BÚÉK 2015-2015

Semmi sem állíthatja meg azt, aminek itt az ideje !

Egyfelől az élet nem jó, nem rossz és legfőképpen nem igazságos, azonban minden kiegyenlítődik, mert így működik minden energetikai rendszer.
Másfelől az élet túl rövid ahhoz, hogy minden sérelmet, félelmet, sértést magunkban tároljunk, és ezek alapján ítéljük meg a világot, ezek alapján döntsünk nap mint nap komoly kérdésekben.

2014-ben elkezdődött a falanszter korszak bukása. Már rég óta készül a háttérben a világ erre, és most már materiális szinten is látható. És nincs megállás, mert ennek így kell lennie. Ezt nevezhetjük a fizika törvényének, a karma törvényének, vagy a szellemi fejlődés szabályszerűségének. Teljesen mindegy, honnan tekintjük, de minden szinten igaz, ráadásul egyszerre.
Jelenleg a világ urai, egyes országok vezetői, cégvezetők, munkahelyi vezetők olyan világokat teremtenek kisebb vagy nagyobb környezetükben, saját nemzetük vagy más országok számára, amihez képest a pokol (ha lenne) csak egy unalomba fulladt gyermekzsúr. Azonban éppen ez a kényszer vezeti rá az embereket a szabad gondolkodás megvalósítására. A legfőbb emberi jog az univerzumban a szabad gondolkodás. Bár ezt igyekeznek blokkolni törvényekkel, morális sztereotípiákkal, életvitellel, táplálkozással, környezetszennyezéssel, sajtóval, híradóval és egyéb propagandákkal, azonban teher alatt nő a pálma.

Mi várható 2015-ben?

Folytatódik az anyagi világ beborulása. Ezért értékrendünk célpontja ne a pénz legyen, bár napi szinten szükségünk van rá. Fontos még, hogy aki napi 14 órát dolgozik, annak nincs ideje élni. Legyünk önzők. Szeressük saját magunkat. Szánjunk időt magunkra. Szánjunk időt szeretteinkre, családunkra. Szakadunk le szüleinkről. Tanuljunk meg NEMet mondani. Ne tegyünk olyat, ami nem illik hozzánk. Ne dolgozzunk olyan helyen, ahol másokat kell megbüntetnünk. Inkább segítsünk egymáson. Ha nem szeretnénk gyerekeket nevelni, akkor ne vállaljunk mindjárt hármat, még ha a híradó erre is buzdít. Találjuk meg mindenben a középutat. Az extrém dolgok visszaütnek. Sem mindenáron, sem „leszarom”.

2015-ben az anyagi világ konfliktusai tovább fokozódnak. Ezek a vízbefuló kétségbeesett kapkodásai. Küzdelem a fuldoklással. Talán éppen ezért is lesz ez az év az ÉBREDÉS kezdetének éve. Sokan részben „maguktól”, részben a kényszer hatására el kezdenek másképp gondolkodni, viselkedni, élni. Nemzetek felemelkedése már nem lesz. Az új korszak a globalizált világé. Nincsenek kiválasztott nemzetek. Most Egyéni ébredés lesz, Egyéni megvilágosodás, Egyéni felemelkedés. Erről szól az Ébredés c. könyv. Az Egyéni megvilágosodottak aztán összeállnak kis közösségekbe. Ők a jelen korszak túlélői, és a jövő korszak társadalma. Ez lesz az űrkorszak Az ember tragédiája szerint. Az anyagon túllátó korszak.

Boldog Új Évet Kívánok a tudatosság és a szeretet jegyében egy gyorsan átalakuló világban. Semmi sem állíthatja meg azt, aminek itt az ideje !Comments are closed.