Az emberiség jövője

.

Kik ismerik az emberiség jövőjét?

Az emberiség sokáig birkaként élt a Földön a pásztorok irányítása alatt. A birka eszik, iszik, szaporodik és a világon semmi más nem érdekli. A pásztorok pedig jól megélnek a birkákból. A fogyasztói társadalom is igyekszik a modern embert modern birkaként kezelni.  Aztán valahogy a birkák kezdenek öntudatra ébredni és kezdi érdekelni őket a létük. Ez sem véletlen, hiszen így „lett” kitalálva az univerzum tudata által.

Az emberiség létéről, azaz eredetéről, jelenéről és jövőjéről sok információ létezik. Ezeket főleg titkos páholyok őrizték. Nem szivárogtatták ki, mert az emberiség képtelen volt megérteni bármilyen, ilyen jellegű információt. Egy-egy nagy szellem mint Thoth írta le tudásának egy részét. Aztán Madách mint művész fogalmazta meg az emberiség sorsát Az ember tragédiája c. művében. Nyilván gondolkodását meghatározóan érintették a szabadkőműves eszmék, információk, amiken nevelkedett. Ennek pedig része az emberiség léte. Ahogy a mai ember tudata emelkedik, úgy egyre fogékonyabb az emberiség létével kapcsolatos információkra. Napjainkban sok páholy szivárogtat ki információkat ezzel kapcsolatban, vagy egyenesen könyveket írnak/iratnak, filmeket készítenek. Az emberek tudatába automatikusan bekerülnek az ilyen gondolatok.
És miért fogékonyabbak az emberek az ilyen információkra, mint a középkorban? Mert ilyen a csillagok állása. A kb. 26.000 éves égi ciklusban, amikor a Naprendszer a Galaxison belül egy teljes periódust tesz, ki van téve a kozmikus erők hatásának. Ahogy mi is egy nap folyamán ki vagyunk téve annak, hogy nappal süt a Nap, éjjel pedig nem. Így nappal aktívabbak vagyunk, míg éjjel álmosak. Nappal sok minden érdekel minket, éjjel már kevesebb. Ehhez hasonlóan a kb. 26.000 éves periódus alatt van olyan időszak, amikor az emberiség fejlődik és van, amikor hanyatlik. Mert olyan típusú támogató vagy szedáló erők hatnak. Ugyanis a kozmosz nem hogy befolyásolja a létünket, hanem egyenesen meg is határozza azt.

.

A szürkék egy csoportja

A szürkék egy csoportja már Emánuel Jézus korában is itt volt (vagy akkor jöttek), egyesek szerint maga Jézus is találkozott velük. És ma is itt vannak. Elmondásuk szerint ők a leszármazottaink és a jövőből jöttek. Ők úgy tudják, hogy az őseik itt éltek ezen a bolygón. Egy öreg és megfáradt civilizáció volt, mely űrutazásra volt képes, azonban „emberi” vonásaik miatt nem éltek békességben. Történt egy végzetes tragédia, vagy természeti katasztrófa és kipusztultak. Kis létszámú túlélők másik bolygóra menekültek, ahol az ott élő fajjal keveredtek, majd később onnan is tovább és ezek lennének, akik  most visszanéznek az idők kezdetére. Keresik identitásukat. A szürkék egy csoportja ez. Több rokon szürke nép létezik, de csak egy származtatja magát részben az embertől.
Ők szoktak még emberekbe implantátumokat helyezni. 3 vagy 5 vagy 7 érzékelő, melyek sorba vannak kötve mint a karácsonyfa égők. Ezek a miniatűr eszközök élettani információkat gyűjtenek és tárolnak, illetve többen megélték, hogy az implantátum által keltett fizikai érzésekkel irányították őket. Jó hír, lehet őket semlegesíteni. A szürkéknek ez a csoportja adatokat szeretne gyűjteni a mai emberről. Elmondásuk szerint fő problémájuk az, hogy a mai emberiség tudatszintje (világ megértésének a képessége) olyan alacsony, hogy nem tudják eldönteni, élő vagy élettelen anyaggal állnak szemben, illetve  úgy gondolják, hogy ez az a pillanat, amikor az élettelen anyagból élő lesz. Amit még szeretnének megtudni, az hogy milyen folyamatok vezetnek oda, hogy az emberiség nagy része kipusztul és néhányan távoznak. Ezt végig fogják nézni, mint egy filmet. Ők sem tudják,  hogy joguk van-e beavatkozni a folyamtokba, illetve attól félnek, hogy nem az ő beavatkozásuk okoz-e gondot? És ha előre meg volt írva, hogy visszajönnek és éppen ők okozzák a bajt?

