Nézőpontok

Nagy port vert fel az a püspöki vélemény, hogy a lombikbéi program nem felel meg a keresztény eszméknek, az valójában a társadalom önfenntartási kényszere, és tudatlanul döntenek e megoldás mellett a párok.

Végül is nézőpont kérdése.

Ha azt mondjuk, hogy az ember a csúcsragadozó a Földön, aki a természet véletlenszerű összjátékának az eredménye, a majom uprgade-elt változata, Majom 2.0, akinek élete célja a pénz gyűjtése és költése, a „falkatársak” feletti uralkodás, a „falka” manipulálása révén, aki egyszerűen azt tesz, amit csak akar, az erősebb majom elvén, akkor számára tényleg érthetetlen ez az álláspont. Mert ha az immorális római jogra épülő törvény azt írja, hogy neki már pedig joga van ehhez meg ahhoz, akkor ő él is ezzel a jogával.

Aki a másik pólus, mert érti, hogy minden ember egy szellemi lény, nyilván másképp értelmezi az esetet. A nőben megjelenik a szellemi lény, a petesejt a Hold ritmusának megfelelően. Ha ez megtermékenyül akkor étertestet kap a férfitől. majd az anyától kap fizikai testet. Aztán mikor megszületik a gyerek és fellélegzik, az első belégzéskor kötődik hozzá a lélek. Ez nincs bennünk, hanem mint egy felhő, körülöttünk. Mikor meghalunk az utolsó kilégzéskor elengedjük a lelket. Az áldott állapot kb. 9 hónap, amennyi idő alatt az alap dolgokból létrejön egy ember. És szintén 9 hónap mikor meghal. Csak fordítva. Elindul az exkarnáció, kezd szétesni a rendszer, minden szembejön, míg a végén kileheli a lelkét, elmegy a szellem, az étertest feloldódik a Föld étertestében, a test meg elporlik.

Kinek van igaza?

NINCS abszolút igazság. Mindenki a saját igazságán keresztül nézi a világot. Ezért egyszerre több igazság is létezik párhuzamosan. Törvényekkel ezt egységesíteni nem lehet, mert valaki mindig sérül.

A DÖNTÉS EGYÉNI, ANNAK MINDEN JELLEGŰ materiális és nem materiális KÖVETKEZMÉNYÉVEL. De attól még mindkét pólusnak el kell mondania a véleményét. SŐT, A TOLERANCIA JEGYÉBEN EL IS KELL FOGADNUNK A MI IGAZSÁGUNKON TÚLI IGAZSÁGOT IS. MERT AZ IS LÉTEZIK.Comments are closed.