Az ember gyarmatosít

.

Nemrég a NASA vezetője nyilatkozott arról, hogy muszáj kimenni az űrbe és gyarmatosítani kell az elérhető bolygókat. Az USA a Marsot szereti. Ugyanakkor az oroszok a Holdra mennének, bázist építve és kiaknázva az ottani érceket. Ez azt is jelenti, hogy az ember nem szándékszik csökkenteni a Föld kizsákmányolását. Sőt fokozni szeretné, ezért át akarja lépni a fizikai korlátokat.

Hogy micsoda hasonlóság mutatkozik a sumer történelemből ismert annunakik és gyarmatosító politikájuk, illetve a napi élet között. Lehet, hogy azért mert az ő gondolatiságukat továbbvivő utódaik irányítanak most is  a háttérből?

Az ember tragédiája szerint a falanszter korszak után úgyis az űrkorszak következik. Ezért egyre több ilyen hírrel fogunk találkozni a közeljövőben. Egyre több hivatalnok szivárogtat ki híreket arról, hogy UFO-k már pedig vannak. Maguk az egykori asztronauták is beszámolnak ilyesmikről. Nemsokára a híradó mondja be, hogy idegen civilizáció hajója áll a bolygónk mellett…

Egy dolog viszont fontos. AZ EMBER HOSSZÚTÁVON CSAK A FÖLDÖN ÉLETKÉPES. Tehát el lehet menni röpködni, vagy egy-két évre egy bázisra, de HA EGY IDEGEN ŰRHAJÓVAL ELMEHETÜNK EGY MÁSIK VILÁGBA A JOBB ÉLET REMÉNYÉBEN, AKKOR AZT SEMMIKÉPP SE TEGYÜK. Lesznek a jövőben ilyen lehetőségek, DE NEM SZABAD ELMENNI.

Mindezek megértéséhez sokkal több információ olvasható a nyár végén megjelenő Csalogány SUMER c. könyvben. Ez a hely itt kevés a háttér információk felépítéshez.Comments are closed.