Kailasa Templom – amit ma sem tudunk megépíteni

Indiában van ez a csodálatos építmény, aminek az a “trükkje”, hogy a hegyet lefelé vésve készítették!!! Több, mint 1000 éve.

“Ha 400.000 tonna sziklát távolítottak el 18 év alatt, 22.222 tonna szikla el kellett távolítani minden évben. Ez azt jelenti, hogy 60 tonna sziklát távolítottak el minden nap, ami 5 tonna szikla távolítása óránként. Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy nem lehetséges eltávolítani 5 tonna sziklát óránként. Még az összes úgynevezett fejlett gépekkel sem, amelyek ma vannak. Tehát, ha emberileg nem lehetséges, lehetséges volt ember által egyáltalán? Vajon ezt Földön kívüli intelligencia segítségével hozták létre?”

“Most, felejtsük el, hogy ez milyen különlegesen készült építmény. Lehetséges, hogy az ember legalább elpusztíthassa ezt a templomot? Aurangzeb, egy muzulmán király foglalkoztatott ezer embert, hogy teljesen lerombolja ezt a templomot. 1682-ben elrendelte, hogy a templomot lerombolják, így nem lenne nyoma. Információink szerint 8.000 fő dolgozott 3 évig, és csak nagyon minimális károkat tudtak okozni. Mert eltörhettek, megrongálhattak néhány szobrot itt-ott, de rájöttek, hogy egyszerűen nem lehet teljesen elpusztítani ezt a templomot. Aurangzeb végül feladta ezt a lehetetlen feladat.Comments are closed.