Annunakik vezetnek?

Kapcsolódó témakör: Annunaki napjainkban (2016.11.26)

.

A könyvét olvasva úgy értelmezem, hogy Ön szerint az annunakik továbbra is itt vannak közöttünk, sőt, ők vezetik világunkat. Az idő fogalma sokat zavart, de a Csillagok között c. film sokat segített annak megértésében, hogyan lehet az, hogy egyik bolygón alig telik el 2 óra, és az idő alatt egy másikon tíz év. Illetve kezdem már értegetni a több dimenzió működését, és bár távol állok a megértéstől, de talán azt már felfogtam, hogy a mi földi törvényszerűségeink sehol máshol az univerzumban ebben a formában nem léteznek. Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint, párhuzamba helyezve a múltat és a jelent, mit hoz a jövő?

.

Ha megértjük idegen lények fogalmát és halhatatlanságát a földi élethez képest, akkor azt is meg tudjuk érteni, hogy a földi élet a kozmoszból származik. Az emberi tudatos lény. Erről részletesen a Sumer Szabadegyetem márciusi előadásán beszéltem, a videó legelején (megtekintés). A videó 2015.04.05 után kerül fel az oldalra. 

Eddigi kutatásaim alapján meg vagyok róla győződve, hogy a Földet idegen civilizációk vezetik. A Sumer c. könyvben bemutattam egy harmadik genetikai beavatkozást, amikor 2-3.000 év alatt több millió éves evolúció történt, mert létrejöttek az egymástól annyira eltérő népek. Az első genetikai beavatkozás volt az ember teremtése, a második a vízözön után az élettartam lerövidülése (22 generáció alatt a majd ezer évről a mai 120 évre) és az öregedési folyamat megjelenése (a hőskorban az emberek nem öregedtek, matuzsálem is középkorú emberként halt meg több mint 900 év élet után). A harmadik pedig olyan volt mint ma az oltványozás, mikor a meglévő vadalma fát beoltjuk és körte lesz belőle. A vízözönt túlélő fajból, mely arabszerű volt, lett például a kínai, 3.000 év alatt.

Az ember, ahogy a videón is bemutattam, csak a XV. századtól tud gondolkodni. Ha addig nem lettek volna akik megmutatják nekik, hogyan kell élni, kihaltunk volna. Az evolúció mint olyan bizonyos tudatszint alatt nem létezik. Jó példa erre az azték, maja, inka kultúrák, vagy a Húsvét-szigetek kihalt népe.

Tehát az annunakik jelenléte nem jó és nem rossz, csak ez van. Nélkülük nem lennénk. Azonban most már a gyermek felnőtt, az emberiség kezdene a saját lábára állni. Ez azonban nem tetszik a szülőnek, mert akkor ki felett fog ő uralkodni.

Ha a sumer történelmet megnézzük, akkor az ottani események kísértetiesen hasonlóak napjainkhoz. Ez az állapot mindig akkor történik, mikor itt az ideje a Nibiru érkezésének. Azt továbbra sem tudom, hogy a Nibiru az egy természetes bolygó, vagy egy mesterséges, bolygó méretű űrbázis. Tény viszont, hogy önellátó, a sötétben bolyong, nagyméretű, és nehézkesen mozog. Azt is tudjuk Adapa Nibirun tett utazásának részletes leírásából, hogy a Nibiru nagy, vannak rajta növények, az ott élők hozzánk képest nagyok akár a görög istenek. Az annaunakik földi életéből tudjuk, hogy materialisták, bár rendelkeztek kozmikus tudással. Rideg, hideg nép, mely adódhat éppen életvitelükből, a Nibiru pályájának nagy részét sötétben teszi meg. Olyanok ők, akár az eszkimók a jégvilágban. Az antropozófiából tudom, hogy az arany olyan elem, mely melegít. Felmelegíti a testet és a lelket. A nibirui annaunaki nép egyetlen túlélési esélye az arany alkalmazása, mondta mindig a legfőbb vezető. Ezzel kompenzálták rideg, anyagi mivoltukat (test és lélek) és világukat. A Nibirun egy molekula arany sincs. Ez a Föld kiváltsága. Ma is ezért ilyen nagy érték az arany. Ezért is tűnnek el nagy mennyiségű aranykészletek nyomtalanul. Egy híres sumer kutató jegyezte meg egyik előadása végén, hogy az ő számára a legbiztosabb jele annak, hogy valakiben nagy mértékben csörgedezik annunaki vér, hogy otthon aranytömböket tartogat. Ugyanis az aranyfüggőség a tudatukban hatalmas. Olyan ez nálunk, mint az arab országokban a víz.

A magam részéről meg vagyok róla győződve, hogy a Nibiru itt van a közelben. Lehet, hogy szabad szemmel is láthatnánk, ha nem tennének egyesek ez ellen. Az ősi leírásokban a Föld éghajlata, klímája mindig felborult, ha erre járt a Nibiru. Az ősi leírások egy az egyben illenek a napjainkra.

Mindig az annunakikról beszélünk, pedig a Földet több idegen faj is vezeti. Ahogy említettem, a harmadik genetikai beavatkozás is azért történt, mert a bolygót akkor már többen vezették. Mindenkinek meg volt a saját területe. Ma ezek a területek keverednek. Vélhetően megint azt várják a világ vezetői, hogy jöjjön a Nibiru és a vezetője tegyen rendet, ahogy ez minden egyes alkalommal történt. A mostani urak genetikájukból fakadóan egyszerűen képtelenek normálisan, békében élni. A sumer történelemben voltak ilyen időszakok, de nem túl sok.

Az embernek fel kellene már ébrednie. Ezt hivatott ellensúlyozni a fogyasztói társadalom, mely az emberek nagy részét növényi szinten (lásd videó) tartja, egy részét állati sorban (ösztönlény), és csak nagyon kevesen képesek tudatosan és szabadon gondolkodni. Százból egy. Kapcsolódó cikk: Böjt.

Mit hoz a jövő? A falanszter korszak végére értünk. Vagy ember és idegenek társként élik életüket normális szinten, vigyázva a Földre, vagy hosszú háborúk révén új rend alakul ki. Bármelyik is a megoldás, az emberiség meg fog tisztulni. Új világhoz (űrkorszak, Vízöntő kor) új ember kell. Új gondolkodással, új fizikai és természetfeletti adottságokkal. A materializmus kora lejár. Azt ki kell bővíteni az anyagon túli világgal. Ez lesz az új világrend. Mikorra várható mindez? Mivel az események már zajlanak, szerintem 20 éven belül új világrend lesz. Nem ennek a folytatása, hanem egy radikálisan új. Mely az elején jó, aztán az űrkorszak végére megint eltorzul. Ez egy törvényszerűség. Az űrkorszak végén jön az eszkimó világ (Az ember tragédiája szerint). Úgy néz ki, hogy kb. 350 év múlva az ember a Földön más, kevésbé materiális formát fog ölteni. A legelső Atlantisznál egynemű szellemlények voltunk. 3-4.000 év múlva ismét abban a formában fejezzük be. A különbség annyi, hogy a legelső Atlantisznál az ember mint szellemlény a magas tudatú szellemek mellet élt, akár ma a kutya az ember mellett. 4.000 év múlva viszont már saját tudással rendelkezik. Ez a fejlődés, ez az igazi evolúció.Comments are closed.