10 éve kezdődött …

10 évvel ezelőtt, mikor már kellően elmélyültem a sumer történelemben, döntöttem úgy, hogy mindezt megírom, az akkor már egyre jobban terjedő interneten, egy másik domain címen úgy mint az érthető scifi. Akkor még sokan döbbenten olvasták. Ma már inkább úgy nevezném, hogy az iskolai tananyagból kimaradt történelemóra. Akkoriban heti 1-2 biztató levelet kaptam, ami arra ösztönzött, hogy folytassam munkámat. Napi 5-10 látogató jelentett annyi erőt, hogy egyre többet, és egyre merészebb dolgokat tettem közkinccsé. Mára már a sumer történelem nem misztikum, hanem maga a valóság. Bizonyítja ezt az a napi kb. 400 látogató, aki kb. 1200-1400 oldalt olvas el naponta, és napi szinten küld 2-3 köszönő visszajelzést és kérdést. Természetesen kaptam kritikát is, főleg történelemben „jártas”, önérzetes emberektől, akik bolondságnak nevezik az egészet, azonban ezek száma ma már szinte nulla. Amikor valaki felteszi a honlap elérhetőségét valamilyen közösségi oldalra, akkor 1500-2000 napi látogató szinte levéldömpinget indít el. Így büszkén vallom, hogy részese volt ez az oldal annak, hogy a köztudatban elindult valami. Elindult egy gondolkodási folyamat. Birkákból szabad oroszlánok lettünk. Nem gond az, ha sokan össze-vissza idézgetnek mások oldaláról, úgy hogy meg sem említik a forrást, fontos az, hogy beszélnek a sumer történelemről, mert a médiákban ez továbbra is tabu. És hogy mennyire van miden sajtó egy kézben? Annyira, hogy egyik sem beszél ilyesmiről.

Volt egy úr, Ambrus Pál, akit csak a neten ismertem, és engedélyemmel az oldalamról vett szöveggel és képekkel füzetet adott ki „Sumer tündöklése és bukása” címmel. Sajnos Ambrus Pál már nincs közöttünk, de mindenképp sokat segített a sumer történelem terjesztésében, a sumer történelem misztikumból való kiemelésében.

Most viszont sokak biztatására könyvben írom le ismereteimet. A sumer történelem, az enenagram, az UFO témakör, a magyarság, és a spirituális világ. Minden egy. Csak az egységes látásmóddal lehet megérteni a világot. Akkor pedig már nincsenek kérdések. Ezért kezdtem el a sorozatot, melynek első könyve az Ébredés, majd következik a Sumer 2014 első félévében. Az Ébredés tartalmazza azokat az alapfogalmakat, amelyek szükségesek a sorozat többi könyveinek a megértéséhez. Mivel ma a könyvkiadás nem a meggazdagodásról szól, lévén néhány ezer könyv úgy kerül kinyomtatásra, ha a szerző ki is fizet előre néhány millió forintot, ezért a megjelenés időpontja azon múlik, mennyire sikeres az Ébredés c. könyv.

10 év rövid idő, azonban nagyon nagy változás az emberi gondolkodásban. Ugyanis itt az ébredés sórája. Szoktam ajánlani a Prometheus c. scifi filmet, mely leszámítva az akció elemeket, nagyon valósághűen mutatja be azt, hogy milyen célból teremtették meg  az embert az annunaki istenek. Azt már én teszem mellé, hogy ma is itt vannak és orrunknál fogva vezetnek.Comments are closed.