Elérhetőség

Az emberiség a modern világban polarizálódik. Egyre többen, egyre határozottabban keresik életük célját és értelmét, keresik a tudatos lét lehetőségét és megvalósításának módját. Ugyanakkor az emberek nagyobbik része a zombi lét felé halad rohamléptekkel. Ez nem jó és nem rossz, csak ez van. Mindenkinek joga van dönteni, melyik táborhoz csatlakozik.

Rúnám a Fáklya, így írásaimmal, könyveimmel és előadásaimmal igyekszem a tudatosság csíráit elhinteni, melyek ha megfelelő emberi táptalajba kerülnek, képesek kihajtani, majd egyre markánsabban kifejlődni. A tudatos élet nem könnyű, nem a könnyebbik út. De az a sorsunk, azért születtünk meg.

Egyre többször merül fel, hogy egy honlap, egy könyv, egy rövid előadás nem elég élő. Az interaktív találkozás sokkal több a leírt szónál, az egyoldalúan elmondott beszédnél. Egyre többen szeretnék élővé tenni a tudatosság közös felfedezését.

Mindezeket figyelembe véve, az eddigi felmerült érdeklődési területek alapján, mostantól szervezett formában gondolom megadni a lehetőségét személyes találkozásoknak. Azaz, előre megbeszélt időben, előre egyeztetett témában módját ejthetjük személyes találkozásoknak, ahol interaktív módon adott témát körbejárva igyekszünk együtt összerakni az élet igazságait.

Ha egy-két fő keres meg, azokkal itt nálam (Szombathely) tudunk találkozni. Kisebb csoportok esetén szívesen elmegyek az ország távolabbi részeire is.

,

Milyen témakörök?

Az elmúlt évek tapasztalati alapján a következő területeken merültek fel ilyen jellegű találkozások igényei.

  • Sorshoz, sorsfeladatokhoz kötődő kérdések, adott személy sorsának felfedezése (javasolt idő 5-6 óra)
  • Önismereti kérdések (enneagram, temperamentumok, öt elem karakterek, számmisztika, párbeszéd nyelve stb.), (javasolt idő 5-6 óra)
  • Olvasókör, kisebb csoportban, könyvem alapos, több alkalmon át tartó, fejezetekre bontott interaktív átbeszélése, az otthoni átolvasás után (havi egy találkozó, 3-4 óra időtartam, több hónapon át)
  • Kristályok használata az egészség és a napi élet szintjén, mely egy 5-6 órás képzés, két-három fő esetén nálam, 6 fő felett bárhol az országban. Ajándékba adok víz harmonizáló, valamint regeneráló kristályokat. Itt egy tudatos életfilozófia mellett az egészségmegőrzés szempontjairól is szó esik. A kristályok a modern kor eszközei.
  • Spirituális tevékenységek széles köre. Nálam a spirituális tevékenység nem cél, nem egy helyettesítő terápia mely a páciens lustaságát pótolja, hanem eszköz. A kristályokra mondom, hogy a kristály harmonizáló erejében részesülni egy kegyelmi állapot. Aki elindult egy úton, és túl sok a baja, a múlt fogva tartja, annak JÁR az univerzum segítsége. Én csak továbbítom azt. Legyen ez kristály, vagy spirituális tevékenység. Mert a kettő egy és ugyanaz.

A honlapon jelzett email címen időpont egyeztetés mindenképp szükséges.

Az élet egyetlen értelme, hogy átsegítsük egymást ezen az egészen, és közben igyekezzünk megtalálni azokat a megelégedettségi pillanatokat, amiket boldogságnak nevezhetünk. 

Egészség és boldogság csak ezen múlik.

Fiatalságunk pedig azon, hogy bármit is hallunk, el tudjuk képzelni, hogy akár egy egészen kicsit igaz is lehet. A gyermeki kíváncsiság szikrája tart minket kizárólag fiatalon.

Nem az a beteg, akinek fáj a teste, hanem az, akinek a szellemisége elaludt.

(Egészség, mint beteg állapot. c könyv)Comments are closed.