Karmikus kapcsolat

.

Mindenkivel megesett már, hogy egy idegen személy nagyon szimpatikus volt neki, olyan mintha ezer éve ismerné, látatlanul is rá merné bízni magát, akár az életét. Ennek ellenkezője is elő szokott fordulni, az, hogy egyenesen taszították egymást. Van olyan boldog házasság, ahol az ismerkedés az volt, hogy egymásra néztek, és tudták, hogy őket a világ egymásnak teremtette. Van közöttük egy felsőbb kötelék, mely az anyagi világ rezgése felett áll. Ez a karmikus kapcsolat. Egy olyan kötelék, mely egy felsőbb síkban jött létre és célja, hogy összekössön két embert erre az életre. Olyan ez, mint amikor két gyerek megbeszéli, hogy holnap együtt homokoznak. A két anyuka teljesíti a kérést, elviszik a két gyereket ugyanarra a játszótérre és egész nap együtt lesznek. Ez az együttlét csak egy lehetőség. Ebből bármi lehet. Lehet barátság, lehet szerelem, vagy az is lehet, hogy hátat fordítanak egymásnak. Az élet nem több mint egy homokvárépítés. Nem is marad utánunk több, mint összedőlt „homokvárak”.
A karmikus kapcsolat egy kötelék, mely egy felsőbb síkban keletkezett, egy megegyezés, és ennek hatálya kiterjed erre az életre. Mivel egy magasabb rezgéssíkban keletkezett, ezért mindent felülír az anyagi világban. Akik karmikus kapcsolatban állnak, azok sosem csapják be egymást, megbíznak a másikban. Ez az alapja az életre szóló barátságnak, éltre szóló szerelemnek, boldog házasságnak, jó üzleti kapcsolatnak.
A karmikus kapcsolat korábbi életekben be nem teljesült feladatok, meg nem valósult élmények, következménye. Vagy épp ellenkezőleg, a közös jó élmények folytatása.
A karmikus kapcsolat csak egy lehetőség, nem kötelező élni vele, azonban sem elfelejteni, sem letagadni nem lehet egész életen át. A kapcsolat őszinte és sokszor önfeláldozó. Híres magyar regényekben rengeteg példát találunk, mikor barátságból vagy szerelemből valaki feláldozta életét a másikért.

A karmikus kapcsolat értéke állandó egy egész életen át. Akikkel karmikus kapcsolatunk van, azokkal az emberekkel dolgunk van, feladatunk. Ha együtt dolgozunk, játszunk az életben, akkor azt mindketten élvezzük. Ők nem csapnak be.

A karmikus kapcsolatba bele lehet rúgni, de nem érdemes. Van egy 80 éves hölgy, aki fiatal korában találkozott élete nagy karmikus kapcsolatával, össze is házasodtak. Azonban ez a hölgy az enneagram szerint egy ego kiterjesztő karakter. Mivel ő akarta hordani a nadrágot, ezért néhány év alatt szét is ment a kapcsolat. Innentől kezdve viszont élete végéig sosem volt boldog. Bár voltak férjei, gyerekei, akaratával sok mindent erőből átvitt az életben, de boldog és kiegyensúlyozott sosem volt. Soha egyik családja sem volt boldog.

Mindenkinek nagyon sok karmikus kapcsolata van. Van legalább 4-5 nagyon erős. Innen tud kikerülni a jó párkapcsolat, vagy hasonló neműeknél az életre szóló barát, barátnő. Ezen túlmenően van 20-30  közepes szintű karmikus kapcsolata. Innen is tud életre szóló párt találni az ember, illetve ideális munkatársak, szomszédok, barátok, barátnők. Továbbá mindenkinek van legalább 60-100 alacsony szintű karmikus kapcsolata. Ilyen lehet egy ügyintéző, aki „véletlenül” jó időben jót tesz velünk.
Magas szintű karmikus kapcsolat erős szexuális vonzalmat is takar.

Amikor egy házasság nem karmikus kapcsolatra épül, akkor az 4-5 év alatt üres lesz, ugyanis nincs semmilyen összetartó erő. A pénz, a szex és egyéb „anyagi értékek” nem jelentenek összetartó erőt. Ilyenkor, ha bármelyik fél találkozik az ő karmikus kapcsolatával, akkor azonnal bomlik a házasság. Az anyagi világban köttetett „holtomiglan-holtodiglan” a valós életben csak egy birtoklevél. Megvettem a másikat. Hátradőlhetek. Az élet nem így működik.

