A HALHATATLANSÁG ára

.

A világot a páholyok irányítják, 99 fehér és 99 fekete páholy. A páholyok vezetőinek is van vezetője. Az ő neve néhány évvel azután derül ki, hogy meghal. A páholyok a világot a politikai vezetőkön keresztül irányítják.

A földön szűkebb körben 30, tágabb körben 300, még tágabb körben 3.000 irányító van, ők a játékmesterek. Akár a fociban, ők betartatják a játékszabályokat az itt élőkkel, bármilyen áron.

A 300 fős játékmester „csapat” jó része halhatatlan, ami azt jelenti, hogy bár ugyanúgy meghal, mint mi, de élete során emlékszik mindenre, amit korábbi életeiben átélt. A halhatatlanság nem azt jelenti, hogy örökké él, ahogy a sumerok gondolták az annunakikról (akik bolygójuk pályája miatt a földinél hosszabb élettel rendelkeztek), hanem mindenre emlékszik, mindent tud.

A halhatatlanság fogalma izgalmasan hangzik, azonban azok elmondása szerint akik ebben részesülnek, egy hatalmas lelki teher a számukra. Az ilyen személyek általában világszerte ismertek, de csak ritkán államfők. Gyakran híres művészek, pénzemberek, híres gazdag emberek, híres újságírók, feltalálók, mindenképp maradandót alkotnak, irányítják, befolyásolják a világ sorsát. Ezen túlmenően ők ismerik saját sorstársaikat és olyan jellegű irányító tevékenységet is végeznek, melyről sosem szerzünk tudomást. Ők alakítják a bíró szerepét a fociban. Meg vannak a saját törvényeik és saját küldetésük, létezik az a szabályrendszer, amit be kell tartassanak a Föld lakóival. Mindez nyomasztó teher, ezért gyakran menekülnek a természetbe, művészetbe, ott maradandót alkotva akár csak hobbi formájában.

A cikk írásának pillanatában Magyarországon is létezik egy ilyen halhatatlan személy, konkrét szerepe a világ sorsát tekintve a jelen pillanatban nehezen értelmezhető, talán utólag jobban megértjük.

Egy érdekes korszakváltás zajlik napjainkban, ugyanis a világot irányító több játékmester is kiöregedett, a 2012-2017-es időszakban többségük távozni fog, helyüket újak veszik át, ez is jelzi azt, hogy egy radikális változás következik.

A hokiban látható jól, hogy támadáskor a támadósor van a pályán, védekezéskor a védők. Minden irányítónak van egy domináns érdeklődési (működési) területe és életei sorában főleg ezen a területen mozgott, bár 25-30%-ban mást is megélt. Aki például a pénzhez kötődik, az főleg ilyen területeken mozog, bár lehet, hogy volt szabadságharcos katona is. Aki főleg a művészetekhez kötődik, az ritkán, de valami más is volt, például felfedező.

Az irányítók egy része már nem tér vissza, ez az utolsó életük, ami azt is jelenti, hogy ilyen típusú tevékenység kisebb mértékben fog előfordulni a jövőben. Ennek a korszaknak döntően vége. Akik most jönnek, azok főleg a gépek, a technika mesterei, csillagászok, ők viszont a hátralevő 300-350 évben sűrűn jönnek, akár háromszor is. Ez is egybevág azzal az előrejelzéssel, hogy technikai fejlődésünk hamarosan drasztikus változáson megy át, és egy atlantiszi típusú szakaszba lépünk, bár az még nem világos, hogy mennyire fog ahhoz hasonlítani. Jelenlegi technikai fejlődésünket döntően a materializmus és kis mértékben a spirituális tudás alakítja. Mikor ez az arány megfordul, akkor beszélhetünk majd az atlantiszihoz hasonló technikákról. Ez már közelebb van, mint gondolnánk.

Minden világ addig fejlődik, míg meg nem tanulja a világmindenség működését, ekkor már utazhat, szárnyalhat benne. Mikor ezt kiélte, akkor vége a tanulásnak.

A halhatatlanok feladata, hogy mindezt elvégeztesse velünk.Comments are closed.