Modern rituálé

Egy érdekes videó, a svájci Gotthard alagút megnyitási ceremóniájáról. 17 évig épült az átjáró és az idén adták át. A mellékelt filmen megtekinthető az átadási ceremónia, mely elég rituálisnak tűnik.

.

Végignéztem.

.

Részlet a Sumer c. könyvből:

” A Teremtés eposz részletesen leírja az ősi ütközést Nibiru és a Föld őse (Tiamat) között. Az eposzt a vezetők a népnek színdarab, illetve táncos előadás formájában adták át és tartották fenn ezt az információt az ősi időktől kezdődően (itt több ezer évről van szó). Még i.e. 1.000 körül is Babilonban újraszervezik az Akitu fesztivált, melynek keretében minden évben előadják a Teremtés eposzt, azaz a Naprendszer keletkezését.”

Nekem az az érésem, hogy egy ehhez hasonló modern Teremtés eposzt láttam az alagút megnyitásának ceremóniájakor. Ott volt az anyagi lét előtti szint, a materiális lét kezdete a nem materiális szint szereplőivel, ott volt borzalmas jelen, koncentrációs tábor, a mai kor szexuális szabadossága, átütő erővel a halál és félelem szimbóluma, démonok, zombik, és a nem túl szép jövő, az apokalipszisnél említett pecsétek feltörése és a halál angyalai.

Hasonló ez mint Denver reptere, ahol a bejáratnál ott az Apokalipszis lovasa, Anubisz a a holtak védelmezője az ősi egyiptomi kultúrából, egy aktatáskából előugró démon szobor, érdekes feliratok szabadkőműves szimbólum alatt nem létező szervezet által elhelyezve, egyes falfestmények pedig a jelen kor technikájának és kultúrájának jegyében világvége harcokat ábrázolnak, rémült emberekkel, gyerekekkel. A légifelvételek szerint a főépület és a kifutópályák horogkereszt formát mutatnak. A Hitler által használt horogkereszt, szimbólum, mely négyezer éves szobrokon is látható. A horogkereszt Siva isten jele. Ő a romboló. Hitler az első fázisban a rombolást végezte Siva jelképe által támogatva. Nem véletlen, hogy egész népet tudott hipnotizálni és maga mellé állítani egy gyilkos háborúban. Ez a különleges hatás a mai német fiatalok körében is hat. A rombolás után következett volna a fordított horogkereszt alkalmazása, mint a teremtés jelképe, mikor építi az új birodalmat. Ez a jelkép Brahma isten szimbóluma. Mikor ezzel a fázissal is végez, következett volna a fenntartás, az egyenlő szárú kereszt, Visnu isten jelképe alatt.

Ami nekem feltűnt, hogy a videó legelején a munkásruhába öltözött szereplők abszolút zombi arcúak, nincs kifejezés az arcukon.

Több hasonló rituálés üzengetés zajlik már egy ideje. Kérdés Mi a cél? Káosz generálása, félelem keltése, mert ugye egy titkos rituálét nem kell közkinccsé tenni a neten, ahogy egy titkos társaság attól titkos, hogy nem a világ előtt végeznek titkos rituálékat.

Már csak az a kérdésem, hogy a denveri reptérhez hasonlóan mi minden épült még és milyen céllal a hegy belsejébe? Comments are closed.