Annunaki napjainkban

Részlet a Túl az Anyagon c. könyvből:

„Ma az interneten az egyik legkeresettebb szó, az annunaki. A Sumer c. könyvben foglalkoztunk ezzel a témával részletesen. Most olyan dolgokról eszik szó, amikről ott nem annyira, vagy más szemszögből. Illetve érdemes a témához elolvasni a Millió éves civilizációk c. könyvet is.

Az emberiség történelmével kapcsolatos információk két sík mentén zajlanak. Az egyik az inkarnáció. Ez alapvető. Ami azt jelenti, hogy az individuális szellemi lény eljön az anyagi világba azért, hogy tanuljon, fejlődjön. Az univerzumban minden és mindenki fejlődik, kivéve a Teremtő Intelligenciát. Ez alapelv.

A másik sík oda kötődik, hogy inkarnálódni erre alkalmas fizikai testbe lehet, azaz olyan test szükséges, mely kompatibilis az ottani világgal, ott életképes és a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja az élet megéléshez. Minél jobban teljesül mindez, annál jobban képesek vagyunk élni az eltervezett életet. Autóversenyzéshez versenyautó szükséges, hegyi úton terepjáró. Lehet fordítva is, de nem lesz annyira szerencsés.

Az annunaki faj a Szíriusz-Orion rendszerből származik, egy harmadik tudatszintű nép (lásd Millió éves civilizációk c. könyv). Ők elvileg már átmenetek azokon az élményeken, mint mi most, a második szinten, és saját döntésük alapján vagy magas tudattal uralják az anyagot, vagy inkább beleragadnak. Ennél a népnél inkább az utóbbi volt tapasztalható, bár individuálisan a másik oldal is képviseltette magát. Vezetőjük, Anu állandóan mondta, hogy nincs idejük, meg kell fejlődniük saját korlátaikat. Csak ő ezt materiálisan gondolta és nem a szellemi fejlődésre gondolt. Ők egy hüllőfaj. Ezt néhány egyiptomi színes szobron jól látni. Egyébként általában tilos volt őket így ábrázolni. Karmikus küldetésük volt, az ember megteremtése. Ezt ők úgy élték meg, hogy aranyat jöttek keresni. Az életet már az ilyen véletlenek üzemeltetik. Mint amikor valaki elmegy kirándulni és véletlenül pont oda, ahol valaki segítségre szorul, vagy ott látja meg élete párját. A véletlenek gyakran oda viszik az embert, ahova azt előre eltervezte az univerzum.

Ez a hüllő faj önös érdekből megteremtette az embert akkor, amikortól datáljuk mi a homo sapiens megjelenését. Ez a harmadik szintű társadalom létrehozta az első tudatszintű világot, ahol az ember a maihoz hasonló fizikai testtel rendelkezett, viszont 800 évet is élt és nem volt ismerős az öregedés folyamata. Bár ők ezt genetikai úton mondják, hogy megvalósították, valójában elindították az inkarnációs sorozatot. Létrehozták a fizikai testet, a saját és a földi genetika kombinálásával, mely már alkalmas volt a földi tudatos lét elindítására. I.e. 450.000 körüli időktől i.e. 11.000 körüli időkig tartott a sumer hőskor. A vízözön kb. 10.000 évig tartott és három szakasza volt. Az első csúcs i.e. 14.000 körül (30m/6.000év; 0,50cm/év) nagy riadalmat keltett. A második csúcs i.e.11.000 körül (40m/3.000év; 1,33cm/év) nagy pusztítást végzett. A harmadik i.e.8.000 körül (35m/3.000év; 1,17cm/év) már megszokott volt. Az első szintű társadalom egy csodálatos világ volt. Ezzel részletesen a Sumer II. c. könyvben fogalakozunk a jövőben. Ez egy tipikusan első szintű társadalom, amelyik hatalmas lexikális tudással bírt. Mindent tudott az univerzumról, amiről ma nekünk FOGALMUNK SINCS. Sőt, el sem akarjuk hinni, ha a töredékét meghalljuk. Ez a társadalom részben mi voltunk. Ekkor az ember Énje nem nála volt, hanem az isteneknél. Ahogy az állatvilágról mondjuk, hogy Énjük nincs itt, hanem egy közös, de a miénktől eltérő dimenzióban van, úgy a sumer hőskor embere is távvezérelt volt, de a távirányító az istenek kezében. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az isteneken múlt, hogy milyen világot hoztak létre és hogyan működtették azt. És az elején nagyon jól működtek a dolgok, az első tudatszintű emberi társadalom a hármas tudatot élte meg, lévén az istenek működtették azt a világot, az istenek tudásával, akik már megfejlődték az iskola első két osztályát és hozzásegítették az elsősöket, hogy maguk is a harmadikosok életét éljék, ami nyilván nem az ő tudásuk, inkább ajándék az élettől.

