Bechterew betegség

Egy nagyon nehezen diagnosztizálható betegség, mely már nagyon korán kezdhet kialakulni az energiatestben, mondjuk 10 éves korban. Ilyen ok lehet például lányoknál, ha az apa gúnyos megjegyzéseket tesz a kialakuló nőiességre, ahelyett hogy megerősítené a lányban a női tudatot, inkább szégyen érzetet kelt.

Sajnos mire diagnosztizálható a betegség, addigra már késő. biológia terápiákkal igyekeznek megfogni, de ha ez adott esetben sikerül is, a lecsontosodással nem tudunk mit kezdeni.

A szakemberek véleménye szerint a modern lakosság 60-80%-a érintett benne, de csak a töredéke tud róla és annak is csak a töredéke foglalkozik vele.

A Bechterew betegség megértéséhez abból érdemes kiindulni, hogy minden emberben van férfi és női princípium is. Nyilván a férfi inkább férfi, tehát ez a domináns. A nőben a női princípium a domináns. A Bechterew betegség oka a női princípium elvesztése. A modern világ az elmúlt 50-60 évben egyre férfiasabb jellemet követel meg, ezért a férfiakból kiégett a nőiesség, az a lágyság, mely révén nem lesznek robotok. A mai férfi, akinek még van munkahelye, az leginkább harcoló robot. Ezért is lett a Bechterew betegség a férfiak betegsége (volt sokáig). Kemény, rugalmatlan gerinc az eredménye, ahogy az illető személy is kemény és rugalmatlan az életben.

A FOLYAMAT VISSZA NEM FORDÍTHATÓ. Elvileg.

Azonban a nők beelőznek. Az uniszex világ eredménye, hogy a nők elférfiasodtak. Tehát nekik is jár a Bechterew betegség. Ma, nagyon sok fiatal lány betegsége ez, amely elvileg lassan fejlődik, de félelmetes a végeredménye. Senki se higgye, hogy fizikai síkon megoldható, ha eközben ő maga nem találja meg női princípiumát az életben. A harcias, férfias nők veszélyeztetettek, ahogy a rideg érzéketlen férfiak is. Érdemes ezt átgondolni, amíg nem késő. Vannak természetes terápiák, de csak bizonyos szintig és eredményük is csak bizonyos mértékű. Maga a betegség nagyban hasonlít a rheumatoid arthritishez, mármint hasonló folyamatok zajlanak. Csak amíg ez egy szisztémás betegség, mely nem mindig lokalizálódik pontosan, addig a Bechterew betegség mindig a gerincnél lokalizálódik.Comments are closed.