.

Emberi lelkek

Anyagi síkon, egy bolygón, úgy zajlik az élet, hogy egy csoport időben és térben végtelen szellem eljön játszani. Akár egy színtársulat, amelyik leszerződik egy évadra egy színházhoz. A születéssel materializálódnak és halállal távoznak a színpadról. Aztán másik szerep újabb születés majd halál. Azonban a karma törvénye (energiakiegyenlítődés) szerint az egyes életekben az adok-kapok részben abban az életben és részben a következőkben kiegyenlítődik. Így hoz valaki korábbi életeiből félelmeket, betegségeket, torzulásokat. Így születnek beteg gyerekek, korlátozott képességekkel bíró gyerekek, akik egész életen át hordozzák ezt magukban. Tény, hogy ahogy éltem tegnap, az meghatározta a mai napomat, és ahogy ma élek, az meghatározza a holnapomat. A téma nagy szakértője Rudolf Steiner. Amikor már mindenki 10-20-szor leszületett (a szám változó), akkor rengeteg adósságot halmozott fel saját maga számára a jövőt tekintve. Egy középkor után, az inkvizíció után, két világháború után egy civilizáció lassan már csak degenerált lehet, hiszen mindenkinek annyi kiegyenlítendő dolga van, hogy ehhez életek sokasága is kevés. A jelen civilizáció is a vége felé tart már. Nagyon sok szellem már karmán felül van, ez azt jelenti, hogy nem jön le többet. Van, aki már az ezerkilencszázas évek előtt kilépett a szerepekből. Ma sokan vannak, akik az utolsó életüket élik. Ismét sokan vannak, akik még egy, maximum két szereppel kell számoljanak. Érdekes még a szerepek struktúrája. Mindenki dominánsan egy adott karaktert tud jól játszani, akár a színészek. Ez szokott lenni a szerepek 50-60%-a. Ettől függetlenül más szerepeket is tud, de azokat ritkábban játssza. Sok az olyan szellem, akik a természethez kötődtek, művészek voltak, sámánok, gyógyítók. Ők a legtöbben már végeztek, vagy most töltik utolsó szerepüket. Viszont az olyanok, akik régen felfedezők, asztrológusok voltak, ma esetleg technikai zsenik, nekik van még 2 szerepük, és nagyon ritkán három. De több nincs. Tehát a világ, ahogy azt Az ember tragédiájában is láttuk most a falanszter korszakot éli, majd jön az űrkorszak (Star Trek), majd az eszkimó világ, a korszak vége. A hátralevő néhány száz évben a technikai zsenik kellenek, a régieknek lejárt a szerepük. Olyan ez, mint a jéghokiban. Most a támadó sor jön pályára, a védők levonulnak.

.

Mennyi idő van még hátra?

Az időt az ember tudata hozza létre, mert a végtelen világegyetemben csak energia van és információ. Minden rezgés. A szürkék sem tudják a saját időszámításukat kötni a miénkhez, lévén több különböző bolygón, különböző, egymáshoz nehezen köthető események sorozata valósult meg. Azonban azt az időt, amit itt töltöttek a Földön kielemezve, úgy látják, hogy nincs már feleannyi idő hátra.

