Magyarok segítenek a boszniai piramisok feltárásában

.

Részlet a Sumer c. könyvből:

Amikor a piramisok feltátásáról van szó, akkor a világ összezár, mint a jó védelem a jéghokiban. Így történt ez a boszniai piramisok estén is. Mikor nem úgy alakulna a feltárás, ahogy annak nemzetközileg elvárt módon történnie kell, akkor megszüntetik az anyagi támogatást, törvényileg akadályozzák a feltárást. Így a bosnyák piramist magánerőből tárják fel. Viszont nagyon érdekes, amit találnak. Nyilván ha mindez napfényre kerül, akkor alapjaiban rázza meg a piramisokról alkotott elképzeléseinket, tudásunkat. Addig nem fogunk az igazi fejlődés magasabb fokára hágni, amíg a piramisokat meg nem értjük a maguk valóságában.

.

Hajósi Péter, a Teremtett valóság c. könyv írója számol be az eseményről:

Hazaérkeztünk a magyar csapattal Boszniából, a Visokoban található piramisok feltárási munkálatai által megfáradva, viszont komoly energiával feltöltve. A napokban terjengett néhány cikk különböző fórumokon a boszniai piramisokról, meg kell mondjam, hogy az információk elég hiányosak, néhol jelentősen tévesek voltak. Szeretném eloszlatni a tévhiteket miszerint a piramisok fel vannak tárva, ugyanis nincsenek. 2006-ban kezdődtek el az ásatási munkálatok Dr. Semir Osmanagich vezetésével, (aki személyesen gratulált a magyar csapatnak, hogy ilyen szép számban önkéntes munkát vállaltunk a helyszínen) majd a bosnyák kormány betiltotta a felfedezés további feltárását, miután 30.000 éves, betonból öntött tömböket sikerült feltárni a legnagyobb piramis (Nap piramis) oldalán. A vele szemben található Hold piramis egy lépcsős piramis, amelyen az alább csatolt képeken láthatjátok majd a tökéletesre szabott kőlapok mintázatát is.

A törvényeket ezután azonnal módosították és a helyszínt természetvédelmi területnek nyilvánították, ezzel is bebiztosítva, hogy a jelenleg ismert hazug történelem továbbra is fennmaradjon. A helyszínen található 7 piramist és a völgyben található egyéb energiahalmokat (Tumulus) valóban egy föld alatti labirintus köti össze, de egyenlőre csak 250 métert haladtak a piramis irányába. Még körülbelül 10 év amíg elérik a piramisok bejáratait, de ez az egyetlen egy út a „hivatalos, engedély nélküli” feltáráshoz.

Ettől függetlenül az alagútrendszer rengeteg olyan leletet tartalmazott, ami nálunk sokkal fejlettebb civilizáció nyomairól tanúskodott (a vízözön előtti időkből, jóval a sumérek előtt, mint az első ismert, dokumentált civilizáció!!!).

A labirintusban olyan friss a levegő, amilyet talán még soha nem tapasztalt senki, viszont semmilyen szellőzéssel nincsen ellátva. A feltárt megalitek és a mért energiák, valamint a Schumann rezonancia és egyéb jelentős vizsgálatok bizonyítják az előttünk élők magas tudatszintjét, amit jelen korunkban csak a spirituálisan élők tudnak érzékelni, de megérteni még egyenlőre nekik is időbe fog telni.

A járatokban rengeteg Orbsot, azaz energiagömböt fényképeztünk, hiszen minden piramis egy energia erőmű, ami a felszín feletti csúcsába összpontosítja az Univerzum energiáit, a felszín alatt lévő pedig a Föld energiáit szívja magába, majd teríti szét a planétán. Egyenlőre ennyit tudunk a világ piramisainak működéséről, de megértése még hosszú idő, talán majd az unokáink megfejtik egyszer. Az önkéntes táborban természetesen jövőre is jelen leszünk, minden érdeklődőt szeretettel várunk majd. Ezenkívül következő úti céljaink a Stonehenge, Avebury, Silbury misztikuma, a Bucsegi-hegység rejtélye, valamint a Carnaci-kövek fantasztikuma. A bosnyák piramisokról és az úton tapasztalt eseményekről decemberben megjelenő könyvben olvashattok bővebben.

https://www.dropbox.com/sh/3oioxgx1kwarvfv/AADGoRpaS5cIFypKXv03YYEea

Hajósi Péter a Sumer Szabadegyetem következő találkozóján (2014 szeptember 27) személyesen számol be élményeiről. Mindenkit szeretettel várunk. Szervezési okokból kifolyólag, előzetes jelentkezés mindenképp szükséges az oldal fejlécén megjelölt email címen.Comments are closed.