Társkönyvek

teremtett valóságTeremtett valóság

Mikor alakult ki a Földön az élet? Kik teremtették az embert? Kik azok az annunakik? Mit hagytak maguk után és miért? Kik is alkotják az Illuminatit valójában? Mindezekről mióta tud a Vatikán? A kormányoknak miért érdeke a titkolózás és az emberek tudatlanságban tartása?

A főhős ezekre a kérdésekre keresi a választ és társaival együtt a történelmi jelentőségű bizonyítékok felkutatásával leplezi le mindazt, amit már évezredek óta tudunk. Nem vagyunk egyedül. A tények feltárása közben a tudós csapat akció dús kalandokon keresztül leli meg az eltitkolt és megdöbbentő bizonyítékokat az emberiség múltjáról, amit egy forró szerelmi szál tesz különlegessé.

Egy utazás a múltba, ami által megérthetjük jelenünket és felkészülhetünk az általunk alakított jövőre. Konspirációs regény, amely valós adatai révén minden korosztálynak ajánlott!

.

boszniai piramisokA boszniai piramisok üzenete

A Bosznia-Hercegovinában található Visokoban egyre nagyobb az idegenforgalom.

A településre a világ minden tájáról érkeznek emberek, hogy a világ legrégebbi piramisait megtekintsék.

Sokak szerint csak mese az egész, de aki a helyszínen járt, esetleg a régészeti feltárásokban is részt vett, az másképpen gondolja ezt.

Ez a könyv a Visokoban gyűjtött tapasztalatokról számol be és hitelesen mutatja be az ott látható dolgokat, megdöbbentő leleteket és tapasztalható entitásokat képekkel is alátámasztva.

.

kozmikus válaszokKozmikus válaszok

Kutatóktól, katonáktól, íróktól, spirituális gondolkodóktól és szakemberektől, újságíróktól, valamint közéleti személyiségektől kapott válaszokat olvashatunk mindeddig soha ilyen formában fel nem tett kérdésekre.

Az interjúk során egy kozmikus légkörben érezhetjük magunkat a megdöbbentő válaszok olvasása közben, amelyek eddig semmilyen médiában nem jelentek meg ilyen részletességgel.

Bepillanthatunk a szocializmus honvédségi titkaiba, a nemzetbiztonság félrevezetéseibe, a kutatók bizonyítható és kézzelfogható eredményeibe és a közéleti szereplők tapasztalásaiba.

A kötet az író saját beszámolójával zárul egy inkarnációs tapasztalás eredményeképpen, amely hitelességet ad a témának. Az idegenek mindig is köztünk éltek és a spiritualitás életünk meghatározó szerepelője kellene, hogy legyen, mert az időnk fogytán…
(megjelenés 2016. április 2.)Comments are closed.