Csalogány PÁR-kapcsolat

pár-kapcsolat hpAz Ébredés c. könyvben látható, hogy az egész világ nem más, mint egy nagy energetikai rendszer. Az ember maga és az egész környezete is. Életünk nem más, mint folyamatos energiaáramlás. Semmi sem véletlen, hanem energiapotenciálok kiegyenlítődése. Ez fizikai törvényszerűség.

Minden ember egy végtelen szellem. Mint szellem nincs neme. Csak leszületéskor játszik férfi vagy női szerepet. A párkapcsolat nem férfi-nő kapcsolat, nem szexkapcsolat, hanem emberi kapcsolat. És ebbe minden beletartozik. Részterületei a barátság, munka, házasság, stb.

A Sumer c. könyvben látható a földi színpadon játszó emberiség küldetése. A Túl az anyagon c. könyvben látható, hogyan materializálódik a sors, maga az élet. Ebben a könyvben látható, hogy semmi sem véletlen. Az előre megkötött vérszerződések (karmikus kapcsolatok), és az előre megtervezett közös játékok (feladatok) nagyon is sorsszerűek. Még az olyan fogalmak is, mint barátság, szerelem, szeretet mind fizikai energiaáramlások, potenciális lehetőségek és önként vállalt kötelezettségek. Csak akkor találjuk meg az igazi boldogságot, békét, szeretetet és szerelmet, ha megtaláljuk előre megtervezett karmikus társainkat, karmikus feladatainkat. Jó hír, mindez lehetséges. Igen, az anyagi világban is fel tudjuk ismerni előre eltervezett kapcsolatainkat, azok bizonyos paraméterekkel jellemezhetőek és ezek alapján akár logikusan is dönthetünk, hogy kivel barátkozunk, kivel alapítunk családot és hol dolgozunk. Mert az előre eltervezett dolgok sorsszerűek. Áldás van rajtuk. A leglehetetlenebb dolog is könnyedén teljesül, ha előre így lett meghatározva. A könyv e felfedezés örömét és módszerét adja át.

A borító Dr. Gáspár Zsuzsanna festménye, címe: Lepkék.

Várható megjelenés 2017 ősz.Comments are closed.