Fronthatás

Főleg krónikus betegeknél volt régen tapasztalható, hogy érezték vagy a hideg vagy a melegfrontot, melyek időnként éreztették hatásukat. A klímaváltozás ma már tény. Így a front fogalma is megváltozott. Ma már minden front, ami gyors hőmérséklet-változás. Az idén nyáron sok olyan nap volt, mikor kétszer esett és hideg lett, esetleg jég is volt, majd kisütött a nap és kánikula lett. Ez 4-6 frontot jelentett aznap.

Maga a fronthatás soron kívüli fájdalmakat generál reumásoknak, szívműködési gondokat, migrénes rohamokat, idegrendszeri zavarokat, állapotromlást ekcémásoknál, bélproblémákkal küzdőknél, vagy sok autoimmun betegségnél, ahol gyakran keverik ezt az állapot romlásával. Ha érezzük, ha nem,  A FRONT MINDENKIRE HAT.

Mivel a klímaváltozás egy folyamat, ami még csak elkezdődött, már most látható, hogy komoly kihatással lesz az emberek teljesítőképességre, munkájára, életére. Egyfelől veszélybe kerülnek a krónikus betegek, mert sokat romlik az életminőségük, esetleg helyenként megnő a halálozás. Másfelől a munkában résztvevők terhelhetősége csökken, illetve az életben nem várt reakciókat, viselkedéseket produkálnak. Harmadsorban a fiatalok is hamarabb esnek áldozatul különböző betegségeknek, hamarabb alakulnak ki náluk krónikus betegségek.

Azt is vázolták már, hogy az emberiség jó része erősen korlátozottá válhat a munkavégzés tekintetében (kevesebb munka, rosszabb minőség, több munkaképtelen nap). Mindezt fokozza a légkondík használata, mely szintén fronthatásnak minősül.

Ismert gyógymód nem létezik, a prevenció az lenne, hogy nem idegeskedünk, nem dolgozunk rabszolgaként és nem 10-12 órákat, sokat vagyunk a természetben, élő élelmiszert eszünk vegyszerektől mentesen, és sok olyan dolog, mely egyre távolabbi illúziónak tűnik a mai kor emberének

.

Segítség a természet harmonizáló ereje

Nemrég írtam a Kristályprogramok c. cikkben, hogy sikerült automatizálnom a kristályok harmonizáló erejének a használatát. És itt egy nagyon jó Fronthatás program is létrejött, melyet reumások, migrénesek igazoltak vissza. Ha a fájdalom a gyors időjárás-változás miatt jött létre, akkor egy perc alatt kezdett érződni a fájdalom csökkenése, 5 perc alatt lényegesen csökkent, míg 20 perc alatt alig maradt. Persze volt olyan nap, hogy 3-4 alkalommal kellett alkalmazni, de egy normális életminőséget eredményezett.

A KRISTÁLYOKÉ A JÖVŐ, mert olyan élethelyzetek jönnek a következő években, mikor csak a természet, az univerzum ereje segíthet, ugyanis nem lesz időnk felkészülni  és nem is tudjuk, hogy mire.Comments are closed.