Kristályprogramok-2

 

Mottó: minden betegség egyedi, nem a betegséget kell kezelni, hanem magát az embert, a lelkével, szellemével, sorsával egyetemben.

.

A kristályok mivel kötődnek az univerzum különböző dimenzióihoz, a földi élet tekintetében harmonizáló erővel bírnak. A kristály fogalma tág. Ide tartozik a folyóparti kavicstól a drágakőig minden. Azonban érdekes jelenség, hogy amíg a folyóparti kavics és a hegyikristály univerzális, addig a drágakövek nagyon is specifikus területeteken harmonizálnak.

A kristályok harmonizáló erejének ismerete és tudatos alkalmazása egyidős az emberiséggel. Napjainkra egyre jobban tér vissza a köztudatba a kristályok erejének tudatos alkalmazása. Azonban, a kristály nem helyettesíti a modern orvoslást, az orvosi diagnózisokat és orvosi terápiákat. Nem lehet és nem is szabad a gyógyszereket kidobni, mert a modern embert sok esetben a gyógyszerek tartják életben. Ugyanis olyan mértékben elszakadtunk a természettől, annyira természetellenes életet élünk, hogy adott esetekben hasonlóan erős szerek szükségeltetnek az életben maradáshoz, a kompenzált állapot fenntartásához.

Ma a kristály harmonizáló erővel bír, a valós okok szintjén fejti ki harmonizáló hatását, testi, lelki, szellemi szinten. Ezeket materiálisan megmagyarázni nem lehet, csak a következményeket megtapasztalni, akár materiális szinten is. A kristály minden orvosi terápiát támogat, kiegészít, lévén magát a fizikai életet támogatja. A kristály használata mellett jobban hatnak a gyógyszerek, és olyan területeken is megmutatkozik a kristályerő, amelyek az anyagon túlmutatnak, azaz lelki és szellemi síkon. Egyszerűen jobban bírjuk az életet, emberibb életminőséget tudunk megélni.

Nemrég sikerült a kristályok alkalmazását automatizálnom, szerintem ez most egyedülálló dolog a világban. Így az átlag ember sem kell spirituális mester legyen. Ahogy a televízión kiválasztja, melyik csatornát nézi, hasonlóan materiális szinten kiválasztja, melyik programot futtatja. Egyfelől egy univerzális kristály alkalmazása lett összpontosítva a nagy általános helyett adott területekre (mint egy spotlámpa fénye), másfelől éppen ezért sokkal erősebb a harmonizáló hatása az adott területen.

A kristály leghatékonyabb alkalmazása mikor a kezünkben fogjuk kb. 20 percen át, és figyeljük, mi történik bennünk. Minél fizikaibb síkú a program, annál erősebben lehet érezni, hogy bennünk az energia jár, kering, mely szervek lüktetnek. Az érzékelés mértéke függ az egyedi érzékenységtől, azaz lehet van aki szinte leesik a székről, más valaki alig érez valamit a tenyerében. Valójában ez egy mély meditációs állapot. Ennél gyengébb hatású, ha vízbe tesszük a kristályt majd megisszuk a vizet. Még úgy is van hatása, ha csak mellettünk van, ez főleg éjszaka praktikus. De lehet a hármat kombinálni.

Jelenleg a következő területen működnek a programok:

Idegrendszer; Vér, csont, hormon, mirigy; Gerinc; Térd, porcok; Vitalitás; Alvás; Rheumatoid arthritis; Szem, látás; Női egészség; Bőr; Máj, epe, lép, hasnyál- mirigy, vese, mellékvese; Bél, gyomor, emésztés; Fájdalom; Daganat; Szív és érrendszer; Kötőszövet; Hormonrendszer; Paraziták, rovarok, fertőzés; Tüdő, légzőrendszer; Gyulladás; Artrózis; Izom; Fogyás; Autoimmun; Depresszió; Arc, fej, haj; Orr, torok; Fronthatás; Fül, hallás; Cukorbetegség; Csakratisztítás; Ellazulás, görcsoldás; Pajzsmirigy; Bénulás; Egészséges gondolatok; Gyengeség (szíveredetű); Allergia; Férfi egészség; Horkolás; FA elem; TŰZ elem; FÖLD elem; FÉM elem; VÍZ elem; E-szmog; Függőségek; Meditációs környezet; Mozgás, térkoordináció; Sérülés; Életöröm; Száj, fogak; Vastagbél; Víz harmónia.

Ahol lakom, a víz kiemelten kemény. Sikerült elérni, hogy kristállyal egy óra alatt egy kancsóban a víz lágy lesz és selymes, érezhető mód megváltozik az íze összehasonlítva a csapvízzel. Három hét alatt is alig van lerakódás a kancsó falán, ami a reklámokban szokott laza mozdulattal egyszerre eltávolítható, a heti szokásos esetezés helyett.

