Táplálék kiegészítők

.

Részlet asz Ébredés c. könyvből:

Divatosak a táplálék kiegészítők. Azonban azt is tudni kell, hogy táplálék kiegészítőtől tudomásom szerint még nem gyógyult meg senki, bár sokan állítják ennek az ellenkezőjét.

Tény, hogy vannak sikertörténetek. Ezek léteznek, de nem teljesek. Ugyanis szó sem esik arról a sok „véletlenről” ami még „szükséges” volt a „csodához”.

A táplálék kiegészítők az egyoldalú táplálkozást időnként ki tudják egészíteni, azonban nem tudják helyettesíteni az egészséges életmódot.

Vannak felkapott csoda termékek, csodálatos elméletek, DNS szintjén ható termékek, különböző víz alapú csodaszerek, de olyan embert nem láttam, aki csak ezektől meggyógyult volna, az igazi okok megoldása nélkül. Tény, hogy minden termék tud hatni valamire, valamilyen szinten, azonban nincs az a táplálék kiegészítő, amelyik megoldaná a rossz párkapcsolatot, amiből lelki tényezők alapján, nőgyógyászati betegség alakult ki. Ezt elvárni egy táplálék kiegészítőtől gyermeki naivitás. Sajnos nincs „mozgás” kapszula, nincs „nyugalom” kapszula, nincs „pihenés” kapszula, stb. Mert ez maga az élet. Az életünk része a mozgás, a nyugalom, a pihenés, és a helyes táplálkozás. Hogy ez nekünk nem tetszik? A modern életvitel nem engedi meg? Akkor bizony betegek leszünk. Ez van. Így működik az élet. Ha akarjuk, ha nem. Ha elfogadjuk, ha nem.Comments are closed.