Azonban a történet végére az istenek kezéből kiesett a távirányító, így az emberek ösztönlények lettek. Nem érdekelte őket semmi csak az anyagi világ, a szex és a tudatmódosító szerek. Pont olyan lett az a világ, mint a mai, csak nem volt okostelfonjuk, számítógépük és autójuk. De a társadalom ugyanúgy működött, ugyanazok a hajtóerők működtették, mint a mai világunkat, 2016 év végén. Isteneiket nyíltan elküldték jobb éghajlatokra, és nem is akartak tudni azokról. Az első szintű társadalom egója úgy egyénileg, mint kollektívan elszállt az egekbe, úgy érezték ők maguk a teremtés koronái.

Aztán jött a vízözön, mely 10.000 év alatt kb. 110 m-es tengerszint emelkedést jelentett. Ez évi szinten 1,1 cm. És ez a társadalom, melynek tagjai 600-800 évet éltek, belefulladtak ebbe az évi bő egy centiméteres emelkedésbe. Ugyanis nem lévén saját Énjük, csak azt tudták, amit elmondtak nekik. Maguktól nem jöttek rá arra, hogy ha magasabb helyekre mennek, ott újra ki tudják alakítani saját életterüket. Egyszerűen nem tudták elképzelni sem azt, hogy máshol is élhetnek, hogy bárhol létre tudnak hozni városokat. Ha elmondták volna az istenek, simán megtették volna. De maguk nem jöttek erre rá. EZ TELJESEN HASONLÓ AHHOZ, AHOGY MA NEM TUDJUK ELKÉPZELNI A PÉNZ NÉLKÜL MŰKÖDŐ GAZDASÁGOT. PEDIG 15 ÉV MÚLVA ÉRDEKES VILÁGUNK LESZ!!!

A vízözön után újraindult az élet. Az előző társadalom fizikai testét megörökölve, igaz töredéke életkorral, és megjelent az öregedés folyamata is, de megjelent egy második tudatszintű társadalom is, szintén a már ismert istenek gondozásában. E társadalom esetén is az emberek Énje első körben az istenek kezében volt, így nem is mutatkozott nagy különbség a sumer hőskor és a mai világunk kezdete között. Azonban az istenek kezéből újra kiesett a távirányító, és ugyanolyan káosz lett, mint a sumer hőskor végén, vagy napjainkban. Amíg az első szintű társadalom esetén, mely az iskola első osztályát járta, a sumer hőskor a tanév végét jelentette, így maga a társadalom megszűnt, addig, a második iskolaév kezdetén nem lett vége az iskolaévnek, a társadalomnak, hanem új korszak kezdődött. Az istenek már nem bírták uralni a káoszt, az emberiség pedig létszámát tekintve akkora volument jelentett, hogy aki tudott, az istenek közül, hazament. Itt maradt a káosz. Ennek véget vetett Nagy Sándor, aki még utoljára egyesítette a Sumer területeket, Mezopotámia néven, kialakított egy egységes kultúrát, melyre épül mind a mai napig a modernnek nevezett világunk. Ezzel a momentummal zárult a második osztály első korszaka. Most zárul a második, napokon belül, és 400-500 év múlva vége az iskolaévnek, a második osztálynak.

Az annunaki istenek bár zömében vagy távoztak, vagy meghaltak az egymás közötti harcokban, de itt maradt Enki, az egyik klán vezetője, aki mindvégig támogatta az embereket és első perctől részt vett a földi élet megvalósításában. Éppen ittléte miatt életciklusa átalakult, kezdett a Föld ritmusa szerint öregedni, így már esélye sem volt, hogy elmenjen. Vele maradt két jó űrhajós barátja, akiknek a nevét nem igazán tudjuk, bár biztosan le van valahova jegyezve. Ők már öregek voltak, és valamikor a középkor alatt mindhárman meghaltak.

