. Ugyanis az erős elektromágneses térben a párás káposzta demodulálta a sugárzott rádiójelet és tisztán hallható volt a műsor. Szintén ilyen erős térben elég volt egy neoncsövet kézben fogni, és világított. Az ember a cső közepét fogva, mintegy leföldelte azt és ezáltal a létrejövő potenciálkülönbség beindította a fényjelenséget. Azóta sok idő eltelt, szerintem az adótornyok száma nagyságrendekkel bővült, és a teljesítmények sem csökkentek, legfeljebb a sugárzási frekvenciák változtak. Nem hinném, hogy az adótornyok közelében növekedő káposzta ne kerülne kereskedelmi forgalomba, úgy ahogy a 8-as főút mindkét oldalán helyenként már 20 méterre az úttól mezőgazdasági terület van (nehézfém terhelés).

A magas frekvenciák (25kHz felett) már leginkább DNS szinten hatnak. A DNS frekvenciák és felharmonikusai  (150; 300; 600 MHz; 1,2; 2,4; 4,8; 9,6 GHz). Az elektronikai berendezések (háztartási elektronika, informatika, ipari elektronika, mikrohullámú sütő, mobil telefonok, stb.) kitöltik teljes életünket és tönkre is tesznek minket. Gyakorlatilag az embert, mint informatikai rendszert teljesen tönkre tudják tenni. Kezdődve az arcbőr elvörösödésétől (mely a vérnyomás hirtelen megugrásával jár együtt), egészen a nagyon komoly, gyógyíthatatlan betegségek kialakulásáig.
Ajánlom mindenki figyelmébe a Fricska c. svéd filmet,  mely egy paródia, de nagyon jól és helyenként nagyon szakszerűen megmutatja, hogy egy mobil cég antennaszerelője hogy betegszik meg a sugárzástól, és az orvostudomány, amelyik ezt tudja hallgat, mert a szolgáltatás mindenek felett.
A magas frekvenciájú elektroszmog tipikus formája a mikrohullámú sütő. 2,45Ghz-es frekvencián rezegteti a vízmolekulákat, ettől melegszik fel az étel. Azonban ez a rezgés a fehérjékre is hat, azokat denaturálja. A módosított struktúrájú fehérjével az emberi szervezet már nem tud mit kezdeni. Olyan ez, mint amikor van egy tojás, amelyik nyers. Ha megfőzöm, akkor módosul a struktúrája. Visszafordítani nem tudom, azaz nincs olyan technológia, hogy a főtt tojásból újra nyers tojás legyen. Ha van egy piskóta receptem, melyhez nyers tojás szükséges, de nekem csak főtt tojásom van, akkor a piskótasütés nagyon érdekes lesz. Így vagyunk a mikrózott étellel is. Az addig emészthető formában levő fehérje struktúrája módosulni fog, átalakul, vagy felbomlik, de mindenképp teljesen más lesz, és a szervezet számára vagy használhatatlan, vagy káros.
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a wifi frekvencia hasonló, mint a mikrohullámé. Igaz, hogy teljesítménye kisebb, azonban ezek a sugárterhelések összeadódnak, felgyűlnek bennünk. Lehet, hogy a wifi teljesítménye kicsi, azonban bármelyik faluban egy házban élő embere legalább 4-5 wifi jel hat, hiszen a szomszédok jelei is ott vannak. Lehet, hogy évek, vagy egy évtized kell hozzá, de ez a sok sej olyan hatással van ránk, mintha egy mikrohullámú sütőben élnénk és lassan megsülünk, lassan a testünk fehérjéi denaturálódnak. Ez a civilizációs betegségek egyik formája.

Hogyan védekezzünk az elektroszmog ellen? Gyakorlatilag lehetetlen. Vannak ugyan térharmonizálók, melyek 2-4m sugarú gömbben megszüntetik ezen sugarak koherenciáját és ezáltal az egységnyi terhelést csökkentik, azonban igazi megoldás nincs. Azt szoktam mondani, hogy a magas rezgésű elektroszmog egy tudattalan (esetleg tudatos ???)  önszabályzó mechanizmus az életben, tudattalan vagy tudatos létszámcsökkenés a Föld lakosságát tekintve. Ugyanis a DNS károsodás azt jelenti, hogy egyre több a meddőség, egyre nehezebben születnek gyerekek (funkcionális meddőség) és egyre betegebben születnek a gyerekek. Emellett az emberek egyre fáradtabbak, egyre betegebbek. Mi ez ha nem az élet (vagy valaki más) önszabályzó mechanizmusa?

