Migrén

1965-ban sok magyar emigrált nyugatra és a tengeren túlra. Bár befogadták őket, nem volt könnyű sorsuk. Főleg azoknak nem, akik valamilyen komoly szakma képviselői voltak. Több orvos is elmeséltre, hogy akkoriban nem volt divatos keleti származású orvosokat befogadni és orvosi munkakörben alkalmazni őket. Elég hosszú és személyre szabott eljárás során döntöttek arról, hogy kaphat-e az illető orvosi munkát. Addig kegyelemből dolgozhattak a kórházban mint betegszállító, de volt olyan is, hogy valaki takarító lett egy időre. Az idő telt, és az a sebész, aki itthon tényleg profi volt, ha nyugaton egy évig takarító volt, bár örült neki és anyagilag is jobban élt, mint itthon, de gyakran migrénnel szembesült.

Ma sok diplomás ember nem talál munkát, főleg 40 éves kortól kezdődően. Aztán kimegy Ausztriába, ahol vagy takarít, vagy pincér lesz. A legtöbben vagy egyre intenzívebb fejfájásra kezdenek panaszkodni, vagy depressziósok lesznek, majd különböző krónikus betegségek ütik fel a fejüket.

.

Mi a migrén?

A Germán Újmedicina szerint amikor NEM A KÉPESSÉGEINK SZERINT ÉLÜNK. Amikor alul teljesítünk adottságainkhoz képest.

Ha a sorsot nézzük, migrén akkor alakul ki, ha valaki nem a sorsa szerint él. Persze nem mindenkinek kezd krónikus fejfájása lenni, de az garantált, hogy aki néhány éven át kerek 0%-ban éli a sorsát, az biztos beteg lesz, gyakran megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan betegséget hoz létre saját magának. Aki hosszú éveken át nem éli a sorsát, akinél már esélye sincs az élet szerepéhez való visszatérésre, azt a rendező kegyelemből hazahívja. Had ne kínlódjon. De attól még a most el nem végzett feladatokat el kell végezni, következő alkalommal.

.

Az Ego ereje

Lehet valaki jó könyvelő, de adottságai, sorsa szerint mást kellene tennie, akkor ő nem a sorsát éli. Aki irányt, pedig nem kellene, vagy irányít, de csak úgy, hogy ő maga számára harácsoljon, szintén nem szerencsés. Aki azt mondja, én tudom mit kell tennem, az legtöbbször téved. Az Ego nem a sors felé vezető út. AZ alázat inkább.

.

A migrén megszüntetése

Amikor valaki megérti a migrén okát, majd tudatosan tesz az okok felszámolásáért, akár csak egy apró lépést, a migrént elvágták, akár örökre. Aki kezdi felfedezni sorsát és elindul azon az úton, csodákat él meg. Migrént okozhat egy nem megfelelő munkahely, párkapcsolat, ezekből kilépve gyógyultnak tekinthetjük magunkat.

A MIGRÉN AZONNAL ELTŰNIK, HA KÉPESSÉGEINK, AZAZ SORSUNK SZERINT ÉLÜNK.

 

 Comments are closed.