Kristályerő

II. rész

.

Mire jó a kristály?

Például tud csatlakozni az univerzum végtelen erőforrásaihoz és bizonyos korlátokkal, de le tud hozni éterikus energiákat. Worell Kelly gépei működtek éterikus energiákkal, de nem kristályokkal, éppen az volt a korlátjuk, hogy csak ő maga tudta elindítani és leállítani azokat. A Millió éves civilizációk c. könyvben bemutatásra került, hogy az univerzum nem szereti az elektromos energiát, viszont kedveli és támogatja az éterikus gépeket. Ezek olyan gépek, melyek forgó mozgást állítanak elő mai szóhasználattal ingyen energiából, és így működhetnek szivattyúk, ventilátorok, stb. Kelly azért tudta elindítani és leállítani őket, mert ő maga kellő éterikus energiával bírt.

Ma az ember annyira materiális, annyira távol áll az éteri erőktől, hogy ezen a szinten neki ez NEM JÁR: Azaz nem leszünk képeske rá. Már annyira ébredni sem tudunk. Nincs már rá időnk, így a civilizáció végénél. Lesznek ugyan kisebb csoportok, akik képesek lesznek rá, de tömegesen ez nem fog működni.

Éppen ezért kellenek a kristályok. Azok tudják működtetni az ilyen gépeket. Pár évvel ezelőtt hallottam, hogy néhány ilyen kis gép létezik. Ezek egyszerű ventilátorok, és bárki tudná használni. Azonban nem tudom a hír hitelességét igazolni, bár tény, hogy ebben a korban így kellene működniük a dolgoknak. Mert ez a kor szelleme. A korszellemről a Metamorfózis c. könyvben lehet olvasni, és jövőre a Túl az anyagon címűben.

Amiben még nagyon jók a kristályok az erőn túl, hogy adott feladatokra leszedik az univerzum intelligens válaszát. Ezért csodálatosak a kristálykoponyák. Egy egyszerű hegyikristályban is benne van a Sumer történelem. Sőt a Millió éves civilizációk is. Csak ki kell olvasni. Nem maguk tárolják az infókat, hanem leszedik. A kristály olyan, mint egy internetkapcsolat. Hozzáférést biztosít sok mindenhez, ami nem e világ része. Hiába van egy okos telefonunk, ha nincs internet, nem tudunk semmi a másik világból, a virtuális szférából. Ha nincs telefon térerőnk sem, akkor a telefonunk gyakorlatilag semmit sem ér. A kristály az átjáró a másik világba. Képes leszedni azt, amit kérünk tőle. Mint az internetletöltés.

Azonban azt tudni kell, materiálisan fogalmazva azt mondhatjuk, hogy a kristály válaszának egy része belelóg az anyagi érzékelésünk tartományába, viszont legnagyobb része nem. Lásd Ébredés c. könyv. Éppen ezért tudjuk használni a digitális technikában a kristályt, mint fix frekvencia generátort. Azonban materiális szempontból itt vége is a történetnek. Ha van egy jó kristályunk, megkérhetjük, hogy kezelje a májunkat. Annak függvényében, mennyire jól van aktiválva, vagy megteszi, vagy sem, és a kezelés sikere is változó eredményt mutat. De ha megteszi, akkor érezni fogjuk ahogy lüktet a kezünkben, a májunk körül. Egyébként az orvosi egyetemen minden első éves diákot kötelezően bevinnék olyan kísérletbe, hogy próbálja ezt ki. És megdöbbenne, hogy bármelyik szervét eléri a lüktetés, annak függvényében, mit kér. Aztán ezzel a tapasztalással azt kezd később, amit akar, de nehezebben mondaná rá, hogy baromság. Mert nem az. Ne felejtsük, a legtöbb ember úgy gondolja, az ő gondolkodásának a korlátai, egyben az univerzum korlátai is. Na, hát ez nagyon nem igaz.

Materiális szavakkal élve, a kristály működési tartománya messze túlmutat az anyagi rezgéstartományon, éppen ezért a kristályok információ elektronikus és hasonló módon nem szedhetők ki, mert a mi eszközeink, műszereink nem hogy nem működnek abban a rezgéstartományban, hanem nem is léteznek ott.

Mindent egybevetve, a kristály egy univerzális eszköz, melynek célja, hogy támogassa azt a civilizációt, amelyik megérti a világ valós működését. Ez egy plusz tudás és energia, melyre a civilizáció saját erejéből nem képes, de tudatossága révén, neki EZ JÁR. Segítenek a nagyok. Ugyanis a mostani világunkkal ellentétben az univerzumban a szeretet az általános értékrend és nem a másik feletti uralkodás.

A Millió éves civilizációk c. könyvben láttuk, hogy nekünk most itt kellene tartanunk. Ezen az úton elindultunk 100 éve, de gyorsan letértünk róla. És most vissza kell térnünk, mert ez a kor szelleme. Ezekről majd a Túl az anyagon c. könyvben beszélünk részletesen. Tehát ebbe az irányba kell haladnunk.

Hol kellene használnunk a kristályokat?

  • mint házi erőforrások, és akkor nem szükséges atomerőmű, szenes erőmű, viszont nincs adó, energiafüggőség, stb, tehát ez még nem a mi világunk, mert képtelenek vagyunk túllátni a dézsmán és profiton,
  • az univerzum bölcsességére épülő apró válaszok a napi életben, melyek nem erőt és energiát képviselnek, hanem inkább irányítástechnikát,
  • mint valós történelemkönyvek, melyek nem csak a földi életről szóló részletes információkhoz juttatnak minket, hanem az univerzumról is végtelenül precíz infókkal bírnak, de ezeket mi még nem vagyunk képesek nem hogy értelmezni, hanem egyáltalán elfogadni,
  • kapcsolat más világokkal, dimenziókkal akár materiális, akár nem materiális tartományban léteznek is azok, de lehet tőlük tanulni,
  • az első két pont kombinációja, a napi élet apró eszközeiben nyilvánulhatna meg,
  • az ember számára nagyon fontos lenne a gyógyászati alkalmazás, ugyanis ez a kor gyógyászata. Azonban ez egy KEGYELMI ÁLLAPOT. Csak annak JÁR, aki képes ezt megérteni, elfogadni. Csak azt támogatja az univerzum, aki a világmindenség szabályai szerint él. A természetellenes élet nem támogatott. Mai értékrendünk maximális formában természet és életellenes, így az univerzum számára zsákutca. Az említett kegyelmi állapot annak jár, aki ébred, tesz az életéért, sorsa szerint szeretne próbál élni, de éppen korábbi évei következményeként beteg, korlátai vannak. Ők részesülnek e kegyelmi állapotban, mert ők az útjukon járnak, és túl sok terhükből levesz az univerzum.

A következőkben főleg ez utolsó témával foglalkozunk.Comments are closed.