HAARP

A napokban többen írtak és kérdezték, hogy eléggé drasztikusan ugrál az időjárás a két pólus között (tél és nyár), van olyan nap, hogy mind a négy évszakot átéljük, másfelől sokan panaszkodtak kimerültségre, fáradságra, stabil vérnyomással rendelkezők vérnyomáskiugrásokra, krónikus betegek látványos állapotromlásokra, mindez két-három napig, aztán elvágták. Lehet-e ez a HAARP?

.

Nos, hogy ez a HAARP-e vagy sem, azt nem tudni, legalábbis nem mondják be a híradóban. Az időjárás maga is egyre hisztérikusabb alapból, ez sok mindenhez vezet önmagában. Hogy az időjárást piszkálja-e valaki, azt most mi megítélni nem tudjuk.

Arról viszont egyre jobban meg  vagyok győződve, hogy a sumer hőskor végén, mikor jött a vízözön, mely kb. 10.000 évig tartott és 110 méter tengerszint emelkedést okozott, akkor az istenek valamilyen módon felpiszkálták az időjárást. Tudták ugyan, hogy változik a klíma, de számomra az a gyanús, hogy az első évben eldöntötték, hogy vége az emberiségnek, mikor még fogalmuk sem volt arról, hogy milyen mértékű vízszintemelkedés érkezik. Erről már írtam a Sumer c. könyvben, de részletesen a Sumer II.-ben fogok.

.

Nézzük pusztán mint fizika, a HAARP hatásait a természetre

A HAARP hullámok a Föld rezgéstartományában működnek, mely az emberé is. Van olyan tudós, aki mind a mai napig attól tart, hogy ilyen teljesítményű energiákkal bombázva az ionoszférát, az egyszerűen kipukkan, mint egy lufi. És akkor nincs tovább.

Az időjárást tekintve, hat az időjárásra, mégpedig a rezonancia révén. Nincs akkora ereje, hogy felülírja az időjárást, de el tudja azt tolni az extremitások felé, mégpedig azon extremitás felé, mely felé halad maga az időjárás, a rezonanciával „csak” rásegítünk, fokozzuk a hatást. Ha például egy téli napon amikor hideg van, működtetjük a HAARP rezgéseket, akkor az időjárásra úgy hat, hogy még hidegebb lesz. Lehet, hogy -5 fok lenne, de a gerjesztett rezgések rezonanciába lépnek az időjárást meghatározó rezgésekkel és ettől az extremitás felé nyomják azt, azaz lehet, hogy szibériai hideg lesz. Ami még érdekes a rezonancia eléréséhez nem szükséges túl nagy teljesítmény a földi rezgéshez képest.

Itt jegyzem meg a szkeptikusoknak, hogy így működik a homeopátia is, meg a jó hír – rossz hír hatása az emberre, vagy a híd összeomlását produkáló széllökések. Minden esetben fontos a rezonancia jelensége, mert enélkül nem lesz hatás. A rezonanciát produkáló rezgés intenzitása nagyságrendekkel kisebb, mint az alapé.

A fenti példánál maradva, ha egy téli napon az a tendencia, hogy meleg lesz, egy téli napnál melegebb, akkor ezek a gerjesztett rezgések képesek nyári kánikulát varázsolni, de csak azért, mert a természet is abba az irányba mozdult és a rezonancia jelensége csak fokozza ezt.
Hasonlóan a Szaharában nem lehet esőt varázsolni, ha erre a természet nem hajlandó, de ha minimális hasonlósága van, akkor jöhet az özönvíz. Tehát NEM tudjuk felülírni a természet programját, de nagyon jól tudjuk fokozni azt, ami készülődik.

Nagyon látványosan lehet tengeri viharokat generálni, vagy cunamit, mert a tenger éghajlata erre mindig hajlandó. Vagy nagyon hatásosan lehet száraz klímában aszályt gerjeszteni. Az oroszok sokszor szokták mondani, hogy a HAARP-al teszik tönkre az orosz gabonatermést, hogy azt ne lehessen értékesíteni a nemzetközi piacokon. Ők ezt az abnormálisan száraz időjáráshoz kötik, mely mindig csak akkor van, mikor a gabonatermő földeken ez éppen rossz a gabonának. Csak ott és csak akkor és évenként ismétlődő módon.