A kristályok hatása egy erőteljes regeneráció az adott területen. A kristályok harmonizáló erejének csak a képzelet szab határokat. Így sok esetben alternatíva nélküli megoldások tudnak lenni. hormonrendszer, idegrendszer, mellékvese kimerülése, krónikus fáradtság, stressz, lelki és szellemi sérülések, fronthatások, erőtlenség, szétesettség, bekövesedett körkörös gondolkodás, függőségek esetén. A hatás jól látható. Sok olyan program van, mely orvosilag gyógyíthatatlan betegségek esetében nagyon hatásosak, működtetik az öngyógyító folyamatokat, például segítik a gyulladások elcsitítását, vagy felmelegítik a kihűlt ízületeket (kopás). Hatékonyan aktiválja a regenerációt.

Kegyelmi állapot az, amikor már lassan összedőlne a templomunk (fizikai testünk egészsége), sokszor már csak egy láthatatlan kéz tartja, de észrevesszük (1), hogy az eddigi rombolás helyett javíthatnánk is. Ha nekiállunk a javításnak (2), az Univerzum nem engedi összedőlni, segít az újjáépítésben (3). Mi egy téglát teszünk, ő húz egy egész falat. Ez a kegyelmi állapot: JÁR A SEGÍTSÉG. Senki sem vár el tőlünk csodát. Amit tennünk kell, azt tegyük, olyan mértékben, amire képesek vagyunk. A kegyelmi állapothoz tudatosság szükséges. FONTOS, HOGY NE ROMBOLJUK LE ÉLETÜNKKEL, GONDOLKODÁSUNKKAL MINDAZT, AMIT A KRISTÁLY BENNÜNK HARMONIZÁL. A kristály nem helyettesíti a modern orvoslást, nem helyettesíti a gyógyszereket. A kristály harmonizál, így támogatja a modern orvoslás hatékonyságát.

Úgy gondoltam, közkinccsé teszem mindezt. Ezért szívesen elmegyek kisebb közösségekhez, és átadom mindazt, amire rájöttem. A kristály a természet ajándéka, ezért nyilván ingyen adom. A használatát megtanítom, és összegyűjtött tapasztalataimat átadom egyszer, 5-6 óra alatt. Ezért a pár óráért, az utamért, a költségekért (átadott írásos anyagok) kérek majd némi anyagi ellenszolgáltatást. A kristály az Univerzum ingyenes ajándéka, egy életre szól. Hogy mit kezdünk vele, az a mi ajándékunk az Univerzum felé.

Várom ilyen közösségek jelentkezését.

 .

Integratív orvoslás

Van egy asztalunk, melyen nagyon sok eszköz található. Az emberiség, a történelme során sok eszközt készített, mellyel adott korban gyógyította saját magát. Minden kornak meg volt a saját eszköze, mely a kor tudásából, hitvilágából és kozmikus kapcsolatából indult ki. De ez ma mind a miénk, és egyre több van.

Ilyen eszközök:

 • a modern orvoslás,
 • a gyógyszeres terápiák,
 • az ima és a meditáció,
 • a Germán Gyógytudomány (Germán Újmedicina),
 • a hagyományos kínai orvoslás,
 • az antropozófus orvoslás,
 • a természetgyógyászat,
 • a fitoterápia,
 • a homeopátia,
 • a kristályterápiák,
 • a sámánizmus,
 • a spirituális technikák,
 • a Fülöp szigeti gyógyítók technikái,
 • és sok egyéb

Amikor valaki beteg lesz, akkor NEM szabad pánikba essen, mert a betegség nem halálos közellenség, hanem tanító mester. Mint ilyen a páciensnek a fent említett asztalról össze kell válogatnia azokat az eszközöket, melyekkel az ő hite, gondolati rendszere, életszemlélete alapján kíván tanulni, azaz meggyógyulni.

Nyilván aki maga nem tud választani a lehetőségek közül, az jó, ha olyan orvoshoz, segítőhöz fordul, aki a fenti eszközök tekintetében minél szélesebb körben járatos. Fontos, hogy az ilyen orvos, segítő, nem a saját egója szempontjából, nem anyagi érdekből, hanem a páciens számára segítő, a páciens által elfogadható módszerekből építse fel a tanulás, gyógyulás útját. Az orvos, a segítő, csak az edző. Nem ő futja le a távot, csak segít olyan technikák megtalálásában, melyek edzik a pácienst, hogy az maga tudjon futni. Fontos a gyógyító magas tudata, a helyes életszemlélete a megfelelő választás szempontjából.

Az integratív orvoslás mindent jelent, amit az emberiség elért és tud, és abból mindig csak a legszükségesebbeket, a pácienst figyelembe véve, a legalkalmasabbat választja ki. Az integratív orvoslás mozgató ereje: a MORALITÁS, az ALÁZAT és a SZERETET.

.

Melléklet

Jelenleg a kristályok a következő programok futtatását tudják.

kristaly-es-harmonia-16_09_21

programsor-lista-2016_11_26

programsor-kartyak-nagy-2016_11_26

programsor-kartyak-kicsi-2016_11_26

programe-roman-format-mare-26_11_2016

programe-roman-format-mic-26_11_2016Comments are closed.