Boszniai piramisok feltárása 2014

.

Boszniai Piramisok
2014. augusztus 17-21

Baráti társaságunk önkéntes munkára megy a boszniai piramisokhoz. Ha van kedve csatlakozzon hozzánk!

Program:

 • Augusztus 17-én reggel a korai órákban indulunk Budapestről Szarajevón keresztül Visokóba. Szállás a Piramida Sunca motelben.
 • Augusztus 18-20-ig részvétel a piramisok ásatási munkáiban naponta reggel 9-15 óráig.
 • Augusztus 21-én reggel hazaindulás Budapestre a horvát tengerpart mentén (strandolás közbeiktatásával). Érkezés a késő esti órákban.

Jelentkezés:
július 15-ig, Iglói Saroltánál a 0670/238-6253 telefonszámon.

Költségek:

 • Szállás:
  • 4 éjszakára a Piramida Sunca motelben 4 ágyas szobákban: 100 EUR
  • Az ár magában foglalja a szállást, háromszori étkezést, ingyenes internet hozzáférést, parkolást, turisztikai adót, és a biztosítást a munkavégzés idejére. Az előleg 20 EUR, amit a jelentkezéssel egyidejűleg el kell küldeni és amit az érkezéskor levonnak a szállás költségéből. Két ágyas szoba is igényelhető 10 EUR felárral/per nap/szoba. (A motelben átlagos szintű étkezést biztosítanak, így extra igény esetén érdemes megfelelő zsebpénzzel is rendelkezni.)
 • Útiköltség:
  • 20.000 Ft (2000 Ft előleg)

.

Rövid ismertető a Boszniai Piramisokról:
2005-ben Dr. Sam Semir Osmanagich a Bosznia-Hercegovinai Amerikai Központi és Régészeti Központ igazgatója felfedezte a Boszniai Piramis komplexumot.

– A Nap Piramis több, mint 220 méter magas, egyharmaddal nagyobb, mint a Gízai Nagy Piramis
– A radiokarbon vizsgálat azt mutatja, hogy a piramis legalább 24800 éves
– Az anyagelemzés kimutatta, hogy a szerkezet mesterséges betonból készült
– Több kerámia blokk van a piramis alatti labirintusban, amelyen a rovásírás betűi fedezhetőek fel.
– Egy energianyalábot találtak és mértek, mely elektromágneses természetű, 4,5 méteres sugárral és 28 kHz-es frekvenciával, amely a Nagy Piramis tetejéből jön ki.
– Egy ultrahang nyalábot 10 méteres sugárral és 28-33 kHz frekvenciával szintén a piramis tetején mértek
– A piramisok igazodnak a Föld égtájaihoz és a csillagászati északhoz

Miért fontos a magyaroknak részt venni a boszniai piramisok feltárásában?
1. Részesei lehetünk egy olyan történelmi jelentőségű felfedezésnek, amely alapjaiban rengeti meg az eddigi hamis történelem szemléletet.
2. A 2000-ben elvégzett Semino-féle genetikai vizsgálatsorozat Y-kromoszómás kutatási eredményei szerint:
A magyar nép ősei a napjainktól számított 40-35 ezer évvel ezelőtt Európában elsőnek megjelent europoid őstelepesek között voltak!!!
A magyar nép populáció genetikai szempontból ma Európa egyik legkarakterisztikusabban elhatárolható népessége (az Eu19 haplotípus – őskőkori genetikai marker, a magyarokban, a legmagasabb százalékban kimutatható). Ennek következtében feltételezhető a 24800 évvel ezelőtt épült piramisokhoz akár közünk is lehetett.
3. A boszniai Nap Piramishoz vezető alagútban feltárt írásos köveken Szakács Gábor és Friedrich Klára rovásírás kutatók a székely-magyar rovásírás 39 betűjéből eddig 21 betűt azonosítottak. Erről szóló angolul megjelent tanulmányuk alapján Friedrich Klárát a 2008-as I. Nemzetközi Boszniai Piramisok Völgye Konferencia alelnökévé választották.

Boszniai PiramisComments are closed.