A HAARP mérhető műszerekkel, lehet az oroszok ezt is teszik, ugyanis a gerjesztett rezgések bár hasonlóak a Föld rezgéseihez, de oszcilloszkópon meg lehet őket különböztetni. Úgy magyarázzák nem akkora a különbség mint a szinusz és a négyszögjel között, de látható a jelforma eltérése.

.

Az emberi hatások

A HAARP mellékhatása az emberre gyakorolt hatás. Azt érdemes megérteni, hogy az ember egészségét alapvető mód határozzák meg a természet jelei. Ezért is az űrben például mesterségesen gerjesztik őket, különben az űrhajósok napok alatt „szétesnek”.
A HAARP hatása az, hogy bekavar ebbe a kapcsolatba. Olyan, mintha egy rádión hallgatunk híreket, és közben áthallás van egy másik csatornáról, ahol más nyelven beszélnek. A legkisebb áthallás is érzékelhető.

A leggyengébb HAARP jel is hat az emberre. Ezek a rezgések az idegrendszeren keresztül hatnak, annak működését teszik tönkre, ami kihat az egész szervezetre.

Gyenge erősségű jelek esetén az egészséges ember azt érzi, hogy fáradt, szétesett, szétszórt, esetleg rosszul alszik. A krónikus beteg állapota romlik, olyan tünetei jönnek elő, melyek korábban voltak, most nem jellemzőek. Mivel ők mindig energiahiányosak, krónikus kimerültségben szenvednek legtöbbször, ezért ők különösen érzékenyek a HAARP jelekre, ők az előbb említett tüneteken túl még szétesettebbek, egyenesen zombi állapotot is meg tudnak élni.

Erősebb jelek, mondjuk a halálos harmada már az egészséges ember esetén is okoznak fizikai tüneteket a már említett erőtlenségen, szétesettségen túl, mondjuk nem várt vérnyomás ingadozást, vagy pszichés zavarokat. A krónikus betegek ilyenkor már nagyon zombik, és minden bajuk van.

A még erősebb jelek az egészséges embernél hallucinációkat okoznak, teljes zombi állapot mellett, ez a szint a krónikus betegeknél már okozhat halálos szétesést. Megszűnik az idegrendszeri irányítás.

.

Védekezés? 

Van egy magyar fejlesztésű mini plazmagenerátor, mely a világ legkisebb plazmagenerátora, akkora mint egy cigarettásdoboz, fele olyan vastag. Ennek az elve az, hogy a Föld természetes rezgéseit sugározza állandóan, ezért a zsebünkben érdemes hordani, vagy az ágyunk mellett legyen, ha alszunk. Ez a készülék még mindig nem igazán van kész (néhány éve fejlesztik), és amit főleg nem tudunk, hogy milyen eredménnyel működik. Ha végre elkészül, lesznek működési eredmények és eljutnak ezek az infók hozzám, szívesen közkinccsé teszem.

Van viszont egy működő variáció, egy természetes kristály, a CITRIN, mely alapból 66%-ban szűri a HAARP-ot, egy kb. 6m sugarú gömbben. A 6 méteren belül mindenhol maximális a hatása, mely 10m-re csökken le nullára. Itt fontos, hogy természetes kristályunk legyen, mert sokszor hőkezelik abból a célból, hogy szebb barnás színe legyen. Ez nem jó a jelen esetben.
Vannak spirituális módszerek, melyekkel a 66%-ot feljebb lehet tornászni.

.

Megjegyzés

Bár itt most a HAARP-ról beszéltünk, annak a természetre és emberre gyakorolt hatásáról, de vannak még más néven futó, hasonló technikák, sőt régebben mutogatták televízióban, hogy olyan kísérleti jellegű tömegoszlató fegyverek is vannak, melyek ilyen elven hatnak, így megspórolható  a vízágyú. A citrin ezek hatást is csökkenti.

Nyilván nem tudni ki mikor alkalmaz ilyen technikákat és milyen célból. A világban rengeteg félelemtől vezérelt, labilis idegzetű ember tartja kezeit rakéták, atombombák indító gombain. Nagy kérdés, hogy tényleg túl tudjuk-e élni önmagunkat, az emberi uralkodásvágyat.Comments are closed.