A karmikus kapcsolat néha házasságot is jelent és munkát is. Ilyen volt például az ABBA együttes. Mind a négyen nagyon magas szintű karmikus kapcsolatban álltak egymással, mindenki mindenkivel. Ez azt eredményezte, hogy együtt, egymást serkentve kerültek inspirált állapotba. Intuitívak lettek, sorra ontották a slágereket. Ők lettek Svédország első számú export terméke. Mielőtt találkoztak volna, egyikük sem volt túl sikeres, bár már látszottak képességeik. Igazából kellett még egy belső erő. Ez a belső erő a másik három partner jelenlétéből fakadt. Igazából a karmikus kapcsolatot úgy kell elképzelni, mint egy áramfejlesztőt. Adott az elektromágneses tér, és ha a tekercset behelyezzük ebbe a térbe, akkor villanyáram keletkezik, amit tudunk használni különböző célokra. Az egyik fél számára a másik ez az erőtér. Tehát amíg az ABBA együttes egységben volt, száguldottak. Azonban amikor kiléptek ezekből a kapcsolatokból, akkor az ABBA együttes a lejtőre került. Miért bomlottak fel? Mert jó dolgukban bele rúgtak a karmikus kapcsolatukba. Ekkor a fiúk arra kezdtek panaszkodni, hogy nincs már ihletük, „már minden zeneszámot megírtunk, amit tudtunk”. Valójában ez nem igaz, hanem elvesztették egymást, elvesztették a múzsájukat, így kiestek az inspirált állapotukból.
Később kiderült, hogy külön utakon járva nem lettek sikeresek. Nem lett sikeres egyik musical sem amit a férfiak írtak, és a hölgyek szóló lemezeiből is csak a korábbi nevük miatt sikerült eladni minimálisat. Mindezek mellett a karmikus társak elvesztése komoly pszichés terhelést hozott magával. Agnetha legszívesebben le is tagadná az együttessel megélt múltját. Ő erősen depressziós lett és ma is az. Valójában ő neki volt a legerősebb a karmikus kötődése magához az együtteshez. Egyikük későbbi párkapcsolata sem lett sikeres. Ők boldogok és sikeresek csak abban a négyes párkapcsolatban voltak. Egyenként vigasztalódhatnak esetleg egy-egy egyéb karmikus kapcsolattal, de úgy tűnik ez nem történt meg.

Hasonló volt Sandra, az énekesnő esete. Ő kezdett lenni a német Madonna. Szépen ívelt is felfele karrierje, azonban igazi sztár akkor lett, amikor „véletlenül” összefutott a román származású Mihai Crețu-val, akivel nagyon magas szintű karmikus kötődése van. Először együtt énekeltek, majd Crețu producer lett, és támogatta Sandra karrierjét. Közben összeházasodtak. Crețu zenei karrierje ekkor indult be. Román barátaival megalkotta az Enigma zenekart. Crețu nagyon magas tudatszintű, amolyan Mike Oldfield. Az ő múzsája Sandra volt. Az Enigma nagyon érzéki, helyenként spirituális zenét játszott. Aztán a túl sok és állandó, kiszámítható siker azt eredményezte, hogy Sandra és Mihai Crețu elváltak. Innentől elszakadt minden. Azóta az Enigma igazából nem létezik. Sandra pedig a legelső retró slágereit énekli, ha felkérik rá. Egyikük további párkapcsolata sem boldog. Miért váltak el? Mert túl unalmasnak tűnt a sikeres, biztos és kiegyensúlyozott élet. A válás után viszont pont azt vesztették el, amit csak együtt tudtak létrehozni és fenntartani.

Még egy példa. Albano és Romina Power. Szintén nagyon magas szintű karmikus kapcsolattal bírnak. Külön-külön éppen csak hogy elindultak a pályán. Azonban együtt Olaszország egyik legfőbb nevezetessége lettek. Szintén gigantikusan magas szintű karmikus kapcsolattal bírnak. Egyik lett a másik múzsája. Azonban a sikert nem tudták kezelni. Gyerekeikkel nem foglalkoztak. Egyik gyerekük eltűnt (esetleg öngyilkos lett) és ezt Romina nem tudta feldolgozni. Ettől a pillanattól depressziós lett, félre lépett, majd elvált. Ma is zárkózottan él, festeget. A karmikus vonzalom azért működik, vissza-vissza kacsintanak egymásra. Külön-külön egyikük sem boldog és nem sikeres.

A fenti három esetet áttekintve látható, hogy a karmikus kapcsolat adott esetekben nem csak sikeres házasságot jelent, hanem sikeres közös munkát is. A kapcsolat felrúgása azonban a siker és a boldogság végét jelenti. Lehet, hogy túl unalmas adott esetekben a biztos siker és a bizonytalanság kecsegtető lehetőségnek tűnik. Azonban a megtalált és működő karmikus kapcsolatot semmilyen körülmények között nem tanácsos felrúgni. Krízis esetekben érdemes közös megoldást keresni. Ez a megoldás mindig csak közös lehet. Az nem megoldás, ahogy Albano tette, hogy elfogadta, hogy a felesége félrelép és ő maga a borászatba menekült. Végig a felesége mellett kellett volna megtegyen mindent, hogy kihozza az anyát abból a depresszióból, amit a gyereke elvesztése jelentett. Egyébként többen mondják, hogy a gyereke nem halt meg, csupán elege lett a szülei sztárságából és lelépett. Albano és Romina túl hamar jutottak túl magasra és egyszerűen csak nem tanulták meg kezelni az adott élethelyzetet. Kis segítséggel mindez nem történt volna meg.

A valós életben sok hasonló élethelyzettel találkozunk. Több sikeres orvost ismerek, akik elszakadtak a materiális orvoslástól és ebben házastársuk a fő támogatójuk, aki adott esetben nem orvos. Viszont közöttük erős a karmikus kötődés, mindketten magas tudatszinttel (a világ megértésének a képessége) rendelkeznek, hasonlóan gondolkodnak. Ők semmilyen körülmények között nem szabad elváljanak, bármilyen krízis is van az életükben azt együtt kell megoldják, mert ők karmikusan egy csónakban eveznek. Évekkel később mindez beigazolódik.Comments are closed.