Akik viszont nagyon sokan maradtak itt az annunaki istenek távozása után, azok a két klán leszármazottai. Ők itt születtek, ezért nem tudtak elmenni, és sokkal rövidebb életet éltek, bár ez a rövid is az elején több ezer évet jelentett, mára pár szára csökkent. Ők kikiáltották magukat a világ vezetőinek, titkos társaságokat hoztak létre és próbálták az életet irányítani az ősök mintája lapján. Azonban nagy különbség az, hogy az ősök tanították az emberiséget, mindenre amire csak lehetett, például az élet szervezésére, az utódok viszont mindent eltitkoltak és homályba burkoltak. Az ősök vezetőknek érezték magukat, úgy irányítottak, a leszármazottak a manipulálnak. A két klán, Enki és Enlil leszármazottai mindvégig harcoltak egymással és teszik ezt ma is. Ilyen fontos leszármazott volt Ishtar/Inanna/Vénusz, aki még a vízözön után, a két piramis háborúban tűnt fel (i.e. 8.970, i.e. 8.670), mint fiatal harcos, aki nő létére remekül harcolt vadászrepülőjével. Ő az első a leszármazottak közül, akár 10.000 évet és élhetett, az istenek távozásakor nem mehetett el, lévén itt született, a leírások szerint ekkor már öreg volt, és egy szigetre költözött egymagában. Ehhez képest a sok földi vérvonallal történő keveredés lényegesen lerövidítette az utódok életciklusát. A kékvér fogalom azt jelenti, hogy az annunaki vére egy fehér papírra cseppenve a fényben kéknek tűnik, királykéknek. Ez volt egy radikális különbség az emberhez képest. Még ha sok esetben nem is keveredtek földi vérrel, a sokadik generáció életciklusa a földi élet eredményeként nagyságrenddel lerövidült.

Ma ők irányítanak. Azonban az iskolai tanterv szerint, a mai embernek sorsfeladata az ébredés, az, hogy rájöjjön, van Énje, a saját távirányítója a saját kezében van. Mivel ez a tanterv része, függetlenül attól, hogy ezt az irányítók akarják-e vagy sem, ezért az univerzum meg fogja oldani „napokon” belül ezt a dolgot.

OLYAN VILÁG JÖN 5 ÉVEN BELÜL, AMILYEN MÉG NEM VOLT.

Aogy a szülő, mikor gyermeke felnő, elengedi azt és lemond arról, hogy beleszóljon az életébe, lemond arról, hogy uralkodjon felette, hogy belőle éljen, hasonlóan a világ mostani urainak is ezt kell tenniük. Nyilván ők nem engednek abból a kiváltságból, amit maguknak kiosztottak. De az élet nem kérdi a véleményüket. Már bőven lejárt a koruk, legalább 100 éve távozniuk kellett volna, vagy diszkréten a háttérbe vonulniuk, de a Vízöntő korral biztosan magára kell hagyniuk az emberiséget, mint azt a gyermeket, aki már felnőtt és képes megállni a saját lábain, lévén van már annyi Énje és tapasztalata.

De ez az emberi társadalom már elcsúszott. Túl késő van már. 100 évvel ezelőtt Tesla, Rife, Keely korában kellett volna elindulni a helyes úton, amit még ma sem tettünk meg. Igaz, hogy bukik a madáchi falanszter korszak, igaz, hogy jön az űrkorszak és ekkorra már az univerzum eltávolítja az önjelölt vezetőket, de túl késő van. Ezért jutunk oda 100 év múlva, amiről szól a 2116 c. fejezet.

Az osztály bukásra áll, legjobb esetben is csak szépíteni lehet.

MOST ELŐSZÖR AZ EMBER TÖRTÉNELMÉBEN MEGADATIK, HOGY SZABAD LEGYEN, ÖNÁLLÓAN IRÁNYÍTSA SORSÁT. KÉRDÉS MIT KEZD VELE? 10 ÉVEN BELÜL FELMERÜL A GONDOLAT, HOGY ÉLJÜNK PÉNZ NÉLKÜL. KÉRDÉS MIT KEZDÜNK VELE? SOK-SOK KÉRDÉS, MELYRE HAMAROSAN MI ADJUK MEG A VÁLASZT. MOST ELŐSZÖR ÉRÜNK ODA, HOGY SAJÁT KEZÜNKBE VEGYÜK SAJÁT TÁVIRÁNYÍTÓNKAT.

De addig még ki kell harcolnunk a szabadságunkat. Ebben segít minket az univerzum, lévén ez sorsszerű. Igaz sok a zombi, sok a szolgáló is, de segít sok olyan erő, amelyikről nem is tudjuk, hogy létezik. Így működik a kozmikus rend.”Comments are closed.