A világmindenséget úgy kell elképzelni, mint egy nagy, energetikai gömböt. És ebben benn van az univerzum összes bolygója, galaxisa, mindez, tehát az anyag az kb. 5%. A többi energia és információ. Azonban az anyag is rezgés, csak annak a legsűrűbb formája. Tehát akik bele tudnak nézni a jövőbe, azok másik dimenziókkal kapcsolatot tudnak teremteni, és onnan „leszednek” bizonyos, a jövőre utaló információkat „látomásokat”. Azonban ezek legtöbbször szimbolikus információk. Persze ha az ember sokat foglakozik ezzel a témával, akár Nostradamus, annak kifinomodnak ezek a képességei, és egyre részletesebben lát, megérti a jelképek (szimbólumok) mintázatát. Az idővel viszont trükközni kell. Lehet keresni a jövőben egy újságot, aminek meg lehet próbálni megnézni a dátumát, vagy a főcímet (így tette Nostradamus is) és akkor eléggé pontos lehet a jövőből származó információ.

Rengeteg technika van amivel akár korábbi, akár következő életeinkbe is bele tudunk pillantani, akár a globális jövőbe. Azonban eléggé sok embert láttam már, akik mindenféle beavatások után „megbolondultak” a rájuk zúdított információk súlya alatt. NEM KELL ezzel foglalkozni. Tegye azt, aki erre képes, akinek ez a karmája és nem roppan össze a teher alatt.

Nagyjából úgy néz ki hogy a közeljövőben radikálisan átalakul az emberiség élete. A materiális természettudományt felváltja a Goethe féle komplex természettudomány vagy valami ehhez nagyon hasonló, és radikálisan átalakul a gondolkodásmód. És lassan elkezdődik az űrkorszak. Nyilván ehhez új alapokra kell helyezni a fizikát. Kész vicc, mikor mutatják a televízióban, hogy a NASA-nál 15 éves projektek futnak, ahol az űrhajók jelenlegi sebességét a tízszeresére szeretnék emelni. Ez az érték még mindig elenyésző a fény sebességéhez képest. A fénysebesség az univerzumban a csiga sebessége. Ehhez képest, ahogy az Apollo programnál bizonyították, a telepátia azonnali hatású, sebessége többszörös fénysebesség. Ugyanis más dimenzióban terjed, nem az anyagi világban.
Úgy néz ki, hogy a következő nagyjából 300 évben az emberiség tudatszintje, azaz a világ megértésnek a képessége folyamatosan és jól látható módon fog növekedni. Majd a következő nagyjából 50 évben drasztikusan esik, és az emberiség szkeptikus lesz mindenben amit megvalósított, vagy annak az értelmében. Tehát nagyjából 350 évvel számolnak és ebből az utolsó 50 év a Madách féle eszkimó korszak. Nyilván az lehet akár 100 évvel több vagy kevesebb, de a nagyságrend nagyjából ilyesmi.

FONTOS, hogy az eseményektől nem félni kell, hanem meg kell érteni, hogy ez a világ rendje. Korábban már 12 hasonló civilizáció volt előttünk a Földön, és mindenek vége lett. Ez a „vég” nem több és nem kevesebb, mint amikor szilveszterkor vége van egy évnek, és január elsején kezdődik egy új. Lezárul egy korszak és kezdünk egy újat, úgy helyszínen, új szerepekkel. Mert az élet végtelen. Az emberek egy része szeret félelemben élni, mert már megszokta. Azonban aki szeretné megérteni az élet igazi működését, az megteheti. A materiális szint csupán egy nagyon szűk terület. A valódi világ nagyságrendekkel tágasabb. Mivel itt az ébredés órája, ezért nagyon sok könyv is található a piacon. Én is ezért írtam az Ébredés c. könyvet, most pedig írom a Sumer címűt, mely nem csak a sumer történelmet jelenti, hanem az UFO kapcsolatokat is, hiszen a kettő az egy. A könyveken kívül sok a film is. Nem véletlen, hogy öntik ránk az ilyen jellegű információkat. Fel kell már ébredni, meg kell érteni a világ működését, hogy birkából szabad oroszlánná váljon az emberiség, mert most már képes rá. És meg is fogjuk tenni, különben nem mennénk el az adott pillanatban, és nem vinnénk el saját csíráinkat, amit egyébként az annunakiktól kaptunk. Lehet, hogy akkorra az ő bolygójuk már nem is lesz. Ettől érdekes az élet.Comments are closed.