Ingyen energia

.

Részlet a Sumer c. könyvből.

Mint láttuk, megújuló zöld energia nem létezik (részletek itt).  Továbbá az univerzumban egy alapelv, hogy a létezés nem szereti az elektromos áramot Ennek oka hogy nagy kárt tesz a környezetben. Bármilyen módon is állítjuk elő (atom, szél, víz, nap, szén) visszafordíthatatlan természeti károkat okozunk. Ennél az sem jobb amikor vezetékeken szállítjuk, áttranszformáljuk, mert az elektromos tér nagy károkat okoz az élő környezetben. A felhasználása szintén káros, és az energia nagy része hulladék hővé alakul.

Az atlantiszi technológiát használó magas tudatú társadalmak nem használnak elektromos áramot. Ugyanis meg lehet oldani másképp. Az éteri (kozmikus) energiát használva közvetlen módon érhető el mozgás, vagy fény.

A modern kor első ilyen feltalálója John Ernst Worrell Keely (1837–1898) volt, Philadelphiában. Gépe ilyen éteri energiával működött. Azonban ő maga sem tudta definiálni az éter fogalmát. Materiálisan próbálta az megközelíteni. Ettől függetlenül gépe működött. Nagy hátránya volt, hogy csak ő maga tudta elindítani, és nem ért el komolyabb teljesítményeket. Csalódottan halt meg. A modern világ pedig ma csalódott, mert nem érti a gépének működését.

Hogy működik egy éteri gép?

Az éterben ki kell alakítani egy energiapotenciált, majd be kell indítani az energiaáramlást. Keely  is ezt tette. Ő maga be tudta indítani az energiaáramlást, de senki más nem. Ezért nem tudott elterjedni gépe, még csak mint egyszerű örökmozgó sem. Mert ugye itt már túllépünk a termodinamika szabályain.  Ahogy tette ezt Tesla is, vagy a Roswellnél talált kisméretű UFO, melyik csak egy üres konzervdoboz volt, vezérlés és hajtómű nélkül.

A térben anyaggal és formákkal lehet kialakítani energiapotenciál különbséget. Az anyag az ásvány, tiszta formában. A geometriai forma leginkább gömb, félgömb. Néhány méteres tartományban az éteri energia különbséget fel lehet használni munkavégzésre, világításra. Mindezt úgy, hogy nincs villamos energia. Nem termeljük és nem használjuk. Egyszerűen nincs.

Ami viszont szükséges, egy személy, aki elindítja a az energiaáramlást. Olyan ez, mint amikor elindítjuk a gépkocsi motorját. Ahhoz szükséges egy kulcs. Az éteri energiát használó gép esetén szükséges valaki, aki elindítja. Az atlantiszi technológiát (lásd Ébredés c. könyv) használó társadalmak ezt helyből tudják.

Tesla tovább fejlesztette ezt a technikát. ő már komolyabb teljesítményeket is ki tudott venni a rendszerből. Ő főleg villamos energiában gondolkodott, nem tudta elképzelni a forgó mozgás villanyáram nélkül. Mivel forgalmazni nem tudta ezeket a gépeket, ezért ismerőseinek ajándékozott belőle. Azonban  a hatóságok a legtöbb ilyen készüléket begyűjtötték.

Az emberiség történelem során, mikor kilépünk a materializmusból, emelkedik a tudatszintünk, akkor lehetőségünk lesz rá, hogy éteri energiát alkalmazó forgó és világító berendezéseket gyártsunk és azokat a legtöbb ember képes lesz elindítani. Ekkor el tudunk oda jutni, ahol voltunk Atlantisz idején, hogy „repülőszőnyegeken” alacsony magasságban, kis sebességgel repüljünk, saját tudatunk által vezérelve. A múltban ez márt megvalósult legalább egymillió évvel ezelőtt (ezekről a Millió éves civilizációk c. könyvben).

Mik a mai lehetőségek?

Biztos vannak olyan emberek, akik ilyenre képesek már ma. A Csillagok háborúja c. filmben a Jedi mester is ezt tette, mikor azt mondta, hogy az Erő vele van, ránézett a pohárra és az a kezébe ugrott. Az éter az erő. Cernben a részecskegyorsítóban eddig az anyag kettős természetéről beszéltek, hogy anyag, hol fény. Ma már egy harmadik formája is van, az erő.Comments are closed.