.

HAARP

Addig, amíg azt elektroszmog káros hatásaira azt is mondhatnám, hogy balgaságunk története (bár ez ma már csak nehezen állja meg a helyét), addig a HAARP -al akár tudatosan rombolhatunk. NEM mondom, hogy tudatosan rombolnak, de rossz kezekben akár azt is lehet. Olyan mint a mágia. Nem fehér és nem fekete, mert csak egy eszköz, és akinek a kezében van, az dönti el, hogy mire használja. A felhasználó lehet fehér vagy fekete.

Az időjárás tudatos módosításával már találkoztunk napjainkban. A vietnami háború idején az USA kémiai úton tudott előidézni özönvíz szerű esőzéseket. Oroszország szintén kémiai úton szokott jó időt intézni olimpiai játékok, nemzetközi sport rendezvények idején. Azonban a nem kémiai időjárás befolyásolás a HAARP.
(Most, hogy a Sumer c. könyvet írom, úgy érzem, hogy a kb. 13.000 évvel ezelőtti vízözön sem volt véletlen, az akkor istenek nem előre tudták az eseményt, hanem azt tudták, hogy elpusztítják az emberiséget, mert nem tudták kezelni a helyzetet, és valamilyen technikával katasztrófát okoztak.)

Tesla nyomán, az USA fejlesztette ki. Az ionoszféra a Föld körül úgy működik mint egy görbe tükör, ide bizonyos rezgéseket fellőve, azok adott helyen a Föld felületére visszatérnek és kifejtik hatásukat.
Az ionoszféra, a Nap által keltet napszél révén folyamatos rezgésben van. Ezek a Schumann hullámok. Ez a Föld alaprezgése. Értéke 7,83 Hz. Ez a mi életető rezgésünk. Ez harmonizál minket. Mi úgy működünk mint egy rádió vezérelt óra. Szükséges egy külső rezgés, ahhoz, hogy pontosan működjünk. E harmonizáló rezgések hiányában “szétesünk”. Ez történt az első űrhajósokkal, illetve tengeralattjárókon, bunkerekben, nagyon vastag falú beton épületekben. Áthidaló megoldásként, ahol nagyon le vannak árnyékolva ezek a rezgések vagy nem érhető el (űrben), ott egy eredeti felvételt mesterségesen játszanak le folyamatos jelleggel. A Föld alaprezgései alacsony frekvencián működnek, a Schumann hullámok és felharmonikusai a 7,83-50 Hz tartományban találhatók. A Föld alaprezgései alacsony frekvenciájúak, ezért is probléma az egész Földön észlelhető 50-60 Hz-es villamos energia rezgése is.
A HAARP hullámok ebben a 0-50Hz tartományban működnek, több száz GW teljesítménnyel (sok Paks). Van olyan tudós, aki mind a mai napig attól tart, hogy ilyen teljesítményű energiákkal bombázva az ionoszférát, az egyszerűen kipukkan, mint egy lufi. És akkor nincs tovább.
Mire jó a HAARP frekvenciája és teljesítménye? Például föld alatti üregeket lehet bemérni. Meg lehet változtatni az időjárást. Földmozgásokat, földrengéseket, földcsuszamlásokat, cunamikat, hurrikánokat lehet generálni. Amire még nagyon hatékony a technika, az az emberek manipulálása. Az emberi tudatot befolyásolva, hallucinációkat lehet okozni, félelmet lehet kelteni, szorongást, agressziót, és a normális önkontroll elvesztését.  Az emberekre úgy hat, mint egy tömeges hipnózis, vizuális képeket lehet valósként láttatni.

Nem tudunk mit tenni ellene materiális síkon, sem a földrengések, sem a gátszakadások nem akadályozhatók meg. Magyarok fejlesztettek hordozható plazmagenerátort, mely az ideális Schumann-i hullámokat sugározza, és ezáltal mint egy burok, megvéd egy-egy embert a HAARP-tól. Tudatunkat meg tudjuk védeni ellene spirituális technikákkal.

Az élet egyre jobban áttevődik a materiálison túli rezgéstartományba, ugyanakkor az embereket a materializmus mindenek feletti voltával bolondítják. Már akit lehet.Comments are closed.