Pont az, aminek látszik

Az elmúlt két hétben több levelet kaptam, amiben különböző „megmagyarázhatatlan”, UFO-nak, idegen alkotásnak tűnő természeti jelenségről bizonyítják „neves” és ismert „tudósok”, hogy mindaz a természet véletlen alkotása, ami nem az, aminek látszik, csak úgy néz ki.

Hazamegy a feleség és az ágyban találja a férjét a legjobb barátnőjével, éppen a legkeményebb szexpozíciók egyikében. A férj, hogy mentse a helyzetet, el kezdi magyarázni a feleségének: drágám, ez nem az, aminek látszik, drágám félreérted a helyzetet, stb. Valójában ez pont az aminek látszik. Az, hogy a feleség mit tesz ezek után, az már az ő szabad döntése. Lényeg, hogy a feleség túl azon, hogy van szeme, tud látni, nem buta, de van szabad akarata és úgy dönt, ahogy akar.

Hasonlóan az indián, mikor megdöglött a lova, látja, hogy megdöglött. Nem gondolja, hogy ez csak úgy látszik. Modern ember a döglött lovat meg próbálja a saját módszereivel éltre kelteni: csapatépítő tréningre akarja küldeni, több pénzt ígér a döglött lónak, fenyegeti, könyörög, rugdossa, a lelkére beszél, stb. Valójában ez pont az, aminek látszik. Hasonlóan ha látjuk, hogy ez a világ nem úgy működik, hogy az az emberiségnek jó legyen, akkor ez így is van. Ez pont az, aminek látszik.

Hetekig lehetne sorolni a „megmagyarázhatatlan” dolgokat, melyek csak azért „megmagyarázhatatlanok”, mert nem akarjuk annak látni, ami. Sitchin mondta 40 évvel ezelőtt, hogy a sumer mitológiát nem mitológiának kell tekinteni, hanem kőkemény történelemnek. Mert pont az, aminek látszik.

Néhány véletlen:

  • A sumer agyagtáblákon tárolt kozmikus információk, űrhajók, istenek és az egész sumer történelem.
  • Az indián folklór tele van olyan információkkal, hogy az égből csillagfiúk érkeztek, égi szekereken, akik a föld leányaival házasodtak, gyerekeik születtek, stb.
  • A Szíriusz egy olyan naprendszer, melynek két csillaga van. A Mali Köztársaság területén élő dogonok már akkor beszéltek a második csillagról, amikor azt mi még nem tudtuk. Beszéltek a csillagok anyagi összetételéről, sűrűségéről. Továbbá érdekes információkat mondtak el naprendszerükről az 1950-es években, amiket mi még szintén nem tudtunk. Azt is állították, hogy az univerzumban rengeteg értelmes élet létezik, és ők maguk a Szíriusz környékéről valók, és várják a hazatérést.
  • Érdekes hely Dendera temploma. Itt található egy oszlop, mely egy adott pontig a múltat ábrázolja képi formában, majd az adott ponttól a jövőt. A múltban készült ábrázolás egyik részlete a mai kor katonai arzenálját ábrázolja. 1991-ben egy nyugalmazott katonatiszt elmondta, hogy ez az ábrázolás a Sivatagi Vihar hadművelet. Ez volt az egyetlen olyan háború, ahol az ilyen típusú helikopter és az ilyen típusú tankok egyszerre vettek részt a harcban. Sem addig, sem azóta nem volt ilyen ütközet.
  • A Gizai nagy piramis alatt található nagy kamrát 1984-ben lezárták a látogatók elől. Az ok, hogy ijesztő és megmagyarázhatatlan események történtek, melyek során sok turista halt meg. A halált sokszor olyan mérges pókok és kígyók okozták, melyek nem is léteznek Egyiptomban. Az utolsó eset során mérges gáz ölt meg egy egész csoport turistát, mintha terroristatámadás lett volna, pedig nem volt. A hivatalos, de nem publikus magyarázat szerint itt találkozik a harmadik és a negyedik dimenzió. Minden amit érzünk, gondolunk, az megtörténik. A mai kor embere, tele félelemmel, aggódással, agresszivitással, életre kelti félelemit. Ennek mintájára született a Gömb c. film.
  • A piramis alatti alagútban olyanok is történtek, hogy valaki becsukta a szemét, esetleg meditált és egy teljesen másik teremben találta magát. Ehhez hasonló, mikor álomszerű élményeket éltek át a látogatók. Hasonló érdekes dolgok történnek néha a romániai Bucegi hegységben a Szfinx környéki barlangokban.
  • Van már olyan hivatalos egyiptológus, amelyik vállalja azt a nézetét, hogy a nagy Gizai piramisba azért tették be a meghalt fáraót, hogy a piramis, mint lift, kiviszi a szellemét majd visszahozza fizikai test nélküli állapotban.
  • A Bibliában időugrásokról, más világokról esik szó, a vallásos festészet tele van idegen létformákkal, űrhajókkal, az anyagon túli dimenziók ott vannak,
  • Hab a tortán Goethe anyagon túli természettudománya, Steiner szellemtudománya, vagy az ősi korokból az indián és az ősi magyar hitvilág.

Valójában, aki tényleg hajlandó látni, az ma már tudja, érti, hogy Sumer a mi történelmünk és nem mese. Az egyiptomi piramisokon található űrhajó, helikopter, repülő és múlt-jövő ábrázolás nem a természet véletleneinek összjátéka.

PONT AZ, AMINEK LÁTSZIK. Más kérdés, mit kezdünk vele. Az a mi döntésünk. 



Comments are closed.