FOTÓpályázat

.

Nagy örömömre szolgál, hogy egy olyan fotópályázatot tudok ajánlani, amelyik az emberiség ébredéséről szól, témája a NÉZŐPONTVÁLTÁS, az emberi tudat fejlődése. Lassan azért az élet minden területére belopózik a téma, hiszen 2012 december 21 óta egy új korszakot élünk, mely hamarabb átrajzolja az életünket és értékrendünket, mint azt gondolnánk. Én most először találkoztam a tudati ébredéssel foglalkozó fotópályázattal, mely a Szalay Fotóstúdió kiírása. Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe.
Részeltek és pályázási lehetőség ezen a linken.

A fenti pályázathoz csatlakozva a maga-a-valosag.hu oldal és a Szalay Fotóstúdió egy közös fotópályázatot ír ki. A 2014-ben megjelenő Sumer című könyv számára keresünk megfelelő külső megjelenést. Ez a könyv egy sorozat második kötete lesz. Egy fejezet erejéig foglalkozik az UFO témakörrel, de a legnagyobb hangsúlyt a sumer történelemnek szenteljük. Könyv a sumer múltról, a sumer jelenről és a sumer jövőről. Amolyan történelemkönyvnek szánjuk, ezért keresünk egy olyan fotót, fotómontázst vagy számítógépes grafikát, amelyik illeszkedik ehhez a gondolatvilághoz.
Részletek és pályázási lehetőség ezen a linken.

Aki úgy érzi, hogy van benne egy kis intuíció, egy kis művészi hajlam, esetleg jól használja a fényképezőgépet, és a képszerkesztő szoftvereket, az nyugodtan pályázzon, hiszen ez akár egy karrier első lépése is lehet. Ahogy a mondás tartja, minden ezer mérföldes út az első lépéssel kezdődik.

Aki úgy gondolja, hogy ez az ő számára nem érdekes információ, az viszont gondoljon másokra, és segítsen hozzá másokat, hogy eljusson hozzájuk ez a hír. Konkrétan tegye fel ennek az oldalnak a linkjét olyan oldalakra, ahol ez a hír mások számára érték lehet, lehetőség az életben. Ez az adomány, mikor önzetlenül, minden hátsó szándék nélkül segíthetünk másoknak, és ezt az ÉLET mindig honorálja. Ez az ÉLET törvénye.Comments are closed.